TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2010, 10:00

Fan Gerula trebuie sa dovedeasca ca nu este clona lui Gerula.Presat de timp,timorat,in disperare de cauza,incearca sa schimbe subiectul,atit la el pe forul cit si pe aici.Si-a dat timp singur.BUUN,eu am o dovada indirecta ca Fan Gerula este Gerula insusi:

-am adus in discutie faptul ca acum 2 ani Gerula la facut clona pe cunoscutul pescar bucurestean Vali Vijelie,bazindu-se pe aiurelile lui informatice cu ip-uri si nu stiu ce.Apoi,si-a recunoscut greseala(de voie de nevoie)Pentru mine acest precedent al ziaristului terminator este deosebit de relevant in privinta prezentei mele in capitala sau cu privire la identitatea mea.Daca a mai gresit odata in trecut mergind pe aceleasi dovezi,si acum greseste la fel....N-a avut nimic de comentat...Este stilul lui :cind este clar ca nu are argumente,tace ...MILC.

Ei bine daca Fan erula,nu era clona,ar fi trebuit sa puna o intrebare macar ,legata de cazul luiV.V.Ceva de genul:cind,cum,in ce imprejurari,sau cu alte cuvinte sa poarte o discutie la subiect.Si nu cred ca multi sint la curent cu acest fapt petrecut cu 2 ani in urma.Daca Fan Gerula este real nu cred ca era la curent cu isprava ziaristului din trecut,si ca reactie normala,ar fi trebuit sa intrebe ce si cum.Dar el,nu,a bagat capul in nisip pina dupa urechi,exact ca si Gerula,reactie care il demasca ca si clona,precum si faptul ca isi aduce aminte perfect de incidentul cu V.V.Si ca sa fim exacti isi baga capul pina dupa urechi in roaba de balastru oferita de" marele sponsor F.F.F." :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Noi 2010, 11:15

Mai, aste sunt rautati, oricui i se poate intampla sa bata o litera in plus sau in minus...ideea e ca Fan MANGALITZA tre' sa dovedeasca ca 2 oameni pot manifesta aceleasi obsesii si framantari deodata, in acelasi perimetru Carpatic, fara sa fie racordati mental la aceeasi coarda. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 10 Noi 2010, 11:54

Adeline,
Doi utilizatori care manifesta aceleasi obsesii, in acelasi timp, pe orice subiect, sunteti tu cu semlecangheorghe. Eu i-am dat dreptate lui Gerula cu inregistrarea neinregistrata a ligii, unde s-a si dovedit ca a nimerit-o la fix, si cu avocatul fraudei.
Tie nu ti-am zis multa vreme nimic, mi-am dat seama cate parale faci si cata dreptate are Gerula despre tine cand am vazut cum ma ataci peste tot fara nici un motiv. Despre Vijelie n-aveam ce intreba, ca ne cunoastem bine si stiam povestea de la el.
Pe urma a venit si tentativa de abuz, cand n-ai mai suportat rusinea.
Chiar, ce-ai facut, nici nu te-a bagat in seama proprietarul forumului? Nu-l vad facand reguli speciale pentru mine, nu l-ai rugat destul?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Noi 2010, 11:56

da' , ba Adeline, tu de ce nu esti Avrame :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 10 Noi 2010, 11:57

A, sa nu uitam:
Citez:
Adelin scrie:
Dumitre nu mai jeli, da paharul pe gat si o sa fie din nou bine!
Si sa nu crezi ca 100 de kile de slana valoreaza mai mult decat 75 de carne.Nu promit, dar poate ca odata o sa iti dovedesc ca am dreptate. ...sper sa nu mai pariezi din nou gresit.

am incheiat citatul.

si una proaspata, de azi:
Gerula scrie:
Adelina, hai mai, curaj

Chiar asa, sa rada doua forumuri de tine? Sa-si dea lumea coate ca esti ultimul cacacios?
Cum ziceai tu c-o sa arati ca 75 de kile de carne fac mai mult decat 100 de kile de slanina, ce hotarat erai , de-ai fi zis ca numai distanta dintre Arad si Bucuresti te impiedica sa-mi tragi o mama de bataie . Si acum, cand s-a ivit in sfarsit ocazia, cand ai putea urca in ring cu mine, sa arati tuturor ce cichicean esti tu , sa te faci in halul asta de ras?

am incheiat citatul.
Curajosule.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Noi 2010, 11:59

are dreptate bah minte seaca, 75 kg carne chiar valoareaza mai mult decat 100 de slanina, asa mai pe intelesul tau , dute la chiosc si vezi cat costa 75 kg carne si cumparati apoi 100 de slanina ca e mai eftina :lol: :lol: :lol: da' nu-ti trebuie, ca e deja pe tine :lol: :lol: :lol:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 10 Noi 2010, 12:01

Mazilule, ai prins glas? Ce ziceai ieri? Ca sunt Gerula din cauza ca nu stiu ce s-a intamplat in Liga, pentru ca Gerula n-a scris pe forum. Si cand ti-am aratat ca stiu foarte bine ce s-a intamplat, cum a fost?
Adelin e Adelin nu Avram pentru ca are mai multi utilizatori. Trebuie sa se inteleaga caruia dintre ei ma adresez.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Noi 2010, 12:02

fan G E R U L A scrie:Mazilule, ai prins glas? Ce ziceai ieri? Ca sunt Gerula din cauza ca nu stiu ce s-a intamplat in Liga, pentru ca Gerula n-a scris pe forum. Si cand ti-am aratat ca stiu foarte bine ce s-a intamplat, cum a fost?
Adelin e Adelin nu Avram pentru ca are mai multi utilizatori. Trebuie sa se inteleaga caruia dintre ei ma adresez.
unde ai aratat, ca n-apucai sa cetesc, mi lene sa iti urmaresc ineptiile, dar ma bucur ca tu raspunzi la ale mele mai 2 in 1, esti usor de prajit la tigaie, te flambezi mai tare ca un curcan plin cu benzina :lol: :lol: :lol:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 10 Noi 2010, 12:04

Tot ii bine ca-ti dai seama ca spui ineptii.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Noi 2010, 12:07

fan G E R U L A scrie:Tot ii bine ca-ti dai seama ca spui ineptii.
penale :lol: mi-am rezervat timp sa cetesc, nu ai scris nimica despre ce s-a intamplat la liga , deci esti o facatura :lol: mai scrie odata acu sa te cred...

daca nu esti gerula ma arvunesc sa iti trag 2 dupa ceafa :lol: :lol: :lol: live :lol: :lol: :lol: ca vad ca ai chef de scatoalca

P.S. spun ineptii ptr ca tot topicu asta e o ineptie curata :lol: adica e o discutie luuuuunga fara sens in care se analizeaza problemele psihice a lu' unu de pe alt forum unde vorbeste singur :lol:

Închis