TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Noi 2010, 17:15

Adeline, mai lasal sa ma joc cu el pana luni sara, daca nu iese la interval sa vorbeasca dupa seditna cu mine , poti sa ii dai cu eject inistit, si asa nu poate mai mult decat copy-paste si a devenit plictisitor :lol:

PISI , te astept la cuvantare dupa sedinta, nu ai mentionat daca vrei sa vorbim live la sedinta (la care nu o sa particip dar fac un efort seara daca vrei si ne vedem :lol: :lol: :lol: ) sau virtual pe forum :twisted: te astept (la cotitura) in ambele variante :twisted:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Noi 2010, 17:18

hai sa va mai zic una tare

Gerula sta ascuns (invizibil) pe forumul lui , ii e frica de clona lui :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jenibilu :oops:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 11 Noi 2010, 17:29

Adeline,
Nu vad nici o postare a proprietarului acestui forum, in care sa mi se ceara vreo dovada. Cred ca nu l-ai rugat destul. In genunchi ai incercat?
Cum am scris deja, cand imi va cere aceasta dovada o voi da fara probleme.
Dar ai dreptate, la bataie nu e dupa kilograme. Atunci de ce fugi ca nichipercea de tamaie de invitatia lui Gerula? NU ziceai tu asa frumos:
Adelin scrie:
Dumitre nu mai jeli, da paharul pe gat si o sa fie din nou bine!
Si sa nu crezi ca 100 de kile de slana valoreaza mai mult decat 75 de carne.Nu promit, dar poate ca odata o sa iti dovedesc ca am dreptate. ...sper sa nu mai pariezi din nou gresit.

am incheiat citatul.
Pai une ti-e curajul Adeline? Hai sa ne arati la toti cum carnea bate slana. Cat esti de fricos? Pai daca e cum zici tu si Gerula e mare din slana, chiar ai un avantaj, ca nu trebuie sa cari slana dupa tine, il bati mar. Hai, nu fii ca un pui gainatat tot.
Tavi, ce ziceam eu despre caracterul tau frumos? Asa cuminte ziceai ca n-ai timp cand te-am chemat la targ sa ne vedem ca sa terminam povestile ca as fi Gerula, mai ca te-am crezut.
Daca parintele e baiatul la pe care l-am vazut eu, si e mai mare cu un cap ca tine, inseamna ca tu esti copilu minune ala de care zicea Adelin. Esti frate cu Boc cumva?
Pictore, tu ai atins punctul ala de cand ai venit aici pe forum, si ti-au zis-o cativa care nici n-aveau nimic de impartit cu tine. Tu ai impresia ca Adelin se distreaza? Ar vrea sa para ca rade, da i s-au pilit dintii de atata scrasnit.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 11 Noi 2010, 17:52

Treaba super serioasa - Am deschis casa de pariuri sportive
Se prefigureaza cateva meciuri asa ca pe criza asta e bun un leu si din pariuri si ca in orice competitie serioasa beligerantii n-au drept de pariu la meciurile in care sunt implicati.

asa ca domnilor faceti pariurile:

1 - Gerula versus Adelin
2 - Parintele versus Gerula
3 - Pikeman versus FanGerula
4 - Gerula versus ... am uitat cu cine da pariuri putem face oricum :lol:

sau organizam un turneu piramidal si invingatorul ia tot :lol:
S'altare și bunăstare !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Noi 2010, 18:08

taicanoe scrie:Treaba super serioasa - Am deschis casa de pariuri sportive
Se prefigureaza cateva meciuri asa ca pe criza asta e bun un leu si din pariuri si ca in orice competitie serioasa beligerantii n-au drept de pariu la meciurile in care sunt implicati.

asa ca domnilor faceti pariurile:

