TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 07 Noi 2010, 10:20

Si, Pufi,
Legea aia nu e numai pt ISP-isti. Roaga pe cineva sa-ti explice ce scrie aici:

"Art. 2.
(...)
(4) Prezenta lege se aplica prelucrarilor de date cu caracter personal efectuate de persoane fizice sau juridice, romane ori straine, de drept public sau de drept privat, indiferent daca au loc in sectorul public sau in sectorul privat."

Pe forumul unde eu mi-am dat datele personale aveam un alt user decat pe forumul tau, iar IP-ul nu aparea nicaieri. Eu ce sa-ti fac daca esti atata de natang incat sa te apuci sa spui: user-ul Musti are IP-ul cutare si are numele si adresa publicate aici. Se cheama ca m-ai identificat. Ai abuzat de faptul ca esti administrator de forum, ca sa-mi publici IP-ul, dupa care mi-ai dat numele si adresa. Fara acceptul meu... :wink:
Iar vizita cred ca la avocat am s-o fac. Dar asta numai pt. pretentiile civile. Pt. amenda contraventionala ajunge o sesizare catre Avocatul Poporului... Te joci cu focul... Poate ma determini sa imi pierd oleaca de timp cu tine, asa de dragul amuzamentului... Mizezi prea mult pe rabdarea mea.
Apropos, n-am auzit nimic despre scuze...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 07 Noi 2010, 11:22

:lol: nikita e de 3 ori mai barbat ca fermecatu :lol: noooo serios, asta are PROBLEME, nu gluma, nu l-o fi iubit mamica lui sau cine stie...
io pa asta il vad mai degraba intr-un scenariu de genu "columbine highschool"... doamne fereste! kktzei ratati de astia is foarte periculosi... ma mir ca n-a chemat nimeni politia, daca a umblat cu pistol si cartuse pe la rogojesti. cert e ca nu o scoti la capat asa cu o bere doua cu asta, el nu-i sanatos la cap, e clara treaba.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 07 Noi 2010, 11:26

Adeline,
Discutia asta despre meciul de box dintre Gerula si tine face deja ocolul Ligii, am primit in dimineata asta trei mailuri de la oameni care nu stiu ca sunt fan Gerula si care imi dadeau linkuri la topicurile de pe forumul lui Gerula si de aici.
Ai spus, fara sa te oblige nimeni, citez:
Adelin scrie:
Dumitre nu mai jeli, da paharul pe gat si o sa fie din nou bine!
Si sa nu crezi ca 100 de kile de slana valoreaza mai mult decat 75 de carne.Nu promit, dar poate ca odata o sa iti dovedesc ca am dreptate. ...sper sa nu mai pariezi din nou gresit.

am incheiat citatul.

Si Gerula ti-a raspuns, citez:
Gerula scrie:
Atentie, ce i-a revenit vocea lui Alois de cand intre noi sunt din nou peste 600 de kilometri

Relatare obiectiva: dupa ce complotul parea ca reusise, iar comisia din care faceau parte doi membri ai clubului la care tocmai aderase Alois ma exclusese, pe baza marturiei voit ambigue a unui membru al comisiei si a marturiei mincinoase a lui Razvan , Alois a venit la locul unde discutam cu ovidiu 14, si, de la o distanta sigura de vreo 5 metri , a zis ceva gen "spune-i te rog ca nu eu am cerut sa fie exlus . evident, i-am zis "cara-te dracului intrigantule, pana nu faci baie", la care, cu o voce pitigaiata, a zis "vezi Ovidiu" si a disparut intr-a patra, ca a cincea n-avea destul demaraj:lol: .

Realitatea e ca as fi fost penibil sa-i dau o scatoalca, realmente cred ca are umerii jumatate cat mine, prabusiti asa, ciudat, pieptul ingust, etc. Cred ca a avut numai scutire la sport in scoala si liceu.

am incheiat citatul.

