TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Ce barca , aia cu care poarta testoasele prin acvariufan G E R U L A scrie: Da am vazut ca zicea Gerula ceva de o surpriza pregatita pentru tine, vezi sa nu patesti ca Adelin. Ce te faci daca-ti pune o poza dupa carnetul de navigator si dupa actele la barca? Pe unde mai scoti camasa? Faci ca Adelin, sa zici ca esti iepurasul care gasise o pusca si vorbea prostii despre lup?

Mai fanel , vorbeste lumea prin targ ca pitigoiul de Gerula nu mai merge la peste de frica , s-o luat cu prea multi in gura si morcovu ii deja cat un chiparos

Ii recomand o operatie estetica , si asa poate sa inceapa din nou , sa aiba si el o viata , no sa posteze din beciuri sa nu-l prinda careva

Oricum , tu care ii esti asa apropiat , cred ca stii care ii cel mai mare peste a idolului tau in materie de rapitori luati legal , nu China la japca

Hai sa-ti spun io , un strap de 1,7 si ala contestat

Omu viseaza la speed jigging cu ochi deschisi

- modigliani
- veteran
Gigi , frate , cu asta n-ajungi , nene , nicaieri . E dus rau de tot . O s-o tineti asa pana ne vor lua nepotii conturile si-o posta cu ele ( abia-l astept pe ,, nepot Gerula " !semlecangheorghe scrie:Gerula tata ,nu uita pastiluta,atita am mai vrut sa-ti spun,noapte buna si vise frumoase....

Ia enerveaza-l si mai tare si spune-i :
,, Da , sunt clona lu' Adelin , si impreuna cu el ne-am batut joc de tine in vazul lumii ! "
-
- utilizator constant
Citez:
Adelin scrie:
Dumitre nu mai jeli, da paharul pe gat si o sa fie din nou bine!
Si sa nu crezi ca 100 de kile de slana valoreaza mai mult decat 75 de carne.Nu promit, dar poate ca odata o sa iti dovedesc ca am dreptate. ...sper sa nu mai pariezi din nou gresit.
am incheiat citatul.
Ca sa scrii asta, si pe urma, cand ala despre care scriai iti da ocazia sa faci demonstratia, sa zici ca tu nu vorbeai de bataie, trebuie intr-adevar sa fii ultimul las, o faptura demna de tot dispretul. Avea iar dreptate Gerula, mai Adeline, esti vai de capul tau.
Haideti ca a inceput Real cu Atletico, aici n-avem ce vedea decat un las care se tupileaza dupa utilizatorul semlecangheorghe.
Adelin scrie:
Dumitre nu mai jeli, da paharul pe gat si o sa fie din nou bine!
Si sa nu crezi ca 100 de kile de slana valoreaza mai mult decat 75 de carne.Nu promit, dar poate ca odata o sa iti dovedesc ca am dreptate. ...sper sa nu mai pariezi din nou gresit.
am incheiat citatul.
Ca sa scrii asta, si pe urma, cand ala despre care scriai iti da ocazia sa faci demonstratia, sa zici ca tu nu vorbeai de bataie, trebuie intr-adevar sa fii ultimul las, o faptura demna de tot dispretul. Avea iar dreptate Gerula, mai Adeline, esti vai de capul tau.
Haideti ca a inceput Real cu Atletico, aici n-avem ce vedea decat un las care se tupileaza dupa utilizatorul semlecangheorghe.
- modigliani
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran

S.f.din beciuri nu cred ca posteaza ca le-a betonat.Betonul la luat de la o firma din Arad.

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Un lucru nu pricepi. Bine, pe langa toate celelalte...fan G E R U L A scrie:Citate
Simplul fapt ca mi-ai facut cunoscut IP-ul, fiind administrator de forum public, indicand cui apartine e deja o ilegalitate. Insusi IP-ul face parte dintre datele personale. Ori IP-ul eu nu l-am publicat, ci tu. E suficient. Nu pricepi? Te incadreaza la contraventii...
In fine, m-am plictisit sa-ti explic. Probabil ca in zilele urmatoare vei primi un e-mail de la mine. Tre' sa te notific cu 15 zile inainte de a face plangerea catre Avocatul Poporului... Mai dureaza, dar ne vom simti bine, Pufi...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
- semlecangheorghe
- veteran