TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 10 Noi 2010, 13:44

Chestiunea cu Fan-Fan la Pulit asta..ups! Tulip am vrut sa zic! :lol: e de la tastatura, nu sariti, :lol: sta cam asa:

1. Apare din neant si incepe sa-i dea limbi in coor lui g atat de adanc incat cred ca-l gadila pe amigdale; asta, in limbaj de specialitate, se numeste contorsionism.:D :D
2. Foloseste acelasi stil cu gerula (citate, limbaj, epitete, raspunsuri pe langa subiect, fentarea subiectelor ce il supara), pana si acelasi mod infect dar steril, de asa-zisa argumentare;
3. Repeta obsesiv unele cuvinte sau expresii (nu le mai reiau ca se pot observa foarte facil) care se regasesc, fireste :lol: , si in vocabularul d.zeului sau, gerula;
3. Are clientii lui (tot el zicea de ura :D ) pe care, in viziunea sa, ii "articuleaza" pentru si in numele marelui g. mare la propriu;

Deci, imi pare sincer rau, dar trebuie sa-ti spun, exact ca "un copil de pe strada"::lol:
Mars, clona!
:twisted: :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Noi 2010, 13:46

fan G E R U L A scrie:Mazilule,
Diferenta ii ca eu n-am zis ca bat pe nimeni. Adelin a scris ca-l bate pe Gerula, si s-a gainatat cand i s-a dat ocazia sa incerce, si tu zici ca ma bati pe mine.
Daca esti asa curajos, de ce nu te duci sa te bati cu unu care are chef, cu Gerula? Ia zi.
De fapt greseala mea e ca stau de vorba cu unu ca tine, pe care-l stiu cate parale face. Cand am zis ca ai castana seaca nu era gluma, suna a pustiu la tine acolo.
nu, da' m-ai facut in toate felurile asa ca meriti o babardeala :lol: :lol: :lol: ca in dueluri mentale nu ne putem lupta, cel putin eu nu pot cu unu care recurge la injurii si acuze cand nu il mai duce intelectul, asa ca vroiam sa iti simplific legatura neuronala dintre urechi cu o bataie fizica, fiindca asta nu necesita prea multa gandire ma cugetam ca e in mediul tau o astfel de lupta :lol: :lol: :lol: dar vad ca faci pe pisicutza, creca Zeului tau ii e rusine cu un astfel de adulator :lol: :lol: :lol:

P.S. pentru ca nu ai un nume de familie cu - care sa te asociez am sa iti zic Pisicutza :lol: :lol: :lol: din doua motive, esti pisicutza lui Gerula pentru ca te freci de picioarele lui pe sub masa si esti pisicutza mea pentru ca imi place sa ma joc cu tine :lol: :lol: :lol:

MARS PISI

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 10 Noi 2010, 14:29

fan G E R U L A scrie:...s-a gainatat cand i s-a dat ocazia sa incerce...
I s-a dat ocaza pe dracu! Fanfaronada de doi bani... Meci in ring, bla, bla...
Ocazia i s-a dat lui Gerula, la un moment dat, de catre Parintele. Avea tot la dispozitie. Telefon, adresa (si loco, nu la capatul celalalt al tarii). Plus o invitatie directa, fara absolut nici un echivoc.
Da' de unde oo sa se duca, asa cum a promis, cu un taraboi demn de... el insusi (ca de fapt e etalon)? Lasa ca la invitatia a Parintelui de a-si regla conturile intre patru ochi, el s-a pus rapid sub protectie, anuntand ca merge insotit de operator video... Miza pe prezenta martorilor, in caz ca si-o lua...
De dus nu s-a dus in veci... Da' el, cocosel...
Comenteaza asta, FanGerula... Impartialule... :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 10 Noi 2010, 14:33

Concluzie : "Bataia e rupta din rai" !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2010, 17:09

