Mai Gerula tata,ai mai zis tu pe undeva ca esti dublu la fizic decit Adelin,si n-ai uzat de aceasta .....capacitate..si totusi ,in cazul acesta cum naiba explici ca avind fizicul dublu,pishtol,si grip extralung(pentru bibani cit palma desigur,te credeai pe velier, la 2m deasupra apei),n-ai reusit sa-l faci pe Adelin sa tremure in fata ta....ToniF???Probabil are un dinte contra lui Adelin,dintr-un motiv sau altul...cine stie
Oricum,tu ai filmat totul ,nu-i asa?Ai dovada pe caseta ca Adelin,tremura tot in fata pistolului tau...de ce n-o postezi????Aaaa ,ai vata in urechi...
Musti eu zic sa nu te lasi si sa-i ceri daune.Fa-i si screenshoturi ,sa-i iasa pe nas..ca prea se da el smecher.El este cam asa :superior,intelectual,cerebral pina in virful unghiilor,stie tot,ridiculizeaza pe toata lumea,dar la rindul ,lui cind este luat la misto nu tine la tavalelala domle.....sare pur si simplu la bataie....
Pai mai tacanel,avind in vedere precedentele tale de ce sa ma intilnesc eu cu tine pe terenul tau??Vino tu la Timisoara ,ca esti mare si fara frica.Uite noi te invitam la un gratar,o bere,sau un peste....drept raspuns la invitatia ta in...ring.Uite Adelin da gratarul si eu bautura sau invers cum vrei....Si atunci poate superprietenii tai vor realiza ca viata reala si normala nu este nici ARENA,NICI RING,cum vreti voi sa sugerati.Sintem pescari cu totii, atita ca la unii in spirala ADN-ULUI,secventa ce tine de simtul umorului este putin cam ...lipsa la apel....Probleme cu spirala avem cu totii,nu-i asa???

Si-Gi Lures wobblers&more..
.