TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 07 Noi 2010, 13:04

fan G E R U L A scrie:Georgica, cine mai esti si tu,
Clenciul aici e ca Adelin a zis ca el il bate pe Gerula, nu s-a apucat Gerula sa-l cheme degeaba in ring.
Si inca nu l-a chemat pe pod la Ostroveni sa-si dea cu ciomegele in cap, i-a propus un meci civilizat, in ring, cu arbitru, intr-o gala cu spectatori.
Asta o vede fiecare cum poate, da parca mai barbatesc ii un meci in ring decat injuratul pe forum.
domnu... "fanu" :lol: clenciu e ca acest "gerula" e un psihopat, un obsedat notoriu, un lache retardat, un kkt pansat, un ratat, un looser cu l-mare... parerea mea... :lol: :lol: :lol: si daca tot ii arde de box, stiu io intamplator niste baietzei amatori prin bucale :lol: "meci" simplu, civilizat, amical asa... fara mare tam-tam :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Noi 2010, 13:12

Mai Gerula tata,ai mai zis tu pe undeva ca esti dublu la fizic decit Adelin,si n-ai uzat de aceasta .....capacitate..si totusi ,in cazul acesta cum naiba explici ca avind fizicul dublu,pishtol,si grip extralung(pentru bibani cit palma desigur,te credeai pe velier, la 2m deasupra apei),n-ai reusit sa-l faci pe Adelin sa tremure in fata ta....ToniF???Probabil are un dinte contra lui Adelin,dintr-un motiv sau altul...cine stie :roll:
Oricum,tu ai filmat totul ,nu-i asa?Ai dovada pe caseta ca Adelin,tremura tot in fata pistolului tau...de ce n-o postezi????Aaaa ,ai vata in urechi...

Musti eu zic sa nu te lasi si sa-i ceri daune.Fa-i si screenshoturi ,sa-i iasa pe nas..ca prea se da el smecher.El este cam asa :superior,intelectual,cerebral pina in virful unghiilor,stie tot,ridiculizeaza pe toata lumea,dar la rindul ,lui cind este luat la misto nu tine la tavalelala domle.....sare pur si simplu la bataie....
Pai mai tacanel,avind in vedere precedentele tale de ce sa ma intilnesc eu cu tine pe terenul tau??Vino tu la Timisoara ,ca esti mare si fara frica.Uite noi te invitam la un gratar,o bere,sau un peste....drept raspuns la invitatia ta in...ring.Uite Adelin da gratarul si eu bautura sau invers cum vrei....Si atunci poate superprietenii tai vor realiza ca viata reala si normala nu este nici ARENA,NICI RING,cum vreti voi sa sugerati.Sintem pescari cu totii, atita ca la unii in spirala ADN-ULUI,secventa ce tine de simtul umorului este putin cam ...lipsa la apel....Probleme cu spirala avem cu totii,nu-i asa??? :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 07 Noi 2010, 13:21

citez:
Adelin scrie:
Si sa nu crezi ca 100 de kile de slana valoreaza mai mult decat 75 de carne.Nu promit, dar poate ca odata o sa iti dovedesc ca am dreptate. ...sper sa nu mai pariezi din nou gresit.

Eu din asta inteleg ca Adelin spera sa aiba ocazia sa-i arate lui Dumitru ca il bate mar pe Gerula, dar nu promitea ca nu stia daca o sa aiba ocazia. Acum ocazia s-a ivit, si poate sa-l bata pe Gerula fara sa se teama de vreo consecinta, dar pe Adelin ia-l de unde nu-i.
Georgia, eu sunt de acord sa-mi publice Tudor adresele, cum a facut cu utilizatorul semlecangheorghe, doar daca esti si tu de acord sa ti le publice si tie. Cum e, merge?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Noi 2010, 13:31

Acuma ii tardiv.Ai facut tu o smecherie.Ce mare lucrula un sinapsoid ca tine sa-ti faci mai multe ip.-uri sau mai stiu eu ce smecherii.CA SA DOVEDESTI CA NU ESTI CLONA TREBE POZA CU ZIARUL IN MINA.Eram sigur ca vei sari la cap cu i.p.-ul,dar asta s-a intimplat la mai mult de 24 de ore ,deci ai avut suficient timp sa-ti "fabrici"dovada...Esti previzibil,mai tarabostes...

