TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Eu propun ca din moment ce eu am fost de acord sa-mi fac public i.p.-ul ,asa ar fi corect sa si-l publice si Gerula pe al lui pentru ca il acuz public ca se foloseste de clona fan Gerula.Asadar daca in 5 minute nu-si publica gerula si Fan gerula ip-ul inseamna ca fan-ul este clona lui Gerula si trebuie banat pe temeinicul motiv de clona.Tudor am dreptul sa cer asta?Ca eu am fost corect sa fie si Gerula...Da 5 minute nu mai mult ca sa-si piscaleasca iar pe la ip-uri....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Sfatul meu, ultimul de data aceasta pt Fan GERULA(adica pt claponiu coit) e sa nu mai faca trimiteri la propriul site(de ca.cat), pt ca pe viitor nu ma voi mai obosi sa ii editez mesajele.....ma voi rezuma strict la stergerea lor! Direct, fara ciopartzeala: JAPSSS!...si nu mai e mesajul.
Ce zici FanFane, o servesti si pe asta ca pe o persecutie?!
Sper ca nu te superi tu din atata lucru, doar ai indurat mult mai multe umilinte de cand ne cunoastem, ce naiba...!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Exact ce va spuneam, ca acu' ma uitai la el in tomberon sa vad ce mai zice.... cand nu mai are replica zice:"...ba tu!"Acu ii face pe toti bolnavi de nervi.
Doar atata potzi homiste?! Te stiam mai bun la retorica.....insa pe mine sincer ma dezamagesti cu neputintza de a zice mai mult de "....nmgngnghnmgngngh".

Doar atata potzi homiste?! Te stiam mai bun la retorica.....insa pe mine sincer ma dezamagesti cu neputintza de a zice mai mult de "....nmgngnghnmgngngh".

WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
Gerula ii fi tu scolit da vezi ca mai sint si altii,nu esti singurul....Doamne si ce sigur erai tu in chestiunea cu Vijelie.Si ai ajuns sa-ti ceri scuze.,ca de il intilneai prin Bucuresti iti muta fata la spate.,cu astia din provincie,prafuiti,iti permiti...Da las ca ne intilnim noi,fii pe pace..Apropo mai ai nr-ul ala de telefon???Ca tot sun si parca se aude n ecou.........TOOOOOT IIIINNNNN PIVNIIIIITA ESTEEEEEE???
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Aoleu, iar citeste Gerula legile ca pe poezii
Maestre, IP-ul intra in categoria datelor de localizare, care se divulga doar in anumite conditii , vezi articolul 8.
In cazul tau era vorba de consimtamant. Vezi ca si Tudor a postat IP doar cu acord prealabil, a si mentionat asta.
te joci cu focul...eu in locul tau as sterge rapid IP-urile alea de acolo.

Maestre, IP-ul intra in categoria datelor de localizare, care se divulga doar in anumite conditii , vezi articolul 8.
In cazul tau era vorba de consimtamant. Vezi ca si Tudor a postat IP doar cu acord prealabil, a si mentionat asta.

te joci cu focul...eu in locul tau as sterge rapid IP-urile alea de acolo.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Pufi dulce,
Faptul ca o persoana isi declara numele pe un site e una. Are tot dreptul s-o faca.
Iar fapta administratorului de forum care publica, fara consimtamantul celui in cauza, IP-ul unui user dupa care il indica pe posesorul acestuia cu user, dar si cu nume, prenume si adresa, tot ilegalitate se cheama, Pufi. Pe site-ul pe care zici ca mi-am postat adresa, daca te uiti, user-ul era altul si nici IP-ul nu era cunoscut. Tu l-ai publicat cu manutele alea... Pe forumul ala al tau... Acuma, daca te bazezi ca nimeni nu-si va pune mintea cu un retardat, s-ar putea sa-ti mearga in cazul meu. Dar n-as fi asa sigur... Ispita e mare, dom' ziarist, evident, profesionist...
Ce zici? Reusesti sa citesti atatea fraze una dupa alta? Daca da, nu te chinui sa si intelegi ceva. E inutil...
P.S. Apropos, lumineaza-ma si pe mine. Ce te atrage atata la postarile mele despre pasta aia? Ai fost actionar cumva la teapa care se contura sau ce? Am facut public faptul ca incercarea individului respectiv de a o prezenta ca pe o remarcabila inventie, era o escrocherie. Deja fusese promovata pe net, apoi prin cateva referiri intr-o revista binecunoscuta, etc. Existau o gramada de postari entuziaste despre calitatea ei, care, pasamite, o egala pe cea mai titrata si mai scumpa pasta termoconductoare de pe piata (pe care, intamplator, o foloseam si eu), bla, bla... N-am facut decat sa iau o mostra, s-o incerc si sa avertizez eventualii amatori ca li se da o teapa. Dealtfel destul de repede dupa aceea individul si-a incetat "activitatea". Ce ti se pare asa de nemaipomenit?
Faptul ca o persoana isi declara numele pe un site e una. Are tot dreptul s-o faca.
Iar fapta administratorului de forum care publica, fara consimtamantul celui in cauza, IP-ul unui user dupa care il indica pe posesorul acestuia cu user, dar si cu nume, prenume si adresa, tot ilegalitate se cheama, Pufi. Pe site-ul pe care zici ca mi-am postat adresa, daca te uiti, user-ul era altul si nici IP-ul nu era cunoscut. Tu l-ai publicat cu manutele alea... Pe forumul ala al tau... Acuma, daca te bazezi ca nimeni nu-si va pune mintea cu un retardat, s-ar putea sa-ti mearga in cazul meu. Dar n-as fi asa sigur... Ispita e mare, dom' ziarist, evident, profesionist...
Ce zici? Reusesti sa citesti atatea fraze una dupa alta? Daca da, nu te chinui sa si intelegi ceva. E inutil...