1 - Gerula versus Adelin
2 - Parintele versus Gerula
3 - Pikeman versus FanGerula
4 - Gerula versus ... am uitat cu cine da pariuri putem face oricum :lol:

sau organizam un turneu piramidal si invingatorul ia tot :lol:
cu sau fara pistoale ??? :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 11 Noi 2010, 19:02

fan G E R U L A scrie:Mazilule,
Eu sunt pasnic, dar uite, iti promit ca dupa Adunarea Generala a Ligii stam de vorba. Hai ca nu mai e mult.
Pasnic , adica pasti ? :roll: Daca e sa ne luam dupa ce vomiti tu , ar insemna ca pana la urma ti se descopera identitatea , nu ? Pai si atunci de ce te mai feresti atat ? :lol:

PS: ca purtator de cuvant al lui Berula , tie ce iti iese pentru ca.ca.tul pe care il mistui :?: Sau cum se face ca nu ai prezentat interes pentru Berula , sa afle cine esti ? :roll: Sau te feresti si de tin..pardon , si de el ? :lol:

Brusli il bate pe Vandam? :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Noi 2010, 19:09

fan G E R U L A scrie: Daca parintele e baiatul la pe care l-am vazut eu, si e mai mare cu un cap ca tine, inseamna ca tu esti copilu minune ala de care zicea Adelin. Esti frate cu Boc cumva?
Imi pare rau, dar nu pot sa-mi dezvalui inaltimea, nu vreau sa aiba de suferit colegii mei de club .
Daca vii maine in Sibiu, iti dovedesc doar tie cat sunt de inalt. Sper sa nu ma dai in gat, n-as vrea sa afle fuhrerul Tudose.
Daca nu vii, si tu ai caracter frumos deci suntem chit. :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Noi 2010, 19:41

Mah capdafonta ,cine a demonstrat, ca eu am fost la Bucuresti??Cumva ziaristul acela care a "demonstrat"si in 2008 ca Vali Vijelie este clona??Si dupa aia si-a cerut scuze cu chilotii tremurind??Ziaristul, evident...

Ala ,mah???Pe ratio :lol: :lol: namentele lu ala ,te bazezi? :lol: :lol: :lol:

Aaaa,ca mi-a fost mila de tine si te-am lasat sa crezi ca am recunoscut asa ,de dragul tau,este altceva..Da uite acuma,afirm ca n-am fost in viata mea la Bucuresti,si mi-am batut oleaca joc de tine,rizind pina ma durea splina vazindu-te cum jubilezi...

Si inca ceva ,vad ca am ochit bine cu expresia "ce avea de gind Gerula"Mai desteptule ,argumentul tau nu sta in picioare 2 secunde.Daca faci referire la ce a zis Gerula spui asa::"Gerula a SPUS ca..."sau "Gerula a SCRIS ca..."dar tu ,actor submediocru au zis ca"Gerula are DE GIND SA..."
Pai de cind cunosti tu gindurile lui Gerula ,ca el zice ca nu stie cine esti :roll: ??Sau stie???Eu zic ca stie ,doar sinteti una si aceiasi...
Insusi faptul ca te justifici pe acest subiect arata ca am tras bine la tinta. :lol: :lol:

Vezi, eu n-am pishtol ,dar stiu sa trag la tinta,priveste si invata... :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 11 Noi 2010, 19:42

Tavi,
Iar iti arati caracterul frumos? Ai scris ca si cum ai fi fost cu parintele la targ, pai daca ai fost de ce n-ai venit sa ne intalnim cand ti-am zis? Sau daca nu mai puteai veni, de ce nu l-ai trimis pe el sa se intalneasca cu mine?
Mazilule, am zis dupa sedinta, nu ca vin la sedinta, nu mai incerca pe ghicite ca nu merge. O sa vezi tu cine sunt, ce-i al tau e pus deoprte.
Va dau o pauza, ca maine dimineata plec in Delta si oricum mi-e sila de ce-am citit aici in ultimele doua zile. Bagati in continuare, daca se poate luati o punga mare si vorbiti in ea.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Noi 2010, 19:45

fan G E R U L A scrie: Va dau o pauza, ca maine dimineata plec in Delta si oricum mi-e sila de ce-am citit aici in ultimele doua zile.

am auzit ca trage tare tonu in perioada asta, mai ales in delta.....

Închis