Unde-i filmul de la Rogo?De ce te-ai inselat in privinta lui Vijelie?Unde-i luarea de pozitie in cazul premiilor lui Fane?Astea-s intrebari la care n-ai raspuns,ci ii tot dai nainte cu ringul tau.Parca ai fi prunc de gradi -hai sa ne batem sa vedem care-i mai tare... :lol: :lol: :lol:

MARS CLONA,LA BANARE CU TINE...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 07 Noi 2010, 13:34

Adeline,
De cand te-a umilit Gerula in vazul tuturor ti-ai pierdut si ultima bruma de judecata. Ce sa fac eu cu IP-urile? Tudor poate sa vada toate adresele de la care am scris de cand m-am inscris aici pe forum.
Daca si Georgica e de acord, sa le puna Tudor aici si pe ale mele si pe ale lui, cum le-a pus si pe ale utilizatorului semlecangheorghe.
Uite ca a mai zis si Gerula o chestie la care nu ma asteptam.
Citez:
musti scrie:
Normal. Cu unul cat mine (de exemplu ) i-ar fi mai greu sa se dea cocos. L-a ales pe Adelin, ca-i jumate cat el...

Gerula scrie:
Musti, bolnavule, fii atent aici la mine: daca o convingi tu pe Adelina sa vina sa faca meciul cu mine, eu promit public ca, dupa ce termin cu el, fac si un meci cu tine . Atunci, pe loc, imediat, fara nici o pauza

am incheiat citatul

Domnilor forumisti, asta poate fi un eveniment interesant. Eu m-am oferit deja sa ma prezint acolo, daca meciul se organizeaza dupa Adunarea Generala de anul asta a Ligii. Adeline, hai arata ca alea 70 de kile au si inima.
Arata ca ai cuvant:
Adelin scrie:
Dumitre nu mai jeli, da paharul pe gat si o sa fie din nou bine!
Si sa nu crezi ca 100 de kile de slana valoreaza mai mult decat 75 de carne.Nu promit, dar poate ca odata o sa iti dovedesc ca am dreptate. ...sper sa nu mai pariezi din nou gresit.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 07 Noi 2010, 14:02

fan G E R U L A scrie:Adeline,
De cand te-a umilit Gerula in vazul tuturor ti-ai pierdut si ultima bruma de judecata. Ce sa fac eu cu IP-urile? Tudor poate sa vada toate adresele de la care am scris de cand m-am inscris aici pe forum.
Daca si Georgica e de acord, sa le puna Tudor aici si pe ale mele si pe ale lui, cum le-a pus si pe ale utilizatorului semlecangheorghe.
muahahahahahaaaaaa io stiu doar foarte bine cine esti puiu... si nu am ambitii de astea bolnave sa demonstrez restu lumii nushce rahaturi. pe mine personal nu ma intereseaza i.p.-uri si fermecaturi de astea, drept sa zic, chiar mi se falfaie ce crede unu, altu sau cine stie ce "fani" imbecili :lol: :lol: :lol: si nu sunt de acord sub nici o forma sa posteze cineva date personale de-a mele de orice fel. moderatorii, adminu, stiu chestii de astea si daca ceva nu-i in ordine, sunt liberi sa actioneze cum se cuvine... si atat.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 07 Noi 2010, 14:22

Georgica,
Cine sa te caute la IP, moderatorul Adelin?
Eu v-am lasat, daca nu trage poate mai intru diseara sa vad ce v-a mai facut Gerula.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 07 Noi 2010, 15:21

voiam sa il invit pe fanGerula la o bataie d'asta, dar am realizat porma ca nu merita deranju , risipa de energie si motive puerile :lol: :lol: :lol: copchil de gradinitza :roll:

unii vazand ca nu biruiesc psihic, se folosesc de fizic poate poate compenseaza, dar nu realizeaza ca metodele astea ciobanesti nu atrag pe nimeni , dar ce poti sa ceri de la niste neandertalieni :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 07 Noi 2010, 15:30

pikeman scrie: propun sa il invitam toti la un 1 la 1 pe fanGhertzoi :lol: il postim repede , vi-l dau si voua sa va jucati cu el dupa ce termin :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: pai io daca ma bashesc o data mai scremut asa in directia lui, il descompun :lol: :lol: :lol: , mi-e frica... un baietzash asa mai de cartier la vreo 19-20 anisori ii ajunge lu asta :lol: :lol: :lol: nu se mai joaca nimeni cu el dupaia...

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 07 Noi 2010, 16:54

fan G E R U L A scrie:...La cum a mers treaba pana acuma zic c-o sa fie iar o scatoalca de rasuna tot Bihorul.
De rasunat, va rasuna voua ecoul din tartacuta. Ai inceput si tu sa ai fantasme? Se ia...
:lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Închis