TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2010, 12:09

Gerulica,recunosti ca daca nu ma banai n-aveai topicul asta pe cap???Eeee,mindria,orgoliul,SUPERioritatea ,trebuiesc platite ,nu-i asa??Da cred ca te-ai invatat minte ca vaz ca in cazul lui Greere te-ai abtinut s-al banezi,ca de ,daca mai dai peste unul ca mine si-ti mai deschide un topic,nu??Numai cu Aditzu saracu,nu te-ai putu abtine,ca ala ti-a dat una nene ,de ti-au zburat fulgii(vezi ca-mi trebe si mie citiva ca ma dau pe fly,si inca din alea cu grasime ca o sa dau cu uscate),si ceea ce-i mai dureros ,chiar la tine pe forum.....rusinica,rusinica :oops: :oops: :oops:

Da cum era, te-am atacat fara motiv??Eu te-am intrebat civilizat neste lucruri si tu m-ai banat ,convins ca sint clona.Ba le-ai bagat si altora(presupusi cu scaun la cap)ca as fi clona..Pai atunci nu te mira,...de mine n-ai sa scapi decit atunci cind iti recunosti greseala si-mi ridici banul.Pe mine ma doare fix in cot de ce ai zice de mine,si nu mi-e greu sa-ti raspund inapoi....si in fond ne asteapta o iarna lunga ,nu??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 10 Noi 2010, 12:12

Citez
kuintautti scrie:
bai fratilor prea va luati in serios !

Cre ca lui Gerula sigur i s-a parut amuzanta discutia de la galeria foto si a vrut sa-si arate jucaria si la altii.... (ete ba ca nu e pi gaz .... ) si cum probabil Smeagal Alois n-are de aia sa ascuns sub fusta fimeii... ca altfel ieseau pe Rogojesti altfel de concursuri cu capturi record sa vezi pi urma poze la galerie ...

am incheiat citatul
"Smeagal Alois n-are de aia sa ascuns sub fusta fimeii..."
Pe urma a vrut Adelin sa arate ca e si el barbat, si uite ce-a iesit.
Citez:
Adelin scrie:
Dumitre nu mai jeli, da paharul pe gat si o sa fie din nou bine!
Si sa nu crezi ca 100 de kile de slana valoreaza mai mult decat 75 de carne.Nu promit, dar poate ca odata o sa iti dovedesc ca am dreptate. ...sper sa nu mai pariezi din nou gresit.

am incheiat citatul.
si una proaspata, de azi:
Gerula scrie:
Adelina, hai mai, curaj

Chiar asa, sa rada doua forumuri de tine? Sa-si dea lumea coate ca esti ultimul cacacios?
Cum ziceai tu c-o sa arati ca 75 de kile de carne fac mai mult decat 100 de kile de slanina, ce hotarat erai , de-ai fi zis ca numai distanta dintre Arad si Bucuresti te impiedica sa-mi tragi o mama de bataie . Si acum, cand s-a ivit in sfarsit ocazia, cand ai putea urca in ring cu mine, sa arati tuturor ce cichicean esti tu , sa te faci in halul asta de ras?

am incheiat citatul.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Noi 2010, 12:14

bre Gigi

io nu inteleg cum poti sa scri atat de diferit cu 2 useri :lol: :lol: :lol:

creca is pe putin 10 useri diferiti pe forumu asta care pot sa iti confirme identitatea si totusi "cap de fonta" e intro ambitie personala, dar vreau sa il vad discreditat, odata si pentru totdeauna, pentru ca treaba asta cu clona e cea mai mare actiune de "postare de info false" din partea unui jurnalist TERMINAT :lol:

ba Gerula, ii tipic tie si tagmei tale pur romaneasca sa deformati realitatea, jurnalisti de 2 lei manariti politic :lol: :lol: :lol:

P.S. mi se pare mie sau fanGerula ii obsedat de citate ca si Gerula :lol: :lol: :lol:

MARS CLONA :arrow:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 10 Noi 2010, 12:17

Mazilule,
Eu nu ma bat cu nimeni, dar daca esti dornic zic sa te oferi sa-i tii locul lui Adelin la meciul cu Gerula. Ce zici? Hai ca la tine castana e goala pe dinauntru, ii limpede ca n-ai ce pati.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Noi 2010, 12:19

fan G E R U L A scrie:Mazilule,
Eu nu ma bat cu nimeni, dar daca esti dornic zic sa te oferi sa-i tii locul lui Adelin la meciul cu Gerula. Ce zici?
de ce , esti prea uscat pentru mine? :lol: :lol: :lol:

tocmai incerci sa demonstrezi lasitatea lui adelin plus faptul ca m-ai atacat direct de cateva ori, drept urmare oferta facuta de Gerula lui Adelin ti-o fac eu tie

hai, ca Gerula debita ceva ca daca ai gura pe forum insamna ca ai si muschi in realitate, arata ca esti adeptul lui si hai sa dansam :lol: :lol: :lol: pisicutzo

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Noi 2010, 12:24

P.S. ai ocazia sa scapi liga de un lingau , parca asa ziceai mai sus ca is :lol: :lol: :lol:

care te bagi la un pariu ca so dus sasi cumpere kalasnikov for self defense :lol: :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 10 Noi 2010, 12:36

semlecangheorghe scrie:si inca din alea cu grasime ca o sa dau cu uscate
grasimea de porc nu-i buna la asa ceva :lol: :lol: :lol:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 10 Noi 2010, 12:50

Mazilule,
Diferenta ii ca eu n-am zis ca bat pe nimeni. Adelin a scris ca-l bate pe Gerula, si s-a gainatat cand i s-a dat ocazia sa incerce, si tu zici ca ma bati pe mine.
Daca esti asa curajos, de ce nu te duci sa te bati cu unu care are chef, cu Gerula? Ia zi.
De fapt greseala mea e ca stau de vorba cu unu ca tine, pe care-l stiu cate parale face. Cand am zis ca ai castana seaca nu era gluma, suna a pustiu la tine acolo.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2010, 13:06

Georgica, :lol: :lol: tocmai asta-i hazul.. :lol: :lol: :lol: ca nu-i bun de nimica.......

""""Cap de fonta"""" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...aeeerrr... :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2010, 13:08

Fan Gerula nu-l cunoaste pe Gerula ,da stie ce are sau n-are chef acesta.Ii cunoaste dorintele,dar nu-l cunoaste personal... :lol: :lol: :lol:

.

Închis