TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Adeline, IP-ul ala de Bucuresti nu minte. Tu poti sa te sucesti cum vrei, dar iti scrie in frunte las si mincinos. Si ia vezi ca eu am scris ca Gerula are chef de bataie, chestie care se vedea la liber, nu ce are de gand.
Pana miercuri cand ma intorc ai timp sa te rogi in genunchi de proprietarul forumului sa-mi ceara sa-mi demonstrez identitatea. Dar ar fi frumos sa-i ceara acelasi lucru si lui georgica, nu? Macar o poza de-aia cu IP-urile, ca la utilizatorul semlecangheorghe, ca sigur gaseste Gerula ceva si acolo.
Hai pa.
Pana miercuri cand ma intorc ai timp sa te rogi in genunchi de proprietarul forumului sa-mi ceara sa-mi demonstrez identitatea. Dar ar fi frumos sa-i ceara acelasi lucru si lui georgica, nu? Macar o poza de-aia cu IP-urile, ca la utilizatorul semlecangheorghe, ca sigur gaseste Gerula ceva si acolo.
Hai pa.
-
- utilizator constant
Sa nu uitam.
Citez
kuintautti scrie:
bai fratilor prea va luati in serios !
Cre ca lui Gerula sigur i s-a parut amuzanta discutia de la galeria foto si a vrut sa-si arate jucaria si la altii.... (ete ba ca nu e pi gaz .... ) si cum probabil Smeagal Alois n-are de aia sa ascuns sub fusta fimeii... ca altfel ieseau pe Rogojesti altfel de concursuri cu capturi record sa vezi pi urma poze la galerie ...
am incheiat citatul
"Smeagal Alois n-are de aia sa ascuns sub fusta fimeii..."
Pe urma a vrut Adelin sa arate ca e si el barbat, si uite ce-a iesit.
Citez:
Adelin scrie:
Dumitre nu mai jeli, da paharul pe gat si o sa fie din nou bine!
Si sa nu crezi ca 100 de kile de slana valoreaza mai mult decat 75 de carne.Nu promit, dar poate ca odata o sa iti dovedesc ca am dreptate. ...sper sa nu mai pariezi din nou gresit.
am incheiat citatul.
si una proaspata, de azi:
Gerula scrie:
Adelina, hai mai, curaj
Chiar asa, sa rada doua forumuri de tine? Sa-si dea lumea coate ca esti ultimul cacacios?
Cum ziceai tu c-o sa arati ca 75 de kile de carne fac mai mult decat 100 de kile de slanina, ce hotarat erai , de-ai fi zis ca numai distanta dintre Arad si Bucuresti te impiedica sa-mi tragi o mama de bataie . Si acum, cand s-a ivit in sfarsit ocazia, cand ai putea urca in ring cu mine, sa arati tuturor ce cichicean esti tu , sa te faci in halul asta de ras?
am incheiat citatul.
Citez
kuintautti scrie:
bai fratilor prea va luati in serios !
Cre ca lui Gerula sigur i s-a parut amuzanta discutia de la galeria foto si a vrut sa-si arate jucaria si la altii.... (ete ba ca nu e pi gaz .... ) si cum probabil Smeagal Alois n-are de aia sa ascuns sub fusta fimeii... ca altfel ieseau pe Rogojesti altfel de concursuri cu capturi record sa vezi pi urma poze la galerie ...
am incheiat citatul
"Smeagal Alois n-are de aia sa ascuns sub fusta fimeii..."
Pe urma a vrut Adelin sa arate ca e si el barbat, si uite ce-a iesit.
Citez:
Adelin scrie:
Dumitre nu mai jeli, da paharul pe gat si o sa fie din nou bine!
Si sa nu crezi ca 100 de kile de slana valoreaza mai mult decat 75 de carne.Nu promit, dar poate ca odata o sa iti dovedesc ca am dreptate. ...sper sa nu mai pariezi din nou gresit.
am incheiat citatul.
si una proaspata, de azi:
Gerula scrie:
Adelina, hai mai, curaj
Chiar asa, sa rada doua forumuri de tine? Sa-si dea lumea coate ca esti ultimul cacacios?
Cum ziceai tu c-o sa arati ca 75 de kile de carne fac mai mult decat 100 de kile de slanina, ce hotarat erai , de-ai fi zis ca numai distanta dintre Arad si Bucuresti te impiedica sa-mi tragi o mama de bataie . Si acum, cand s-a ivit in sfarsit ocazia, cand ai putea urca in ring cu mine, sa arati tuturor ce cichicean esti tu , sa te faci in halul asta de ras?
am incheiat citatul.
binenteles ca e posibil sa apara adidevito dincolo, dar, desigur, asta va fi numai o intamplare intamplatoare, nimic alceva..... nu ca n-ar mai putea gerulica sa faca fata....Indian Larry scrie:Doamne ajuta ! Multumim !fan G E R U L A scrie: Va dau o pauza, ca maine dimineata plec in Delta
Acum ca acest subiect este inchis pentru cateva zile , eu presimt ca va aparea Adidevito dincolo . Nu stiu de ce , dar asa am eu impresia .
PS: Dragi forumisti , am incheiat citatul .

