TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Noi 2010, 12:46

Eu propun ca din moment ce eu am fost de acord sa-mi fac public i.p.-ul ,asa ar fi corect sa si-l publice si Gerula pe al lui pentru ca il acuz public ca se foloseste de clona fan Gerula.Asadar daca in 5 minute nu-si publica gerula si Fan gerula ip-ul inseamna ca fan-ul este clona lui Gerula si trebuie banat pe temeinicul motiv de clona.Tudor am dreptul sa cer asta?Ca eu am fost corect sa fie si Gerula...Da 5 minute nu mai mult ca sa-si piscaleasca iar pe la ip-uri....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Noi 2010, 12:53

saracu Tudor, n-are altceva mai bun de facut :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Noi 2010, 13:24

Sfatul meu, ultimul de data aceasta pt Fan GERULA(adica pt claponiu coit) e sa nu mai faca trimiteri la propriul site(de ca.cat), pt ca pe viitor nu ma voi mai obosi sa ii editez mesajele.....ma voi rezuma strict la stergerea lor! Direct, fara ciopartzeala: JAPSSS!...si nu mai e mesajul. :lol: :lol: :lol: :lol: Ce zici FanFane, o servesti si pe asta ca pe o persecutie?! :oops: Sper ca nu te superi tu din atata lucru, doar ai indurat mult mai multe umilinte de cand ne cunoastem, ce naiba...! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Noi 2010, 13:35

Exact ce va spuneam, ca acu' ma uitai la el in tomberon sa vad ce mai zice.... cand nu mai are replica zice:"...ba tu!"Acu ii face pe toti bolnavi de nervi. :lol: :lol: :lol:

Doar atata potzi homiste?! Te stiam mai bun la retorica.....insa pe mine sincer ma dezamagesti cu neputintza de a zice mai mult de "....nmgngnghnmgngngh". :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Noi 2010, 13:41

Gerula ii fi tu scolit da vezi ca mai sint si altii,nu esti singurul....Doamne si ce sigur erai tu in chestiunea cu Vijelie.Si ai ajuns sa-ti ceri scuze.,ca de il intilneai prin Bucuresti iti muta fata la spate.,cu astia din provincie,prafuiti,iti permiti...Da las ca ne intilnim noi,fii pe pace..Apropo mai ai nr-ul ala de telefon???Ca tot sun si parca se aude n ecou.........TOOOOOT IIIINNNNN PIVNIIIIITA ESTEEEEEE???

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Noi 2010, 15:24

Aoleu, iar citeste Gerula legile ca pe poezii :lol:
Maestre, IP-ul intra in categoria datelor de localizare, care se divulga doar in anumite conditii , vezi articolul 8.
In cazul tau era vorba de consimtamant. Vezi ca si Tudor a postat IP doar cu acord prealabil, a si mentionat asta. :wink:
te joci cu focul...eu in locul tau as sterge rapid IP-urile alea de acolo.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 06 Noi 2010, 17:39

Pufi dulce,

Faptul ca o persoana isi declara numele pe un site e una. Are tot dreptul s-o faca.
Iar fapta administratorului de forum care publica, fara consimtamantul celui in cauza, IP-ul unui user dupa care il indica pe posesorul acestuia cu user, dar si cu nume, prenume si adresa, tot ilegalitate se cheama, Pufi. Pe site-ul pe care zici ca mi-am postat adresa, daca te uiti, user-ul era altul si nici IP-ul nu era cunoscut. Tu l-ai publicat cu manutele alea... Pe forumul ala al tau... Acuma, daca te bazezi ca nimeni nu-si va pune mintea cu un retardat, s-ar putea sa-ti mearga in cazul meu. Dar n-as fi asa sigur... Ispita e mare, dom' ziarist, evident, profesionist...

Ce zici? Reusesti sa citesti atatea fraze una dupa alta? Daca da, nu te chinui sa si intelegi ceva. E inutil... :wink:

P.S. Apropos, lumineaza-ma si pe mine. Ce te atrage atata la postarile mele despre pasta aia? Ai fost actionar cumva la teapa care se contura sau ce? Am facut public faptul ca incercarea individului respectiv de a o prezenta ca pe o remarcabila inventie, era o escrocherie. Deja fusese promovata pe net, apoi prin cateva referiri intr-o revista binecunoscuta, etc. Existau o gramada de postari entuziaste despre calitatea ei, care, pasamite, o egala pe cea mai titrata si mai scumpa pasta termoconductoare de pe piata (pe care, intamplator, o foloseam si eu), bla, bla... N-am facut decat sa iau o mostra, s-o incerc si sa avertizez eventualii amatori ca li se da o teapa. Dealtfel destul de repede dupa aceea individul si-a incetat "activitatea". Ce ti se pare asa de nemaipomenit? :roll:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Noi 2010, 18:37

Gerula,.....taie gumita la prastie te rog io.....si renunta su la darts...ii mai sanatos :lol: :lol:

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Noi 2010, 19:35

Un lucru interesant, Fan GERULA stie toate postarile de pe forumul idolului sau, dar:
- culmea, nu a scris niciodata acolo
- culmea, nici nu e inregistrat
- tine sa posteze doar la noi pe rapitori.ro fara ca macar sa ii fie curios de vre-un subiect fierbinte de pe forumul claponului
- si noi suntem atat de fraieri incat ii servim aburelile fierbinti fara sa le mestecam.

Pai bine mai mangalitza (dex:Rasă de porci, de mărime mijlocie, crescută pentru grăsime) tu nu vezi ca esti de tot ca.catul...ca si ziarist ar trebui sa le servesti mai bine. :roll:
WSB CLUB

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 06 Noi 2010, 19:56

Adelin scrie: - culmea, nu a scris niciodata acolo
- culmea, nici nu e inregistrat
Ei , na ! E , da-l naiba , da' vrea aici sa fie misterios , invaluit intr-o aura culta , vine aici cu nick-ul de ,, Fan Bogdaproste " si probabil isi doreste sa aiba aceeasi sonoritate ca Old Shutterhand , Don Carlos , sau te miri ce alt nume magnific din istorie sau literatura ( pe premiza morometiana ,, astia e prosti " si-or sa cada-n cap cand o sa postez elogii molozite despre idol ! )

El sa nu fie inregistrat acolo ? Ptiu drace ! Cum sa nu fie ? Tocma' el , fanul , el sluga , el lingaul , sugaciul sef , aparatorul ,, pro bono " al maretului ,, Nu Pune Mana !" . E , domle , e-nregistrat , cum sa nu fie ? Cu cine-ar sta de vorba ,, One Man Forum " ( vorba cuiva ! Iubesc vorba asta ! ) ? Ce dracu , voi vreti ca ,, Miezu' " sa discute singur ?

Hai , da-o dracu' , sunteti rai nene , si-o sfarseasca asta prin a nu se mai juca cu voi , fiti atenti la ce va zic io acilea !!!

Închis