Adeline,
Discutia asta despre meciul de box dintre Gerula si tine face deja ocolul Ligii, am primit in dimineata asta trei mailuri de la oameni care nu stiu ca sunt fan Gerula si care imi dadeau linkuri la topicurile de pe forumul lui Gerula si de aici.
Ai spus, fara sa te oblige nimeni, citez:
Adelin scrie:
Dumitre nu mai jeli, da paharul pe gat si o sa fie din nou bine!
Si sa nu crezi ca 100 de kile de slana valoreaza mai mult decat 75 de carne.Nu promit, dar poate ca odata o sa iti dovedesc ca am dreptate. ...sper sa nu mai pariezi din nou gresit.
am incheiat citatul.
Si Gerula ti-a raspuns, citez:
Gerula scrie:
Atentie, ce i-a revenit vocea lui Alois de cand intre noi sunt din nou peste 600 de kilometri
Relatare obiectiva: dupa ce complotul parea ca reusise, iar comisia din care faceau parte doi membri ai clubului la care tocmai aderase Alois ma exclusese, pe baza marturiei voit ambigue a unui membru al comisiei si a marturiei mincinoase a lui Razvan , Alois a venit la locul unde discutam cu ovidiu 14, si, de la o distanta sigura de vreo 5 metri , a zis ceva gen "spune-i te rog ca nu eu am cerut sa fie exlus . evident, i-am zis "cara-te dracului intrigantule, pana nu faci baie", la care, cu o voce pitigaiata, a zis "vezi Ovidiu" si a disparut intr-a patra, ca a cincea n-avea destul demaraj:lol: .
Realitatea e ca as fi fost penibil sa-i dau o scatoalca, realmente cred ca are umerii jumatate cat mine, prabusiti asa, ciudat, pieptul ingust, etc. Cred ca a avut numai scutire la sport in scoala si liceu.
am incheiat citatul.
E caraghios acum sa spui ca nu vrei un meci pentru ca o sa nege Gerula rezultatul, cand Gerula a zis ca o faceti in cadrul unei competitii de oarecare anvergura, ca poata veni prietenii sa te sustina. Daca intr-adevar ai curaj sa te bati cu Gerula, si nu esti un las asca cum sustine el, nu ai cum sa refuzi. Il chemi pe Dinu in sala, il pui sa filmeze si arati tuturor cum l-ai batut tu pe Gerula, nu?
Imi pare rau ca trebuie sa ti-o spun, dar dupa ce singur ai spus ce ai spus, si dupa ce ti s-a adresat provocarea asta, citez:
Mai Adelina, eu zic ca tu esti un nenorocit de homosexual las, care se scapa pe el numai cand ma vede, in timp ce tu zici ca eu sunt 100 de kile de slanina iar tu 75 de carne, si ca vrei sa le arati tuturor care bate pe care. Pai ce s-o mai lungim, hai ca fac eu rost de sala, ring, echipament, facem rost si de arbitru tu doar vin-o incoa sa facem meciul Te las sa alegi ce fel de meci vrei sa fie: de box , de kickboxing , de MMA .
Hai, fi si tu barbat odata in viata ta nenorocita, si arata ca nu esti doar un cacacios care face gat de la 600 de kilometri distanta, dupa ce fata in fata te-ai dus la cort cu cod maro .
Uite, ca sa nu zici ca nu-s fair-play, sunt dispus sa-ti dau 3 luni ca sa te antrenezi. Zi, te bagi? Da sau nu, e simplu .
mesajul 2
Ups, homosexualului pasiv i-a cam pierit piuitul
Nasol mai Adelina, vezi daca vorbeste gura fara tine? Acum e greu s-o dai la intors , doar tu cu gurita ta ai zis ca iti doresti sa ai ocazia, na ca ocazia s-a ivit .
Hai, curaj, ca nu mai poti zice nu fara sa te rada orice om de pe astea doua forumuri . Stabilim data?
Ca sa fie treaba clara si sa nu inceapa scuze penibile cu pistoale samd, propun ca evenimentul sa aiba loc in cadrul unei gale interclub de kickboxing, unde prin preajma vor fi sute de oameni, camere de luat vederi samd, iar arbitrajul va fi asigurat de profesionisti. Adelina poate veni cu suporteri din CPR si WSB, care sa-i faca galerie, isi poate aduce antrenor care sa stea la colt (sa aiba cine arunca prosopul ) etc.
Cu alte cuvinte, nu se pune problema de intimidari, amenintari, arme etc, ci doar de o lupta cinstita, barbateasca, in ring. Hai Adelina, nu fii un homosexual las si de data asta .
mesajul 3
E meciul pe care tu ti-l doreai inca de acum doi ani, n-ai zis tu cu gurita ta ca speri sa ai ocazia? Pai uite, ocazia s-a ivit, hai, ce mai stai?
Din asta nu mai ai cum sa iesi, sau esti si tu odata in viata ta mizerabila barbat, si vii sa-ti iei papara frumos, in ring, in cadru organizat , sau recunosti de facto ca esti un las nenorocit, si mancator de **** pe deasupra .
Alegerea iti apartine
am incheiat citatul.
E cam greu sa zici ca refuzi lupta pentru ca nu ar recunoaste Gerula rezulatul. Gandeste-te ca, dupa intamplarile de la Rogojesti, au fost si martori neutri care ti-au atras atentia ca ti-a reenit vocea abia dupa ce ai pus din nou niste sute de kilometri intre tine si Gerula, citez:
toni f scrie:
iti zic sincer, ca pe malul baltii, nu asta era atitudinea lui adelin ... care parea stresat si intimidat de gerula ...
Am incheiat citatul.
Uite, eu promit, ca sa mai fie o miza in plus, ca daca stabiliti o data dupa Adunarea Generala a Ligii de anul asta, si accepti sa lupti cu Gerula in ring, vin si eu acolo si iti spun fata in fata ca sunt fan Gerula. Intrucat ne cunoastem de multa vreme, asta inseamna ca imi dezvalui identitatea si ca n-o sa mai poti spune ca sunt clona, fara sa minti cu buna stiinta.
Ar trebui sa fii intr-adevar complet lipsit de curaj ca sa refuzi.