TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Adeline,
Gata lasule, te-ai speriat ca nu te aproba nimeni si ai sarit cu utilizatorul semlecangheorghe? Baga si cu georgica, sa fie mai multi. Doar ca nu-s eu ala prins cu IP de Bucuresti dupa ce am zis de doua ori ca n-am pus piciorul acolo. Roaga-l si pe Leba, ca il uraste pe Gerula, poate te mai ajuta cu un mesaj.
Suna-l pe proprietarul forumului si roaga-l sa imi ceara sa ii demonstrez cine sunt. Daca nici el nu te baga in seama, eu nu mai am ce discuta cu tine despre ultimatumul tau las.
A, sa nu uitam:
Citez:
Adelin scrie:
Dumitre nu mai jeli, da paharul pe gat si o sa fie din nou bine!
Si sa nu crezi ca 100 de kile de slana valoreaza mai mult decat 75 de carne.Nu promit, dar poate ca odata o sa iti dovedesc ca am dreptate. ...sper sa nu mai pariezi din nou gresit.
am incheiat citatul.
si una proaspata, de azi:
Gerula scrie:
Adelina, hai mai, curaj
Chiar asa, sa rada doua forumuri de tine? Sa-si dea lumea coate ca esti ultimul cacacios?
Cum ziceai tu c-o sa arati ca 75 de kile de carne fac mai mult decat 100 de kile de slanina, ce hotarat erai , de-ai fi zis ca numai distanta dintre Arad si Bucuresti te impiedica sa-mi tragi o mama de bataie . Si acum, cand s-a ivit in sfarsit ocazia, cand ai putea urca in ring cu mine, sa arati tuturor ce cichicean esti tu , sa te faci in halul asta de ras?
am incheiat citatul.
Curajosule.
Gata lasule, te-ai speriat ca nu te aproba nimeni si ai sarit cu utilizatorul semlecangheorghe? Baga si cu georgica, sa fie mai multi. Doar ca nu-s eu ala prins cu IP de Bucuresti dupa ce am zis de doua ori ca n-am pus piciorul acolo. Roaga-l si pe Leba, ca il uraste pe Gerula, poate te mai ajuta cu un mesaj.
Suna-l pe proprietarul forumului si roaga-l sa imi ceara sa ii demonstrez cine sunt. Daca nici el nu te baga in seama, eu nu mai am ce discuta cu tine despre ultimatumul tau las.
A, sa nu uitam:
Citez:
Adelin scrie:
Dumitre nu mai jeli, da paharul pe gat si o sa fie din nou bine!
Si sa nu crezi ca 100 de kile de slana valoreaza mai mult decat 75 de carne.Nu promit, dar poate ca odata o sa iti dovedesc ca am dreptate. ...sper sa nu mai pariezi din nou gresit.
am incheiat citatul.
si una proaspata, de azi:
Gerula scrie:
Adelina, hai mai, curaj
Chiar asa, sa rada doua forumuri de tine? Sa-si dea lumea coate ca esti ultimul cacacios?
Cum ziceai tu c-o sa arati ca 75 de kile de carne fac mai mult decat 100 de kile de slanina, ce hotarat erai , de-ai fi zis ca numai distanta dintre Arad si Bucuresti te impiedica sa-mi tragi o mama de bataie . Si acum, cand s-a ivit in sfarsit ocazia, cand ai putea urca in ring cu mine, sa arati tuturor ce cichicean esti tu , sa te faci in halul asta de ras?
am incheiat citatul.
Curajosule.
lasa vrajeala cu colegii de club. LRS nu e armata, sa se pedepseasca tot plutonul pentru ca a facut unul o prostie.fan G E R U L A scrie: Identitatea mea este ascunsa ca sa nu traga colegii mei de club din cauza ca sunt eu fan Gerula. Am zis de cand m-am inscris.
si in fonnd care e problema ca esti fan gerula?
nu te condamna nimeni pentru asta, cel mult te ia la misto. Aia nu inseamna ca si clubul tau e fan gerula.

oricum si daca ai fost si daca nu ai fost cartita, eventual poti fi acuzat doar tu, nu si clubul tau. si asta doar daca sunt dovezi. tu zici ca nu ai fost, deci nu sunt dovezi. de ce ti-ar fi frica? de banuieli?
si mai e o chestie care nu se pupa cu logica: daca tu esti asa convins ca gerula are dreptate in ce zice, de ce ar suferi colegii tai de club?
ca esti un aparator al dreptatii?