P.S. Apropos, lumineaza-ma si pe mine. Ce te atrage atata la postarile mele despre pasta aia? Ai fost actionar cumva la teapa care se contura sau ce? Am facut public faptul ca incercarea individului respectiv de a o prezenta ca pe o remarcabila inventie, era o escrocherie. Deja fusese promovata pe net, apoi prin cateva referiri intr-o revista binecunoscuta, etc. Existau o gramada de postari entuziaste despre calitatea ei, care, pasamite, o egala pe cea mai titrata si mai scumpa pasta termoconductoare de pe piata (pe care, intamplator, o foloseam si eu), bla, bla... N-am facut decat sa iau o mostra, s-o incerc si sa avertizez eventualii amatori ca li se da o teapa. Dealtfel destul de repede dupa aceea individul si-a incetat "activitatea". Ce ti se pare asa de nemaipomenit?

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
- semlecangheorghe
- veteran
Un lucru interesant, Fan GERULA stie toate postarile de pe forumul idolului sau, dar:
- culmea, nu a scris niciodata acolo
- culmea, nici nu e inregistrat
- tine sa posteze doar la noi pe rapitori.ro fara ca macar sa ii fie curios de vre-un subiect fierbinte de pe forumul claponului
- si noi suntem atat de fraieri incat ii servim aburelile fierbinti fara sa le mestecam.
Pai bine mai mangalitza (dex:Rasă de porci, de mărime mijlocie, crescută pentru grăsime) tu nu vezi ca esti de tot ca.catul...ca si ziarist ar trebui sa le servesti mai bine.
- culmea, nu a scris niciodata acolo
- tine sa posteze doar la noi pe rapitori.ro fara ca macar sa ii fie curios de vre-un subiect fierbinte de pe forumul claponului
- si noi suntem atat de fraieri incat ii servim aburelile fierbinti fara sa le mestecam.
Pai bine mai mangalitza (dex:Rasă de porci, de mărime mijlocie, crescută pentru grăsime) tu nu vezi ca esti de tot ca.catul...ca si ziarist ar trebui sa le servesti mai bine.

WSB CLUB
WSB CLUB
- modigliani
- veteran
Ei , na ! E , da-l naiba , da' vrea aici sa fie misterios , invaluit intr-o aura culta , vine aici cu nick-ul de ,, Fan Bogdaproste " si probabil isi doreste sa aiba aceeasi sonoritate ca Old Shutterhand , Don Carlos , sau te miri ce alt nume magnific din istorie sau literatura ( pe premiza morometiana ,, astia e prosti " si-or sa cada-n cap cand o sa postez elogii molozite despre idol ! )Adelin scrie: - culmea, nu a scris niciodata acolo
El sa nu fie inregistrat acolo ? Ptiu drace ! Cum sa nu fie ? Tocma' el , fanul , el sluga , el lingaul , sugaciul sef , aparatorul ,, pro bono " al maretului ,, Nu Pune Mana !" . E , domle , e-nregistrat , cum sa nu fie ? Cu cine-ar sta de vorba ,, One Man Forum " ( vorba cuiva ! Iubesc vorba asta ! ) ? Ce dracu , voi vreti ca ,, Miezu' " sa discute singur ?
Hai , da-o dracu' , sunteti rai nene , si-o sfarseasca asta prin a nu se mai juca cu voi , fiti atenti la ce va zic io acilea !!!