TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 11 Noi 2010, 15:08

parintele scrie:Vezi ca mi-am luat costum de mo(d)s craciun ca sa nu existe probe :lol:
:lol:
Ce-ai facut, bre? I-ai distrus sarbatorile... O sa-l vezi trecand pe celalalt trotuar de cate ori o da cu ochii de vreun Mos Craciun... Diabolic esti in capul ala al tau, Parinte... :twisted:
:lol: :lol: :lol:

FanGerula, inghiti chiar tot ce produce idolul?
Desigur, despre texte vorbesc...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Noi 2010, 15:35

:lol: :lol:

Nu ma. El stie ca Mosi Craciunii aia de pe strada sau din magazine nu sunt cei adevarati si nu trebuie sa-i fie frica.
Mosul adevarat, cel din Laponia, este un mos bun si stie ca el a fost cuminte.
Ca sa fie clar pentru toata lumea, i-a scris mosului o scrisoare prin care i-a demonstrat zdrobitor (cu screenshoturi) ca el e cuminte si toti ceilalti copii sunt rai.
Asa ca sigur ii va aduce velierul anul asta. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 11 Noi 2010, 15:42

:lol:
exact. a inceput demonstratia cu deja clasicul: "orice om intreg la cap vede..." si a incheiat-o apocaliptic cu "mars, clona!"
:D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 11 Noi 2010, 15:46

Tavi scrie::lol: :lol:

Nu ma. El stie ca Mosi Craciunii aia de pe strada sau din magazine nu sunt cei adevarati si nu trebuie sa-i fie frica.
Mosul adevarat, cel din Laponia, este un mos bun si stie ca el a fost cuminte.
Ca sa fie clar pentru toata lumea, i-a scris mosului o scrisoare prin care i-a demonstrat zdrobitor (cu screenshoturi) ca el e cuminte si toti ceilalti copii sunt rai.
Asa ca sigur ii va aduce velierul anul asta. :D
imi cer scuze ca ma bag in joaca de nicairi, dar... Tavi draga, inca mai rad :lol1: :lol1:

Continuati va rog :)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 11 Noi 2010, 15:59

Domnilor forumisti,
Impresia mea e ca, in aproape un an, a avut parintele toata vremea din lumea sa-l gaseasca pe Gerula, mai ales pe la targuri. NU sunt sigur, dar cred ca l-am vazut si pe parintele la targul Aventuri, un baiat mai maruntel dar destul de bine facut, tuns periuta. Poate gresesc, dar nu cred, judecand dupa compania in care era.
Chestia e ca l-am vazut si pe Gerula, si cum sa va spun, mi-e ca povestile despre mos Craciuni vor ramane povesti, cu care sa-si mai aline unii durerile.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Noi 2010, 16:11

Cap de fonta ai aparut??? :lol: :lol: Ieri erai un copil minunat,azi nu mai esti...azi esti... Fan.Brava....Zici ca am recunoscut ca am fost la Bucuresti?Poate ca am fost ,poate ca nu.I.P.--ul acela nu dovedeste nimic.Am recunoscut ,asa sa te bucuri si tu ca ai demonstrat ceva.Demonstrat pe naiba......Da na ,fie...

Atunci daca eu,sint las,Gerula cum este ca nu vine la o mica petrecere??Ai??La mine e de inteles ca evit sa ma intilnesc cu unul care vine la astfel de intilniri cu paru si pishtolu,ca este mai bine sa previi decit sa tratezi,da la unul care este invitat amical la o bere si el iti raspunde ca vrea sa te bata in ring ,cum este??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 11 Noi 2010, 16:22