ti-ai fabricat scuza asta ieftina ca sa eschivezi orice
asa ca pune alta placa.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
- utilizator constant
Tavi,
Pe tine te uitasem, tu n-ai nevoie sa te cheme nimeni, te cheama caracterul tau frumos. LRS nu e armata, dar Tudose e fuhrer, nu vreau sa se uite oamenii chioras la mine ca n-au mai aparut in revista pentru ca i-am dat eu dreptate lui Gerula.
Se vede ca n-ai treaba cu Liga si nu stii cum merge treaba. La treaba cu cartita ar fi acuzat clubul, si pe nedrept.
V-am lasat ca n-am vreme de lasitatile lui Adelin. Pana maine la pranz, cand mai vin aici, are lasul vreme sa vorbeasca cu proprietarul forumului sa-l roage sa-mi ceara sa-i demonstrez cine sunt.
Pe tine te uitasem, tu n-ai nevoie sa te cheme nimeni, te cheama caracterul tau frumos. LRS nu e armata, dar Tudose e fuhrer, nu vreau sa se uite oamenii chioras la mine ca n-au mai aparut in revista pentru ca i-am dat eu dreptate lui Gerula.
Se vede ca n-ai treaba cu Liga si nu stii cum merge treaba. La treaba cu cartita ar fi acuzat clubul, si pe nedrept.
V-am lasat ca n-am vreme de lasitatile lui Adelin. Pana maine la pranz, cand mai vin aici, are lasul vreme sa vorbeasca cu proprietarul forumului sa-l roage sa-mi ceara sa-i demonstrez cine sunt.
- semlecangheorghe
- veteran
Tu cu gurita ta aia aurita ai zis ca rds nu aloca i.p.fixDeci in caz de probleme pe retea poate sa ma conecteze temporar pe alta ruta ,cu ip de Bucuresti,de exemplu.Si iete fisssss dovada ta.
Da uite ca sa-ti fac jocul,recunosc ca am fostla Bucuresti ,dar ,brusc m-am simtit timorat in fata unei iminente intilniri cu Zeus si Hermesul sau.De ce Hermesul sau???Expresia "FHURHER",O FOLOSESTE UN SINGUR PERSONAJ DIN CITE STIU EU..DAR NU, NU SE POATE,EL NU SE COBOARA LA ASA CEVA...
Asa ca Fan Gerula ori esti tu acel personaj,ori esti purtatorul lui de cuvint...dar ce convenabil,nici usturoi n-ai mincat nici gura nu-ti miroase...
Si da mai,recunosc barbateste ca am fost las ,pentru ca brusc am realizat ca urmeaza sa ma intilnesc cu un ticnit si eu mai am copil de crescut..Na am recunoscut,si acu ,ce???Decit un leu mort mai bine un ciine viu
Desigur nu ma pot ridica la inaltimea curajului nemaipomenit al unuia de 100de kg si alea fara grip si pistol....

Si da mai,recunosc barbateste ca am fost las ,pentru ca brusc am realizat ca urmeaza sa ma intilnesc cu un ticnit si eu mai am copil de crescut..Na am recunoscut,si acu ,ce???Decit un leu mort mai bine un ciine viu

Desigur nu ma pot ridica la inaltimea curajului nemaipomenit al unuia de 100de kg si alea fara grip si pistol....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
deci nustiu care e problema...??? doar o scris clar omu ca vrea meci de box cu fermecatu....fan G E R U L A scrie:Dumitre nu mai jeli, da paharul pe gat si o sa fie din nou bine!
Si sa nu crezi ca 100 de kile de slana valoreaza mai mult decat 75 de carne.Nu promit, dar poate ca odata o sa iti dovedesc ca am sa-l bat pe gerulica in ring la un meci de box ...sper sa nu mai pariezi din nou gresit.

Identitatea mea este ascunsa ca sa nu traga colegii mei de club din cauza ca sunt eu fan Gerula. Am zis de cand m-am inscris.
Cea mai penibila incercare de a matura kkt-ul sub covor.....Jenibila, as zice.
Ti-am zis , de la primul MP ce mi-ai trimis...esti un las...si ai tupeul jegos , sa faci pe altii lasi...cand tu vii aici sa latrii din fundu' gradinii, de dupa gard....MARS JAVRO...
Ai fost veriga slaba...drum bun... uite o dedicatie de la mine...fara numar...Nu , nu manele sa te bucuri

Crawl from the wreckage one more time
Horrific memory twists the mind
Dark, rutted, cold and hard to turn
Path of destruction, feel it burn
Still life
Incarnation
Still life
Infamy
Hallucination
Heresy
Still you run. What's to come?
What's to be?
'Cause we hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long
Feel us breathe upon your face
Feel us shift, every move we trace
Hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long, yeah
Luck. Runs.
You crawl back in
But your luck runs out
1.2.
Luck. Runs. Out.
The light that is not light is here
To flush you out with your own fear
You hide, you hide, but will be found
Release your grip without a sound
Still life
Immolation
Still life
Infamy
Hallucination
Heresy
Still you run, what's to come?
What's to be?
'Cause we hunt you down without mercy
Luck. Runs.
You crawl back in
But your luck runs out
1.2.3.4.
Then you crawl back in
Into your obsession
Never to return
This is your confession
Hunt you down all nightmare long, yeah
Luck. Runs.
You crawl back in
But your luck runs out
Your luck runs out
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
yep:)
Doar un Welcome home ii mai lipseste mai lipseste ...ia de aici G.
http://www.youtube.com/watch?v=WElvEZj0 ... re=related
Doar un Welcome home ii mai lipseste mai lipseste ...ia de aici G.
http://www.youtube.com/watch?v=WElvEZj0 ... re=related
- semlecangheorghe
- veteran