E caraghios acum sa spui ca nu vrei un meci pentru ca o sa nege Gerula rezultatul, cand Gerula a zis ca o faceti in cadrul unei competitii de oarecare anvergura, ca poata veni prietenii sa te sustina. Daca intr-adevar ai curaj sa te bati cu Gerula, si nu esti un las asca cum sustine el, nu ai cum sa refuzi. Il chemi pe Dinu in sala, il pui sa filmeze si arati tuturor cum l-ai batut tu pe Gerula, nu?
Imi pare rau ca trebuie sa ti-o spun, dar dupa ce singur ai spus ce ai spus, si dupa ce ti s-a adresat provocarea asta, citez:

Mai Adelina, eu zic ca tu esti un nenorocit de homosexual las, care se scapa pe el numai cand ma vede, in timp ce tu zici ca eu sunt 100 de kile de slanina iar tu 75 de carne, si ca vrei sa le arati tuturor care bate pe care. Pai ce s-o mai lungim, hai ca fac eu rost de sala, ring, echipament, facem rost si de arbitru tu doar vin-o incoa sa facem meciul Te las sa alegi ce fel de meci vrei sa fie: de box , de kickboxing , de MMA .

Hai, fi si tu barbat odata in viata ta nenorocita, si arata ca nu esti doar un cacacios care face gat de la 600 de kilometri distanta, dupa ce fata in fata te-ai dus la cort cu cod maro .

Uite, ca sa nu zici ca nu-s fair-play, sunt dispus sa-ti dau 3 luni ca sa te antrenezi. Zi, te bagi? Da sau nu, e simplu .

mesajul 2
Ups, homosexualului pasiv i-a cam pierit piuitul

Nasol mai Adelina, vezi daca vorbeste gura fara tine? Acum e greu s-o dai la intors , doar tu cu gurita ta ai zis ca iti doresti sa ai ocazia, na ca ocazia s-a ivit .

Hai, curaj, ca nu mai poti zice nu fara sa te rada orice om de pe astea doua forumuri . Stabilim data?

Ca sa fie treaba clara si sa nu inceapa scuze penibile cu pistoale samd, propun ca evenimentul sa aiba loc in cadrul unei gale interclub de kickboxing, unde prin preajma vor fi sute de oameni, camere de luat vederi samd, iar arbitrajul va fi asigurat de profesionisti. Adelina poate veni cu suporteri din CPR si WSB, care sa-i faca galerie, isi poate aduce antrenor care sa stea la colt (sa aiba cine arunca prosopul ) etc.
Cu alte cuvinte, nu se pune problema de intimidari, amenintari, arme etc, ci doar de o lupta cinstita, barbateasca, in ring. Hai Adelina, nu fii un homosexual las si de data asta .

mesajul 3
E meciul pe care tu ti-l doreai inca de acum doi ani, n-ai zis tu cu gurita ta ca speri sa ai ocazia? Pai uite, ocazia s-a ivit, hai, ce mai stai?

Din asta nu mai ai cum sa iesi, sau esti si tu odata in viata ta mizerabila barbat, si vii sa-ti iei papara frumos, in ring, in cadru organizat , sau recunosti de facto ca esti un las nenorocit, si mancator de **** pe deasupra .

Alegerea iti apartine

am incheiat citatul.
E cam greu sa zici ca refuzi lupta pentru ca nu ar recunoaste Gerula rezulatul. Gandeste-te ca, dupa intamplarile de la Rogojesti, au fost si martori neutri care ti-au atras atentia ca ti-a reenit vocea abia dupa ce ai pus din nou niste sute de kilometri intre tine si Gerula, citez:

toni f scrie:
iti zic sincer, ca pe malul baltii, nu asta era atitudinea lui adelin ... care parea stresat si intimidat de gerula ...

Am incheiat citatul.

Uite, eu promit, ca sa mai fie o miza in plus, ca daca stabiliti o data dupa Adunarea Generala a Ligii de anul asta, si accepti sa lupti cu Gerula in ring, vin si eu acolo si iti spun fata in fata ca sunt fan Gerula. Intrucat ne cunoastem de multa vreme, asta inseamna ca imi dezvalui identitatea si ca n-o sa mai poti spune ca sunt clona, fara sa minti cu buna stiinta.
Ar trebui sa fii intr-adevar complet lipsit de curaj ca sa refuzi.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 07 Noi 2010, 11:58

