TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Noi 2010, 21:01

Bre Gerula ,tu chiar nu ai simtul penibilului???Adica si acuma ii mai tii parte luiF.F.F.cind s-a aflat ca adat si craparilor teapa.??Si aia a fost ceva independent de vointa lui,cica nu a primit banii de sponsorizari??Pai daca nu-i avea ,de ce a mai organizat??Tu te-ai duce la cumparaturi numai pe baza unei promisiuni de plata din partea cuiva,fara ca acesta sa-ti dea banii??Hai sictir...esti penibil,se vede clar ca-i tii palma-n *** ,cum a zis Greere,numai vezi ca dupa aia o duci la gura cind tusesti...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 09 Noi 2010, 22:07

:D asta a fost fara de pret:
"Asa ca eu nu de la min afla ce-i pe-acolo, poate de la astia ca tine, care azi is cu unii si maine cu altii."
Te-ai lovit singur unde te doare mai tare...
Sf, deci impuscat in picior e nimic, asta e tesla in oo big time. :D deh, la cat scrie si ici si colo, nu ma mir, ca doar trebuie sa dea infrigurat si emotionat replicam, altfel nu se explica scaparea. :D

@g
Ai ajuns rau daca apelezi la invective, e similar cu meciul de rupe-i nasu cu Adelin, as putea si eu sa zic ca esti asa si pe dincolo, dar n-am s-o fac.
Stii de ce, asa cum am declarat mai acum ceva timp, nu pot sa combat cu un psihopat, pur si simplu nu pot. E aceeasi treaba cu batutul minorilor in fata blocului sau dresajul sever al testoaselor ninja, poate chiar mai rau.

ULK, strici marfa buna pe gaste, nu merita asta dedicatii cu Metallica, cel mult un guta-coada de maimuta.
Aide, fugi la bullshit.info si baga ceva epitete ca atat ti-a mai ramas... :lol:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Noi 2010, 22:26

Nu cretinel,ceea ce tu numesti fioozofia de viata a lui Adelin ,imi apartine mieS.G.Io nu sint viteaz ,ca tine,cind vaz un epure impuscat mie mila de el,armele imi repugna si sportul care imi place este sahul si pescuitul,Acuma ,as muta nebunul pe diagonala,da sta lipit de tabla cu superglue si repeta obsesiv:hai in ring Adelin,hai in ring Adelin.

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Noi 2010, 22:50

leba...dupa ce am dat ..imediat am si regretat...marfa..Mi-am dat seama, cum zici tu. Ehhh..lasa sa vaza si ochii lui ceva frumos...macar asa pe picior de plecare...Asa iese de pe scena, de parca are tocuri pe langa 3/4 ala...suna rau pe cat walk...tic tac tic tac....tat ase face... :roll:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Noi 2010, 22:51

semlecangheorghe scrie:Acuma ,as muta nebunul pe diagonala,da sta lipit de tabla cu superglue si repeta obsesiv:hai in ring Adelin,hai in ring Adelin.

De unde dracu le scoti frate , ca ma cocosez de ras , nu mai pot ... :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Noi 2010, 22:56

Ma, stau si ma crucesc cat de idiot poate fi Claponul Mangalita la el pe clozet.info, cum se indeamna el acolo:"...hai Fan GERULA fa asa si asa" sau:"...ce bine i-a zis Fan GERULA ....si-a intrecut maestrul..." :shock: incredibil in cate feluri isi poate bate aghiuta joc de om....cum sa vorbesti cu tine la 40 de ani si sa te incurajezi sau sa te lauzi tu pe tine la tine pe forum?!
Ma, asta e tranchilizat rau...vedeti ce inseamna sa cresti cu doica, sa te scape in cap la varsta frageda?! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 09 Noi 2010, 23:09

fan G E R U L A scrie: V-am lasat ca n-am vreme de lasitatile lui Adelin. Pana maine la pranz, cand mai vin aici, are lasul vreme sa vorbeasca cu proprietarul forumului sa-l roage sa-mi ceara sa-i demonstrez cine sunt.
Mda , ieri o fost meciu , acuma nu ai vreme , blablabla :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Noi 2010, 23:23

Pt unul cu shtate vechi in banari cam trage de timp... :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2010, 08:58

Clar ca merita banat.Si cind se va intimpla ,nu v-a putea poza in martir decit daca recunoaste clona,ori sa recunoasca Gerula ceva......s-a intimplat o singura data in cazul cu Vali Vijelie.Insa daca stam sa meditam nitel,nu cred ca a recunoscut asa,din fairplay ,ca a gresit,ci mai degraba din cauza faptului ca d-l Vijelie nu locuieste la 600km de capitala ce-l contine pe marele ziarist,ci ,chiar in capitala cu pricina....De aici rezulta,poate,parte din frustrarile ziaristului-luptator......

Na Gerula ,am recunoscut ca sint las...Si,acuma ce???Seara ii spun cite o poveste fiului meu inainte de culcare,in loc sa fiu cu teasta gaurita de maniaci care nu fac diferenta intre lumea reala si propriile frustrari obsesive:Adelin hai in ring,Adelin hai in ring,

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2010, 09:04

http://optimvs.wordpress.com/2010/11/10 ... -kamikaze/

Saracul terminator este atit de terminat psihic incit stilceste cuvinte banale cum ar fi "refistei",in loc de "revistei"Care va sa zica eu cind am mincat vreo 2 litere ca ma grabeam repde ai interpretat,acu na ti-am servit-o inapoi:marele ziarist maninca litere,probabil sa mai ia in greutate pentru viitoare intilnire intre el si Adelin,si asta chiar pe blogul personal unde se autoerijeaza in ilustru formator de opinie.Iti amintesti mangalita, ca te-ai legat de o virgula pusa aiurea in revista A.V.P.?Tu vorbesti,care schimbi sensul si forma unor cuvinte din pretioasa noastra limba natala??? :oops: :oops: :oops: :oops:

...'patronul refistei “fără mogul” "......citat de pe blogul marelui ziarist.

.

Închis