si iar

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce sa-mi face bre ! Singuru lucru care poate sa-l faca ii sa prezinte factura de la chibrituri si cutia de lipicifan G E R U L A scrie: SF, astept si eu replica lui Gerula la chestia cu barcuta. Intre timp spune ce-o a faci daca are si pentru tine pregatita o troznitura ca pentru Adelin sau Musti?
Am cu mult mai multe motive sa sustin ca esti Gerula decat ai tu cand susti ca sunt SemlecanGheorghe.De faptul ca esti o clona facuta prost doar tu te indoiesti, dar ai ocazia sa spulberi orice suspiciune, de ce te enervezi?! Io nu am zis ca esti Gerula si indiferent ce dovezi aduci sa nu te cred, asa cum faci tu....dar hai agita-te si fa dovada la dan ca esti de buna credinta, ca deja a trecut o ora, mai ai doar 47.fan G E R U L A scrie:Lasule,
Nu ai nici un motiv sa sustii ca sunt Gerula, am dat destule dovezi clare ca nu sunt. Adevarul e ca nu mai suporti sa ai aici pe cineva care ii da dreptate lui Gerula si, stiind ca nu vreau sa-mi fac publica identitatea, incerci sa comiti un abuz.
Nu ma intereseaza ultimatumurile tale, nu pe forumul tau m-am inscris aici. Am scris ca daca proprietarul forumului imi cere sa iau legatura cu el ma voi conforma. Pana nu vine el sa-mi ceara asta, nu ma intereseaza ce scrii tu.