TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 10 Noi 2010, 20:14

Sunt sigur de asta, ca asa s-ar comporta...dar idea era , ca are o optiune chiar viabila, sa se informeze DACA AR VREA despre adevarata ta identitate si fara sa bata 600 km...sau sa isi riste pielea pardon, grasimea...Pur si simplu un dialog la telefon...simplu ca buna ziua. Nu costa, nu slabeste :)...Deci sa nu mai vina cu fel de fel de scuze idioate...ca nu tine.
Exista video chat :)...Deci las-o moarta Gerula ..ca nu mai merge, din cuvinte scrise nu ne faci..De data asta vrem dovezi..nea fan-tasta-tura-vura & co.
Oricum fan-ul este tot mai palid...cred ca nu mai are mult si isi da duhoarea ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Noi 2010, 20:35

Pe undeva il inteleg pe Clapon. A observat ca pe Gigi il doare ca lumea ar putea crede despre el ca nu exista. Ca atare, ii da bataie pe tema asta la nesfarsit. Nu cred ca e chiar atat de rupt de realitate incat sa creada cu adevarat ca e clona. :idea:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2010, 21:12

Ihi ,ma doare undeva in fata cotului la vreo 14m :lol: :lol: Da, daca considera ca il maninca chelea,io il scarman ca nu mi-e greu si ma si distrez nitel....Daca nu ma bana ,nu se facea de risul curcilor :oops: :oops: :oops: ...capdefonta....auzi si la Pikeman asta ce i-a servit-o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2010, 21:16

Nici o reactie,dincolo.Sper ca n-a plecat la Salzburg....Acuma ii in faza cind tace,aduna energie,si dupa aia hop,sa vezi scenarii...Si ce simpatic era imbracat marinel,am auzit ca in viata de zi cu zi este mult mai simpatic decit pe forum.Ce face un nickname cu omu...Te ascunzi dupa el si zici ce vrei... :lol:

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 10 Noi 2010, 21:51

Pai si acolo si cu Wunderkind..nu merge deodata,oricum se straduieste...dar apare el..dupa ce se culca wunderu' din capusorul lui :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Noi 2010, 22:00

:lol: :lol: :lol: :lol:Isi simte pieirea aproape,tictac,tictacsi isi pregateste un nou corp...pardon clona...

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Noi 2010, 22:03

Pt a intelege mai bine personajul ziaristului terminator va reomand un film ce ruleaza pe HBO ""Marul discordiei"...incredidila asemanarea.Si cat de bine e zugravit personajul cu caracter dificil-conflictulal al vecinului politist.
http://www.hbo.ro/movie/marul-discordiei_439112
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 10 Noi 2010, 22:19

ULK scrie:Pai si acolo si cu Wunderkind..nu merge deodata,oricum se straduieste...dar apare el..dupa ce se culca wunderu' din capusorul lui :)
PRUNCU MINUNAT ii clona lu terrano. clar?? :lol:
ps da terrano a cui clona e??
e greu cu personalitatile astea multiple :lol:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 11 Noi 2010, 11:51

Domnilor forumisti,
E aproape de necrezut sa-i vezi pe Adelin si pe avocatul fraudei sustinand ca Gerula nu vrea sa se lamureasca in legatura cu identitatea utiliatorului semlecangheorghe. Asta dupa ce s-a dovedit ca utilizatorul semlecangheorghe a postat de la Bucuresti, a negat cat a putut asta, si pe urma a recunoscut.
Daca utilizatorul semlecangheorghe nu era Adelin, se ducea la sediul SuperPescar, cum fusese invitat de Malin Musetescu. Sau se intalnea cu Gerula, cum se laudase singur, fara sa-l oblige nimeni.
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... &start=150
Urmariti ce scrie aici si ce raspunsuri primeste pe pagina urmatoare. Pe urma nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase cand este prins ca a fost la Bucuresti.
Acum, dupa ce a fost prins in cel mai rusinos mod, de catre Gerula, care nici macar nu are acces pe forum, a incercat sa scape si de mine printr-un abuz, ca sa nu mai aiba cine sa-l confrunte cu propriile minciuni.
Adeline, tot nu-l vad pe proprietarul forumului cerandu-mi sa iau legatura cu el ca sa-i mai dau dovezi ca nu sunt Gerula. Nu l-ai rugat destul? In genunchi ai incercat?

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 11 Noi 2010, 11:55

Sa nu uitam.
Citez
kuintautti scrie:
bai fratilor prea va luati in serios !

Cre ca lui Gerula sigur i s-a parut amuzanta discutia de la galeria foto si a vrut sa-si arate jucaria si la altii.... (ete ba ca nu e pi gaz .... ) si cum probabil Smeagal Alois n-are de aia sa ascuns sub fusta fimeii... ca altfel ieseau pe Rogojesti altfel de concursuri cu capturi record sa vezi pi urma poze la galerie ...

am incheiat citatul
"Smeagal Alois n-are de aia sa ascuns sub fusta fimeii..."
Pe urma a vrut Adelin sa arate ca e si el barbat, si uite ce-a iesit.
Citez:
Adelin scrie:
Dumitre nu mai jeli, da paharul pe gat si o sa fie din nou bine!
Si sa nu crezi ca 100 de kile de slana valoreaza mai mult decat 75 de carne.Nu promit, dar poate ca odata o sa iti dovedesc ca am dreptate. ...sper sa nu mai pariezi din nou gresit.

am incheiat citatul.
si una proaspata, de azi:
Gerula scrie:
Adelina, hai mai, curaj

Chiar asa, sa rada doua forumuri de tine? Sa-si dea lumea coate ca esti ultimul cacacios?
Cum ziceai tu c-o sa arati ca 75 de kile de carne fac mai mult decat 100 de kile de slanina, ce hotarat erai , de-ai fi zis ca numai distanta dintre Arad si Bucuresti te impiedica sa-mi tragi o mama de bataie . Si acum, cand s-a ivit in sfarsit ocazia, cand ai putea urca in ring cu mine, sa arati tuturor ce cichicean esti tu , sa te faci in halul asta de ras?

am incheiat citatul.
Si Adelin are tupeul sa ma intrebe de dupa utilizatorul semlecangheorghe de unde stiu ca Gerula are chef de bataie.

Închis