Georgica, cine mai esti si tu,
Clenciul aici e ca Adelin a zis ca el il bate pe Gerula, nu s-a apucat Gerula sa-l cheme degeaba in ring.
Si inca nu l-a chemat pe pod la Ostroveni sa-si dea cu ciomegele in cap, i-a propus un meci civilizat, in ring, cu arbitru, intr-o gala cu spectatori.
Asta o vede fiecare cum poate, da parca mai barbatesc ii un meci in ring decat injuratul pe forum.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 07 Noi 2010, 12:08

Penibila incercare....se stie ca bolnavii mintali au o forta nemaipomenita cand sunt in criza...Nici un om normal la cap, nu ar accepta asaceva....Ca ai ajuns pana aici, sa vrei sa o rezolvi in ring problemele tale mintale, cu unul juma'cat tine ...jale...Sa nu crezi ca denota barbatie..din contra. ....Arata exact starea ta psihica(distrusa)..si mintala(precara).
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Noi 2010, 12:15

Musti scrie: Despagubirile civile le-as putea dona lui Tavi, sa mai populeze o tura de pastrav pe raul ala al lui...
Sau crezi ca am putea rezolva cu niste scuze, cerute limpede, pe acelasi topic unde ai calcat in rahat? Iesi mai ieftin... :wink:
de acord. il invitam si pe Gerula la carat galeti, doar sunt banii lui, asa mi se pare corect
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 07 Noi 2010, 12:37

Tristiane,
citez iar:
Adelin scrie:
Dumitre nu mai jeli, da paharul pe gat si o sa fie din nou bine!
Si sa nu crezi ca 100 de kile de slana valoreaza mai mult decat 75 de carne.Nu promit, dar poate ca odata o sa iti dovedesc ca am dreptate. ...sper sa nu mai pariezi din nou gresit.

am incheiat citatul
Adelin a zis ca vrea bataie, a lasat sa se inteleaga ca spera sa aiba ocazia sa arate ca-i mai varlav ca Gerula. Acum ocazia s-a ivit, dar deodata Adelin are asa o jena, parca n-ar mai vrea sa arate ca alea 70 de kilograme is asa fioroase.

Tavi,
Mai da-i o pauza prezentarii caracterului tau frumos si hai sa vedem ce-o avea de zis Gerula de initiativele lui Musti. La cum a mers treaba pana acuma zic c-o sa fie iar o scatoalca de rasuna tot Bihorul.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Noi 2010, 12:39

fan G E R U L A scrie: am primit in dimineata asta trei mailuri de la oameni care nu stiu ca sunt fan Gerula si care imi dadeau linkuri la topicurile de pe forumul lui Gerula si de aici.
:lol: :lol: :lol:

Nu dadeau linkuri si la topicu ala unde zicea ca isi cumpara velier :lol: :lol:
Sau unde recomanda 20 de lb la clean :lol: :lol:
Sau la pozele lui cu pesti........stai , am uitat , omu nu prinde , demult i-am spus sa cumpere niste pesti de la braconieri pt. o poza , da cum nu au ajuns banii pentru velier , nu sint nici pentru peste :lol: :lol:

Am primit si io niste linkuri de la niste oameni , de unde rezulta ca pe Gerula l-au parasit si testoasele :shock: , dupa ce o zdrobit-o pe una cu ciocanu pentru informatii false !

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 07 Noi 2010, 12:53

SF,
Parca tu esti ala care zicea ca eu is Gerula care scrie de la servici si de-aia nu scriu seara, desi primele mele posturi pe forumul asta erau facute seara? Si pe urma ziceai ca nu scriu sambata si duminica, iar primele mele mesaje aici erau scrise sambata.
Acum parca ai mai progresat un pic, poanta cu testoasa zdrobita cu ciocanul chiar ii buna. Da am vazut ca zicea Gerula ceva de o surpriza pregatita pentru tine, vezi sa nu patesti ca Adelin. Ce te faci daca-ti pune o poza dupa carnetul de navigator si dupa actele la barca? Pe unde mai scoti camasa? Faci ca Adelin, sa zici ca esti iepurasul care gasise o pusca si vorbea prostii despre lup?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 07 Noi 2010, 12:53

Nu promit
.....Pai eu asta vad in textul ala...
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Închis