Adeline,
Si mai zici ca Gerula sufera de boala clonelor. Da tu esti ala care deja ma vede pe mine, Fan Gerula, in orice utilizator care apare.
Din moment ce utilizatorul semlecangheorghe a zis ca vine la Bucuresti si le arata el lui Gerula si lui Malin Musetescu ca e o persoana reala, si s-a demonstrat ca a fost la Bucuresti, dar s-a ferit si de Gerula si de Malin Musetescu, chiar ar fi aiurea sa vina Gerula la Timisoara. Numai zic ca Gerula te vrea in ring, nu asezat la o masa.
Ma gandesc ca, avand despre tine parerea pe care o are, nu ar avea cum sa stea cu tine la masa, nu?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Noi 2010, 16:31

fan G E R U L A scrie:.. un baiat mai maruntel dar destul de bine facut, tuns periuta. Poate gresesc, dar nu cred, judecand dupa compania in care era.
nu l-ai vazut :lol:
Varianta asta de Mos Craciun de care vorbim e cu un cap si vreo 20 de kile peste mine. Poate ca eu eram cel maruntel, tuns periuta sunt si judecand dupa companie....:lol:
Te cautam dar nu te-am gasit :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 11 Noi 2010, 16:41

fan G E R U L A scrie: Si mai zici ca Gerula sufera de boala clonelor. Da tu esti ala care deja ma vede pe mine, Fan Gerula, in orice utilizator care apare.
( ..... si multe altele ..... )
Domle , te-am luat si la misto , te-am si injurat , m-ai enervat si probabil eu pe tine la fel , p-orma mi s-a facut sila , m-ai evitat elegant dand dovada de bune instincte , si tot asa .

Acum .... citesc ce scrii si .... mi-e mila . Mi-e mila , sa dea dracii , vazandu-te cum te zbati anemic aparand o cauza pierduta ( daca nu esti constient deja , cauza-i definitiv pierduta ! ) , vii cu niste argumente jalnice si anemice , parca spuse cu o voce stinsa .

Amice , iubeste-l pe Gerula , luati-va de mana si spuneti-va ,, TU " , luati-va chiar si de nevasta unul pe altul , numa' nu ne mai ameti atat cu respectivul personaj . Imaginea sa este definitiv compromisa pe acest forum INDIFERENT CA AR PUTEA ( admitem prin absurd ) AVEA DREPTATE IN CE SPUNE EL !!! Prin ce nenorociri a facut p-aici a atins glorios ,, the point of no return " .

Ce faci tu se cheama Ping Pong si chiar este un joc frumos . Numa' c-ai incurcat terenul de joaca si incerci sa servesti cu mititica biluta de PVC lovind-o cu paletica acoperita de cauciuc cu brobonele printre umerii rugbystilor transpirati si scosi din minti alergand dupa ovoidul din piele cusuta . Spun asta pentru ca raportul este exact acelasi , contrastul intre cum ii abordezi tu si cum esti abordat la randul tau este perfect asemanator cu ..... Ping Pong-ul pe terenul de Rugby .

Iti inteleg abnegatia , eforturile , probabil ca ai si-o motivatie foarte bine pusa la punct ( neavand-o ar insemna ca esti nebun ) insa , repet , mi-e mila de ceea ce faci . Nu , pe bune , zic eu sa renunti .

Si zicand , sfatuindu-te sa renunti probabil c-am sa-i enervez pe ,, Rugbysti " care , daca-mi dai ascultare , vor ramane fara distractia de seara cu seara .

Taticule , fa-ti un bine si renunta .

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Noi 2010, 16:56

fan G E R U L A scrie:Domnilor forumisti,
Impresia mea e ca, in aproape un an, a avut parintele toata vremea din lumea sa-l gaseasca pe Gerula, mai ales pe la targuri. NU sunt sigur, dar cred ca l-am vazut si pe parintele la targul Aventuri, un baiat mai maruntel dar destul de bine facut, tuns periuta. Poate gresesc, dar nu cred, judecand dupa compania in care era.
Chestia e ca l-am vazut si pe Gerula, si cum sa va spun, mi-e ca povestile despre mos Craciuni vor ramane povesti, cu care sa-si mai aline unii durerile.
Io zic sa nu judeci omul dupa kilograme, asta ar fi trebuit sa inveti la cat te holbezi la sporturi de contact, dar deh daca tie iti place sa crezi ca slana te avantajaza e problema ta...oricum visele tale de campeon in ring cred ca ar fi trebuit sa se vintece la cei 40 de ani....pana una alta vad ca nu te-ai prea agitat cu dovezile devastatoare despre identitatea ascunsa a personajului real care scrie in spatele Fanului.
Treaba ta, dar sa nu te vaicaresti ca iar esti p-afara. :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Închis