- semlecangheorghe
- veteran
Capdefonta,i.p.-ul acela nu minte tot asa cum n-a mintit cu Vali Vijelie...
Si iti tremurau atunci chilotii ca te intilnesti cu clona prin capitala....
asa ca ti-ai cerut scuze...."viteazule"
Da acuma ii mai simplu ,poti sa fi "viteaz "ca ne despart sute d kilometrii...Daca mai pleci si in delta....

Da acuma ii mai simplu ,poti sa fi "viteaz "ca ne despart sute d kilometrii...Daca mai pleci si in delta....

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Fane Mangalita vrajala asta cu invitatie in ring a la Nikita, cand tu te si vezi castigator si plin de glorie, seamana cu impaunarea ta de dinaintea concursului de la Rogojesti cand te si vedeai cu nu stiu cate locuri peste mine si dansai ca ursul cu veriga-n nas.Daca ai observat ca majoritatea se sperie cand ii iei tare, sa sti ca nu e bine sa o iei ca pe o regula.Sti cum te vad io, exact genul care se inpinge cu burta si pieptul scos pana incaseaza cateva bucati, dupa care striga si amenintza cu politia si judecata...asa te vad io, poate gresesc si tu de fapt esti o cobra, dar nu stiu de ce mi-ai facut asa o impresie ca vrei sa pari ceea ce nu ai fost sau nu ai putut fi niciodata.fan G E R U L A scrie:Adeline, IP-ul ala de Bucuresti nu minte. Tu poti sa te sucesti cum vrei, dar iti scrie in frunte las si mincinos. Si ia vezi ca eu am scris ca Gerula are chef de bataie, chestie care se vedea la liber, nu ce are de gand.
Hai pa.

...insa sa revenim pe planeta pamant si sa iti amintesc ca esti pe punctul sa zbori daca nu prezinti adminului dovezi ca existi ca persoana...alta decat cea a lui Niculaie clop de paie.

Ultima oară modificat 12 Noi 2010, 20:47 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
...taicanoe scrie:Treaba super serioasa - Am deschis casa de pariuri sportive
Se prefigureaza cateva meciuri asa ca pe criza asta e bun un leu si din pariuri si ca in orice competitie serioasa beligerantii n-au drept de pariu la meciurile in care sunt implicati.
asa ca domnilor faceti pariurile:
1 - Gerula versus Adelin
2 - Parintele versus Gerula
3 - Pikeman versus FanGerula
4 - Gerula versus ... am uitat cu cine da pariuri putem face oricum
sau organizam un turneu piramidal si invingatorul ia tot
5 - Musti versus Tavi
... sa nu ramanem nebatuti...

P.S.
Tavi, esti bun la table? Sau te risti la un sah?

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
DA ma gerulo, ca parintele asta e tampit si n-are si el reburi, sta sa alerge dupa himere ca bou' dupa lucerna...fan G E R U L A scrie:Domnilor forumisti,
Impresia mea e ca, in aproape un an, a avut parintele toata vremea din lumea sa-l gaseasca pe Gerula, mai ales pe la targuri. NU sunt sigur, dar cred ca l-am vazut si pe parintele la targul Aventuri, un baiat mai maruntel dar destul de bine facut, tuns periuta. Poate gresesc, dar nu cred, judecand dupa compania in care era.
Chestia e ca l-am vazut si pe Gerula, si cum sa va spun, mi-e ca povestile despre mos Craciuni vor ramane povesti, cu care sa-si mai aline unii durerile.
Si nu, parintele nu a mai fost pe la targuri de pescuit, a fost numa odata, ca nu are ce sa vada acolo....p''dele nu-l pasioneaza, le vede in alte circumstante suficient, burtosii nici atat, scule de stationar sau chair spin nu-l mai tenteaza asa ca... doar accidental.
Dar asa, pentru cultura ta generala, parintele a intrebat de tine, aproape de fiecare data cand a auzit ca e targ....are si el diversi cunoscuti, amici sau prieteni care lucreaza pe la diverse firme de piscuit si a mai intrebat daca esti p'acolo...ca sa stie daca are rost sa bata bucurestiul de-a latul or ba...
Nu e prost parintele asta, ce sa zic, lenes da dar chiar prostovan asa nu pare...Odata si odata tot e unul din securisti pe faza si il remaca pe umflat in timp util...si sa te tii atunci tango

Auzi mai fane, da de ce vorbim noi la persoana a 3-a ca si cum n-am fi amandoi de fata?

- semlecangheorghe
- veteran
Eu tot asa cred ca Gerula a stat pitit dupa tomberoane sa vaza cum e cu afluenta la tirg.Si dupa ce si-a format o parere,a intrat glont,a facut poze(doar cu standurile ca se facea gol in juru-i)si apoi tuleo nene,bucuros ca l-a filmat pe Tudose cu galeata in mina....Da unde sa stie el atunci, ca teleportarea unei galeti de la un concurent la altul va fi floare la ureche pe linga aparitia-disparitia unei echipe ,cu barca cu tot???
Bietul terminator....
i s-au terminat bateriile...
mai functioneaza doar asa pe impulsuri...Mai o clona,mai o distragere....
Gaerula ,de nu ma banai,.....acuma vorbeam de pescuit efectiv...da mai poti indrepta lucrurile,eu iti accept repede scuzele...si nu tin suparare...pa bune.

Bietul terminator....

Gaerula ,de nu ma banai,.....acuma vorbeam de pescuit efectiv...da mai poti indrepta lucrurile,eu iti accept repede scuzele...si nu tin suparare...pa bune.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.