TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Noi 2010, 21:08

Gerula tata ,nu uita pastiluta,atita am mai vrut sa-ti spun,noapte buna si vise frumoase....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Noi 2010, 21:25

fan G E R U L A scrie: Da am vazut ca zicea Gerula ceva de o surpriza pregatita pentru tine, vezi sa nu patesti ca Adelin. Ce te faci daca-ti pune o poza dupa carnetul de navigator si dupa actele la barca? Pe unde mai scoti camasa? Faci ca Adelin, sa zici ca esti iepurasul care gasise o pusca si vorbea prostii despre lup?
Ce barca , aia cu care poarta testoasele prin acvariu :lol: :lol:

Mai fanel , vorbeste lumea prin targ ca pitigoiul de Gerula nu mai merge la peste de frica , s-o luat cu prea multi in gura si morcovu ii deja cat un chiparos :lol: :lol: De aia nici nu prinde , doar isi imagineaza cum ii sa prinzi pesti :lol:
Ii recomand o operatie estetica , si asa poate sa inceapa din nou , sa aiba si el o viata , no sa posteze din beciuri sa nu-l prinda careva :lol: :lol:

Oricum , tu care ii esti asa apropiat , cred ca stii care ii cel mai mare peste a idolului tau in materie de rapitori luati legal , nu China la japca :oops:
Hai sa-ti spun io , un strap de 1,7 si ala contestat :lol: :lol: :lol:
Omu viseaza la speed jigging cu ochi deschisi :lol: :lol: , da parca vad , daca odata incearca o jumate de ora , nu mai scrie nici el nici tu vreo 3 zile :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 07 Noi 2010, 21:47

semlecangheorghe scrie:Gerula tata ,nu uita pastiluta,atita am mai vrut sa-ti spun,noapte buna si vise frumoase....
Gigi , frate , cu asta n-ajungi , nene , nicaieri . E dus rau de tot . O s-o tineti asa pana ne vor lua nepotii conturile si-o posta cu ele ( abia-l astept pe ,, nepot Gerula " ! :lol1: ) . Nu vezi ca alergam ca hamsterii pe roata ?

Ia enerveaza-l si mai tare si spune-i :

,, Da , sunt clona lu' Adelin , si impreuna cu el ne-am batut joc de tine in vazul lumii ! "

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 07 Noi 2010, 22:06

modigliani scrie: Ia enerveaza-l si mai tare si spune-i :

,, Da , sunt clona lu' Adelin , si impreuna cu el ne-am batut joc de tine in vazul lumii ! "
:lol: :lol: :lol: tare de tot asta....

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 07 Noi 2010, 22:06

Citez:
Adelin scrie:
Dumitre nu mai jeli, da paharul pe gat si o sa fie din nou bine!
Si sa nu crezi ca 100 de kile de slana valoreaza mai mult decat 75 de carne.Nu promit, dar poate ca odata o sa iti dovedesc ca am dreptate. ...sper sa nu mai pariezi din nou gresit.

am incheiat citatul.
Ca sa scrii asta, si pe urma, cand ala despre care scriai iti da ocazia sa faci demonstratia, sa zici ca tu nu vorbeai de bataie, trebuie intr-adevar sa fii ultimul las, o faptura demna de tot dispretul. Avea iar dreptate Gerula, mai Adeline, esti vai de capul tau.
Haideti ca a inceput Real cu Atletico, aici n-avem ce vedea decat un las care se tupileaza dupa utilizatorul semlecangheorghe.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 07 Noi 2010, 22:07

Bah ! Tu esti prost sau esti prost ?????

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Noi 2010, 22:10

:lol: :lol: :lol: Clona ,neclona,l-am mistocarit oleaca,da vaz ca nu tine la mistouri...

S.f.din beciuri nu cred ca posteaza ca le-a betonat.Betonul la luat de la o firma din Arad. :lol: :lol: :lol: Io cred ca sta cu aurolacii prin canale din alea cu tevi de caldura si pentru o punga imbibata cu diluant nitro l-a pus pe un aurolac sa posteze sub numele de fanGerula.Si mai zice a afost plecat la Salzburg...Aiurea, avea conexiune internet pentru ca in blocul de linga canal avea unul internet wireless,si a fost ala plecat doua saptamini si n-a mai putut intra pe net. :lol: :lol: :lol: Si la personalitatea aluia de si la facut fan nu mai a trebuit sa lucreze ,doarece aurolacul ,in starea lui naturala,era copie fidela a personalitatii terminatorului... :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Noi 2010, 22:13

De ce s-ar duce Adelin la o scarmaneala pe ring,din moment ce Gerula a refuzat sa vina la o bere si un gratar??? :roll: Nu stiu ce a crezut Gerula ,ca ii servim otrava???

.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 07 Noi 2010, 22:15

fan G E R U L A scrie:Citate
Un lucru nu pricepi. Bine, pe langa toate celelalte...
Simplul fapt ca mi-ai facut cunoscut IP-ul, fiind administrator de forum public, indicand cui apartine e deja o ilegalitate. Insusi IP-ul face parte dintre datele personale. Ori IP-ul eu nu l-am publicat, ci tu. E suficient. Nu pricepi? Te incadreaza la contraventii...
In fine, m-am plictisit sa-ti explic. Probabil ca in zilele urmatoare vei primi un e-mail de la mine. Tre' sa te notific cu 15 zile inainte de a face plangerea catre Avocatul Poporului... Mai dureaza, dar ne vom simti bine, Pufi...
:lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Noi 2010, 22:25

Da-i pe el ca merita.. :lol: :lol:

.

Închis