-am adus in discutie faptul ca acum 2 ani Gerula la facut clona pe cunoscutul pescar bucurestean Vali Vijelie,bazindu-se pe aiurelile lui informatice cu ip-uri si nu stiu ce.Apoi,si-a recunoscut greseala(de voie de nevoie)Pentru mine acest precedent al ziaristului terminator este deosebit de relevant in privinta prezentei mele in capitala sau cu privire la identitatea mea.Daca a mai gresit odata in trecut mergind pe aceleasi dovezi,si acum greseste la fel....N-a avut nimic de comentat...Este stilul lui :cind este clar ca nu are argumente,tace ...MILC.
Ei bine daca Fan erula,nu era clona,ar fi trebuit sa puna o intrebare macar ,legata de cazul luiV.V.Ceva de genul:cind,cum,in ce imprejurari,sau cu alte cuvinte sa poarte o discutie la subiect.Si nu cred ca multi sint la curent cu acest fapt petrecut cu 2 ani in urma.Daca Fan Gerula este real nu cred ca era la curent cu isprava ziaristului din trecut,si ca reactie normala,ar fi trebuit sa intrebe ce si cum.Dar el,nu,a bagat capul in nisip pina dupa urechi,exact ca si Gerula,reactie care il demasca ca si clona,precum si faptul ca isi aduce aminte perfect de incidentul cu V.V.Si ca sa fim exacti isi baga capul pina dupa urechi in roaba de balastru oferita de" marele sponsor F.F.F."