TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Noi 2010, 11:58

hai Pisi,

dansam odata in ring, sau nu te tin dejetzelele de scriitor digital :lol: :lol: :lol:

i-auite bre Gerula, la fanul tau cum arunca rahat in stanga si in dreapta si cand i se cere sa dea dovada de curaj si in viata reala se PISI pe el :lol: :lol: :lol: vreau sa il vad ca are tupeu sa imi zica in fata ca is un lingau prin LRS (daca apuca) dar vad ca din spatele tastaturii ii e mai usor :twisted:

poti sa te PISI pe asemenea fani :lol: :lol: :lol: nu is demni de reputatia ta

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 11 Noi 2010, 12:02

Eu cred ca Fan Gerula e Adelin :).
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 11 Noi 2010, 12:04

Mazilule,
Eu sunt pasnic, dar uite, iti promit ca dupa Adunarea Generala a Ligii stam de vorba. Hai ca nu mai e mult.
Musti, din ce-am citit eu pe forumul lui Gerula despre chestia cu Parintele, iese ca ala s-o gainatat si a fugit doua zile de acasa cand a zis Gerula ca se duce sa-i faca o vizita. Cu toate a el zisese ca-i rupe degetele lui Gerula, nu invers.
Sunt curios ce va mai face Gerula cand s-o intoarce de unde o fi plecat iar. Cum zicea Adelin, isi incarca bateriile si pe urma iar ia jucariile de aici la smotocit.

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 11 Noi 2010, 13:17

Eu cred ca Fan Gerula e Adelin :).

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Noi 2010, 13:24

fan G E R U L A scrie:Mazilule,
Eu sunt pasnic, dar uite, iti promit ca dupa Adunarea Generala a Ligii stam de vorba. Hai ca nu mai e mult.
Musti, din ce-am citit eu pe forumul lui Gerula despre chestia cu Parintele, iese ca ala s-o gainatat si a fugit doua zile de acasa cand a zis Gerula ca se duce sa-i faca o vizita. Cu toate a el zisese ca-i rupe degetele lui Gerula, nu invers.
Sunt curios ce va mai face Gerula cand s-o intoarce de unde o fi plecat iar. Cum zicea Adelin, isi incarca bateriile si pe urma iar ia jucariile de aici la smotocit.
poi ce pajnicie ai in tine cand dai atacuri personale, singura ta scuza ar fi sa fi intr-adevar Gerula, in rest, te astept la discutii :lol: mai e si cineva din LRS care o sa discute cu mine dupa ce se gata AG-ul , nu m-ar mira sa fi acelasi :lol: :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 11 Noi 2010, 13:26

fan G E R U L A scrie: Sunt curios ce va mai face Gerula cand s-o intoarce de unde o fi plecat iar.
Esti curios .... :lol:

In ultima vreme nu mai anunta pe unde pleaca , fricaaaaaaa :lol: :lol:

Inainte batea toba si deschidea topicuri gen ”balta de biban in Germania ” :lol: :lol:

Fenomenalul pescar o dat pe Sena , unde vede toata lumea ce somni scoate Tudor , insa el o dat la biban :lol: :lol:

Cred ca si la tropice el tot de biban ar intreba :lol: :lol:

Ii greu de prins bibanu :lol:

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 11 Noi 2010, 13:59

fan G E R U L A scrie:Mazilule,
Eu am auzit ca s-a ascuns in munti de frica...parintele zic..si acuma e ud tot de emotie la gandul ca il prinde celulita ...une n-ar da Dumnezeu si maica domnului sa il prinda asa, din greseala, macar pe la vreo expoziie ceva.... :twisted:
Bai celulita, daca mi-a fos lene sa ma pun la mintea aia a ta care nu mai primese bani de la stat pentru tratament de cand cu criza, sa nu crezi ca te-am uitat..io nu uit ;) Vezi ca mi-am luat costum de mod craciun ca sa nu existe probe :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 11 Noi 2010, 14:12

fan G E R U L A scrie: Sunt curios ce va mai face Gerula cand s-o intoarce de unde o fi plecat iar.
:lol: :lol: Este ca nici macar tu, ventrilocule, nu stii? :lol: Dar o sa afli curand, exista empatia asta intre voi, chimia asta, selfesteemu ... :lol:
gura mamii lor de testoase, cred ca nici ele nu mai gusta glumele astea :twisted: :D

Pike, pune-i la rand, ca nu poti cu toti odata, daca vrei on urs bun de dat finishu, suna-ma. :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 11 Noi 2010, 14:55

[quoteVezi ca mi-am luat costum de mod craciun ca sa nu existe probe :lol:[/quote]

E super :)

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 11 Noi 2010, 14:56

parintele scrie: Vezi ca mi-am luat costum de mod craciun ca sa nu existe probe :lol:

E super :))

Închis