TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Noi 2010, 18:08

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

si iar

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Noi 2010, 18:13

Indian Larry scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

si iar

Si tu nu mai rade! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 09 Noi 2010, 18:15

[quote="fan G E R U L A"]Inca ceva.
Citez:
Adelin scrie:
Dumitre nu mai jeli, da paharul pe gat si o sa fie din nou bine!
Si sa nu crezi ca 100 de kile de slana valoreaza mai mult decat 75 de carne.Nu promit, dar poate ca odata o sa iti dovedesc ca am dreptate. ...sper sa nu mai pariezi din nou gresit.

am incheiat citatul.

si una proaspata, de azi:
Gerula scrie:
Adelina, hai mai, curaj

Chiar asa, sa rada doua forumuri de tine? Sa-si dea lumea coate ca esti ultimul cacacios?
Cum ziceai tu c-o sa arati ca 75 de kile de carne fac mai mult decat 100 de kile de slanina, ce hotarat erai , de-ai fi zis ca numai distanta dintre Arad si Bucuresti te impiedica sa-mi tragi o mama de bataie . Si acum, cand s-a ivit in sfarsit ocazia, cand ai putea urca in ring cu mine, sa arati tuturor ce cichicean esti tu , sa te faci in halul asta de ras?

am incheiat citatul.
/quote]

stiu ca e locul vostru de joaca si nu ar trebui sa ma amestec la jucaria voastra dar vreau sa stiu si eu unde zice adelin ca il bate pe gerula ? din citatele pe care le dai vad ca adelin vorbeste de valoare nu de bataie asa cum face gerula . valoarea nu e neaparat masurata in pumni ! valoarea poate fi in inteligenta sau in moralitate sau in multe altele . nu cred ca vom afla valoarea lui basescu si a lui Stephen Hawking punindu-i in ring sa se paruiasca ! oare care e mai valoros ?
in rest distractie placuta

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 09 Noi 2010, 18:16

Lasule,
Nu ai nici un motiv sa sustii ca sunt Gerula, am dat destule dovezi clare ca nu sunt. Adevarul e ca nu mai suporti sa ai aici pe cineva care ii da dreptate lui Gerula si, stiind ca nu vreau sa-mi fac publica identitatea, incerci sa comiti un abuz.
Nu ma intereseaza ultimatumurile tale, nu pe forumul tau m-am inscris aici. Am scris ca daca proprietarul forumului imi cere sa iau legatura cu el ma voi conforma. Pana nu vine el sa-mi ceara asta, nu ma intereseaza ce scrii tu.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 09 Noi 2010, 18:17

fan G E R U L A scrie: SF, astept si eu replica lui Gerula la chestia cu barcuta. Intre timp spune ce-o a faci daca are si pentru tine pregatita o troznitura ca pentru Adelin sau Musti?
Ce sa-mi face bre ! Singuru lucru care poate sa-l faca ii sa prezinte factura de la chibrituri si cutia de lipici

http://2.bp.blogspot.com/_Cb1MBIIcEik/S ... otella.JPG

Oricum , dupa 48 de ore nu o sa te mai doara nimic :lol:

Stii , is curios de o treaba ! Pan la urma care clona ti-o fost cea mai rentabila , sau sa formulez altfel .....cu care dintre ele ai fost cel mai fericit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pe care dintre cei trecuti in nefiinta Alex, Olaf , Iulius , Allspark , Mihai Gheorghe , Fan Gerula si care o mai fi , deci pe care i-ai scos mai des la imprimanta , atarnati in rame pe hol :lol: :lol: :lol:
Simti ceva cand i-ti stalcesc astia cate o clona , astia is ca si copii tai la urma urmei , chiar daca tu nu ii recunosti in public , is o particica din tine :lol: :lol: :lol:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 09 Noi 2010, 18:20

Grey-wolf, vezi ca a pus Gerula la el pe forum toata discutia, era vorba de bataie acolo, nu de altceva. Un alt utilizator ii spunea lui Adelin ca nu credea sa se ajunga la bataie, si atunci a zis Adelin ca el de fapt il bate pe Gerula.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 09 Noi 2010, 18:26

multam, dar imi ajung doua forumuri de citit nu vreau sa incep cu al treilea . cindva eram interesat si de el dar ....... . multam de raspuns .

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Noi 2010, 18:29

fanu Gi...ia ia...auzi...parca se aude ceva..stai ...iar se aude...ce dreaq o fi...aaaaaaa, acum se aude bine de tot...era doar ..tic-tac-tic-tac.

Vaaaaai..ii luati jucaliaaaa...salacu copchiiiil...o sa plangaaaa... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Noi 2010, 18:32

fan G E R U L A scrie:Lasule,
Nu ai nici un motiv sa sustii ca sunt Gerula, am dat destule dovezi clare ca nu sunt. Adevarul e ca nu mai suporti sa ai aici pe cineva care ii da dreptate lui Gerula si, stiind ca nu vreau sa-mi fac publica identitatea, incerci sa comiti un abuz.
Nu ma intereseaza ultimatumurile tale, nu pe forumul tau m-am inscris aici. Am scris ca daca proprietarul forumului imi cere sa iau legatura cu el ma voi conforma. Pana nu vine el sa-mi ceara asta, nu ma intereseaza ce scrii tu.
Am cu mult mai multe motive sa sustin ca esti Gerula decat ai tu cand susti ca sunt SemlecanGheorghe.De faptul ca esti o clona facuta prost doar tu te indoiesti, dar ai ocazia sa spulberi orice suspiciune, de ce te enervezi?! Io nu am zis ca esti Gerula si indiferent ce dovezi aduci sa nu te cred, asa cum faci tu....dar hai agita-te si fa dovada la dan ca esti de buna credinta, ca deja a trecut o ora, mai ai doar 47. :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 09 Noi 2010, 18:44

Lasule,
Ma doare undeva de orele tale, nu ai dreptul sa dai ultimatum pe un forum care nu-i al tau. Am scris aici de doua ori ca voi face dovada ca nu sunt Gerula daca proprietarul forumului imi va cere sa iau legatura cu el.
Din clipa asta si pana cand el vine aici si imi cere asta, pretentiile tale sunt nule.
Ma enervez pentru ca faci asta ca sa afli cine sunt, dupa ce am spus azi destule cat sa se vada ca nu sunt Gerula.
Dar fii transparent, cum te laudai, zi tu aici ce motive ai sa spui ca as fi Gerula?

Închis