Si mai are getodacul-capdefonta-una la activ.Dupa ce Razvan a publicat nr de telefon al lui Gerula,l-am sunat de nu stiu cite ori.Binenteles ca n-a raspuns.Razvan trebuia sa-mi dea nr-ul pe privat,era mai bine.L-am sunat vreo 2-3 zile la rind ,el nimic.Si am zis in gindul meu ca il las in pace o vreme dupa care il sun din nou.Zis si facut.L-am lasat cred ca vreo 2 luni.Si zilele trecute l-am sunat mizind pe faptul ca o fi uitat de nr-ul de telefon.Credeti ca a raspuns??Cred ca l-a betonat pe bune in pivnita... :oops: :oops: :lol: :lol: Rusinica ,viteazule capdefonta,ti-e frica sa vorbesti la telefon????De asta ce mai zici,Fan-e???Terminator cufurindu-se este de negasit....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Noi 2010, 18:02

semlecangheorghe scrie:Si mai are getodacul-capdefonta-una la activ.Dupa ce Razvan a publicat nr de telefon al lui Gerula,l-am sunat de nu stiu cite ori.Binenteles ca n-a raspuns.Razvan trebuia sa-mi dea nr-ul pe privat,era mai bine.L-am sunat vreo 2-3 zile la rind ,el nimic.Si am zis in gindul meu ca il las in pace o vreme dupa care il sun din nou.Zis si facut.L-am lasat cred ca vreo 2 luni.Si zilele trecute l-am sunat mizind pe faptul ca o fi uitat de nr-ul de telefon.Credeti ca a raspuns??Cred ca l-a betonat pe bune in pivnita... :oops: :oops: :lol: :lol: Rusinica ,viteazule capdefonta,ti-e frica sa vorbesti la telefon????De asta ce mai zici,Fan-e???Terminator cufurindu-se este de negasit....
bre atata timp cat nu se perpetueaza fizic astia doi, ar trebui sa fim fericiti :lol:

bine ca nu's mai multi :twisted:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 10 Noi 2010, 18:37

Gheorge...stia ca, daca tu poti vorbi si la telefon despre toate chestiile de aici , despre tot ce ai scris..atunci cade teoria lui...nu vrea sa renunte la minciunile lui..
Hai Gerula ......deschide telefonul, vorbeste despre orice vrei cu Gheorghe...poti sa si inregistrezi ..cum bine poate si el sa faca inregistrare si gata...S-a elucidat...Ca ma gandesc vocea lui Adelin o stii...deci nu e cazul sa il confunzi...Dupa diferenta fizica , banuiesc , ca este diferenta si la voce...deci....esti in stare? Sunt sigur ca nu...pentru ca tu defapt doresti sa continui lupta asta bolnava, care sincer ..deja devine plictisitor :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 10 Noi 2010, 19:01

@Fan Gerula

N'am mai avut cand in ultimul timp de forumuri, dar revin cu o treaba care v'am lansat'o cu cateva zeci de pagini(cred) in urma:

Care este pozitia clubului din care faceti parte vis-a-vis de 'ilegalitatea' in care se afla lrs?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2010, 19:25

Ionut,momentan capdefonta are alta fixatie:un ring cu Adelin in colt :lol: :lol: :lol: Nu mai conteaza L.R.S.,nici lumea intreaga ,decit aceasta fixatie... :lol: :lol:

Fan Gerula te rog eu frumos sa-mi raspunzi la o intrebare:cum se face ,ca desi Gerula zice ca nu te cunoaste,tu stii ce are chef Gerula,ca asa te-ai exprimat "Gerula are chef sa.."????Da a nu faci pe autis...pardon pe Gerula si sa-mi raspunzi,da??? :lol: :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2010, 19:30

ULK,si daca m-ar vedea live,va zice ca sint holograma,sau sint manipulat telepatic,chimic sau ceva de genul.Si ar veni cu o intrebare de genul:
"-La cite cuvinte dupa predicat,a pus S.G..o virgula la pagina 32 a acestui topic,la al doilea sau post din pagina...?Aaaaaa, nu stii ,v-am zis eu ca este clona..."

SDau va veni cu intrebari cu raspunsul sugerat ,tipic ziaristilor de scandal.Sigur va veni el cu ceva,pentru ca el nu intreaba cu scopul de a gasi adevarul ci cu scopul de a demonstra ceva dinainte premeditat:ca sint o clona...

.

Închis