orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

fan G E R U L A scrie:Grey-wolf, vezi ca a pus Gerula la el pe forum toata discutia, era vorba de bataie acolo, nu de altceva..
Vezi ca si asta e trimitere la forumul kkt.info, asa ca te rog fi mai retinut.

...sau vrei sa dau cu lavabil?!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
SF
- veteran

-
fan G E R U L A
- utilizator constant

SF,
Visezi puneri la zid. Nu degeaba spun ca o sa ma conformez cand o sa-mi ceara proprietarul forumului. Daca erai atent la primele mele mesaje vedeai ca am spus ca am avut stand la targ. Nu zic mai mult ca nu e nevoie, mai radem oleaca de lasitatea lui Adelin.
Hai sa ne spuna de ce crede el ca sunt Gerula.
-
Adelin
- Moderator

fan G E R U L A scrie:Lasule,
Ma doare undeva de orele tale, nu ai dreptul sa dai ultimatum pe un forum care nu-i al tau. Am scris aici de doua ori ca voi face dovada ca nu sunt Gerula daca proprietarul forumului imi va cere sa iau legatura cu el.
Din clipa asta si pana cand el vine aici si imi cere asta, pretentiile tale sunt nule.
Ma enervez pentru ca faci asta ca sa afli cine sunt, dupa ce am spus azi destule cat sa se vada ca nu sunt Gerula.
Dar fii transparent, cum te laudai, zi tu aici ce motive ai sa spui ca as fi Gerula?
Ti-o cer in calitate de
moderator sa faci dovada catre admin(nu catre mine), ca nu esti clona...chiar nu ma intereseaza cine esti ...si sti ce de?! Pt ca stiu cine esti, de aia! Dar mai poti dovedi adminului ca nu esti cine cred eu ca esti.Asa ca io zic sa te grabesti, ca iar o furi!...si pt unul care a mai furat-o de cateva ori ar trebui sa o iei in serios, pt ca sti tu ceasul trece:
tic tac tic tac tic tac
WSB CLUB
-
fan G E R U L A
- utilizator constant

Adeline,
Ce-i lasule, nu-ti convine sa vada lumea cum a fost cu alea 75 de kile de curaj? Hai, nu pune la suflet, asa te-a lasat pe tine Dumnezeu, poate ai alte calitati.
Deocamdata proprietarul acestui forum nu mi-a cerut nimic. Am spus deja ca, daca o sa-mi ceara, ma voi conforma. El face regulile, nu moderatorii, moderatorii doar le aplica. Discutia e incheiata.
Da ziceai de transparenta, hai spune de ce crezi tu ca eu sunt Gerula? Stia Gerula ceva de Portugalia? A scris ceva de asta? N-ar fi scris daca stia?
Hai zi mai curajosule.
-
SF
- veteran

Mai , ala care isi ascunde identitea esti tu , caz in care nu poti zice de altii ca is lasi , cand esti tu ala care scrii din beci cu usile ferecate , si de la care ai inghitit cheile saptamana trecuta

-
Adelin
- Moderator

fan G E R U L A scrie:SF,
Visezi puneri la zid. Nu degeaba spun ca o sa ma conformez cand o sa-mi ceara proprietarul forumului. Daca erai atent la primele mele mesaje vedeai ca am spus ca am avut stand la targ. Nu zic mai mult ca nu e nevoie, mai radem oleaca de lasitatea lui Adelin.
Rade tu rade, dar timpul se scurge si iar te trezesti cu shut in fund afara din sala.
....hai sa iti spun de ce cred ca esti Gerula, pt ca esti prea prost sa faci o treaba calumea, nu ai simtul ridicolului, furia, inversunarea si ura te orbesc intr-atata incat nu iti dai seama ca scri exact ca si originalul, uiti sa te mai prefaci si sa iti joci rolul pana la capat...cum sa te fac io sa intelegi, e ca si cum actorul care il joaca pe Romeo in timp ce o saruta pe Julieta isi aminteste ca aceasta l-a facut ipotent in culise si ii fu.te doua perechi de palme in timpul spectacolului.
Intelegi,
mister identitate ascunsa?!
WSB CLUB
-
fan G E R U L A
- utilizator constant

Lasule,
Pe tine te-au orbit furia si inversunarea, de cand am inceput sa pun dovezile lasitatii tale. Ai inghitit cat ai inghitit, sperand ca o sa treaca, si cand ai vazut ca nu-s ca Gerula, sa ma las deturnat de alte subiecte, ai inceput sa inventezi reguli special pentru mine.
Daca proprietarul forumului imi cere asta, ii voi dovedi imediat ca nu sunt Gerula. Proprietarul face regulile aici, nu tu. Daca imi stergi mesaje fara ca el sa faca asta o sa vada toti utilizatorii ca esti un las abuziv.
Identitatea mea este ascunsa ca sa nu traga colegii mei de club din cauza ca sunt eu fan Gerula. Am zis de cand m-am inscris.
Spune dovezi ca as fi eu Gerula, nu povesti pentru copii. Georgica e inversunat contra lui Gerula, si nu-l ameninta nimeni ca-i sterge mesaje daca nu dovedeste cine e.
-
semlecangheorghe
- veteran

fan G E R U L A scrie:SF,
Oare cind pute un rahat linga geamul deschis ,te mai indoiesti ca ii rahat facut de-o mita vagaboanda???Asa si cu tine Fan Gerula,puti de la o posta...a rahat de clona.Daca era dupa mine te banam demult,lasule.Nu vii tu aici sa impui ce sa faci si ce sa nu faci ,atita timp cit te porti ca un dictator(cazul lui Greeere),banezi useri reali pentru ca iti pun intrebari incomode la care nu ai argumente..
Da mai fan Gerula daca Gerula ii asa puternic la ce ia mai trebuit grip si pishtol,mai??Hai ca iti pun si io intrebari obsesive..
Nu uita timpul trece,arata-ne dovada ca nu esti clona luiGerula.Si ar fi corect sa o faci publicindu-ti poza,asa cum am facut eu intr-un mod mai mult decit explicit.Si nu vad cum mi-ai face fata unei discutii live din moment ce tu nu poti face fata pe net ...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.