fan G E R U L A scrie:
Si mai zici ca Gerula sufera de boala clonelor. Da tu esti ala care deja ma vede pe mine, Fan Gerula, in orice utilizator care apare.
( ..... si multe altele ..... )
Domle , te-am luat si la misto , te-am si injurat , m-ai enervat si probabil eu pe tine la fel , p-orma mi s-a facut sila , m-ai evitat elegant dand dovada de bune instincte , si tot asa .
Acum .... citesc ce scrii si .... mi-e mila . Mi-e mila , sa dea dracii , vazandu-te cum te zbati anemic aparand o cauza pierduta ( daca nu esti constient deja , cauza-i definitiv pierduta ! ) , vii cu niste argumente jalnice si anemice , parca spuse cu o voce stinsa .
Amice , iubeste-l pe Gerula , luati-va de mana si spuneti-va ,, TU " , luati-va chiar si de nevasta unul pe altul , numa' nu ne mai ameti atat cu respectivul personaj . Imaginea sa este definitiv compromisa pe acest forum INDIFERENT CA AR PUTEA ( admitem prin absurd ) AVEA DREPTATE IN CE SPUNE EL !!! Prin ce nenorociri a facut p-aici a atins glorios ,, the point of no return " .
Ce faci tu se cheama Ping Pong si chiar este un joc frumos . Numa' c-ai incurcat terenul de joaca si incerci sa servesti cu mititica biluta de PVC lovind-o cu paletica acoperita de cauciuc cu brobonele printre umerii rugbystilor transpirati si scosi din minti alergand dupa ovoidul din piele cusuta . Spun asta pentru ca raportul este exact acelasi , contrastul intre cum ii abordezi tu si cum esti abordat la randul tau este perfect asemanator cu ..... Ping Pong-ul pe terenul de Rugby .
Iti inteleg abnegatia , eforturile , probabil ca ai si-o motivatie foarte bine pusa la punct ( neavand-o ar insemna ca esti nebun ) insa , repet , mi-e mila de ceea ce faci . Nu , pe bune , zic eu sa renunti .
Si zicand , sfatuindu-te sa renunti probabil c-am sa-i enervez pe ,, Rugbysti " care , daca-mi dai ascultare , vor ramane fara distractia de seara cu seara .
Taticule , fa-ti un bine si renunta .