Gerulica,ai vazut daca nu iei patilutele????Trebuie sa marturisesc ca mi-am inceput dimineata cu hohote de ris,vazind ce tumbe si flic-flacuri faci la tine pe forum,incercind sa-ti demonstrezi aberatiile.Chiar si Tudor ti-a spus in fata ca nu sint clona

Te rog sa nu-l banezi,gindeste-te ca este unul dintre putinii care da contur site-ului tau.
Acuma am citeva chestii care doresc sa le supun atentiei tale:
1.Atunci cind vrei sa probezi credibilitatea cuiva ,mergi pe precedente.A facut cindva respectivul cutare sau cutare lucru?A facut timplarul bucataria aia conform schitei?Da .a facut-o.A turnat constructorul betonul in fundatie confor planurilor arhitectului?Da ,a turnat-o.A MAI GRESIT GERULA CINDVA ,CU PRIVIRE LA IDENTITATEA CUIVA,FACINDU-L CLONA?Da ,in cazul lui Vali Vijelie.Scrie la Gerula pe forum.Si tot asa pe baza de chesti de alea cu i.p.-uri cu nu stiu ce..Bei geniule crezi ca daca vorbesti in jargoane profesionale esti cineva??.Ia vezi ca te trimit in firungul meu,si-ti bag un lamello in gura de-ti iese abs-ul pe ochi..
2.Te tot legi atit de Adelin si presupusa lui lasitate.Dar nu stiu cum se face ca tu ai dovada acestei lasitati ,inregistrata.Mi-e greu sa cred ca nu o pui pe YOUTUBE ,de exemplu,si sa faci public linkul,juisind apoi de fericire ca ti-ai umilit dusmanul.Iti spun eu cum a fost ,ca acuma stiu:ai crezut ca Adelin se panicheaza cind ii fluturi pistolul prin fata si tu filmezi.Da pe el la interesat de tine cam cit de-o musca beata cu aripile jerpelite

Asa ca n-ai ce sa pui inregistrarea,ca te faci de ris.
Avind in vedere numai acetse doua situatii,uita-te in oglinda si intreaba-te:ai nevoie de o persoana calificata sa te trateze???NOI,ZICEM CA DA.Si daca sesizezi,n-a zicem cu rautate...in fond sintem pescari cu totii.
Referitor la Bucuresti,n-am fost acolo niciodata,era sa vin asta vara,dar n-a fost sa fie.Ulterior ,te-a luat gura pe dinainte,si ai zis ca M.M.&URMA SA IMI PREGATEASCA O MICA SEDINTA DE MISTO.Pai bre, tu crezi ca s-a intilnit hotu cu prostu?Tu crezi ca efectiv de frica ta si a pistolului tau as fi refuzat intilnirea?Nu ti-as dori sa faci cunostinta cu portstanga mea dreapta fie si inarmat cu pistol.Da nu asta-i problema, ca nu sint un tip violent..Daca veneam in Bucuresti in nici un caz nu ne-am fi intilnit asa cum sperai tu:intr-un cadru pregatit dinainte,tu cu o lista de intrebari minutios pregatite timp de vreo 3 nopti nedormite,si o mica tribuna de suporteri in spate,tribuna adusa de pe primitorul forum superpescar.
Nu frate,ne-am fi intilnit undeva pe o terasa la o bere sau o cafea,si daca veneai cu 1-2 dupa tine,si discutam amical,ca de la om la om..Daca erati in stare.Eu sint in stare sa discut in felul asta ,dar unii cu batul adinc infipt in fund nu stiu daca sint...Sorry..
Asadar,daca tii neaparat sa ma teleportez in capitala,ca vad ca tu nu ai curajul sa vii prin vest,eu vin ,...dar pe cheltuiala ta nene.Tu esti ala care ai de cistigat la sanatatea mintala dac eu vin acolo,asa ca sa platesti tu.Iaca imi rup o zi, cu toate ca am mult de munca.Da, tu suporti cheltuielile.Si vaz ca vorbeai de bilete...Nu te obosi sa-mi trimiti bilete de avion ,ma multumesc si cu o masina mica.Vezi sa aiba aircondition.Ai priceput.???Astept un telefon si in functie de agenda mea de lucru facem cumva si vin la tine in birlog,ok??Si promite-mi ca tai cu foarfeca guma de la prastie...Cum care??Aia cu care lansezi pastilutele dupa vrabii.....mai,mai,atita nu te duce capul...
P.S.Si un mic amanunt am mai sesizat:iar incepi sa te legi de amanunte personale ale timplaruluiS.G.(degete cit cremvustii).Asta inseamna ca incet, incet te intorci la realitate,hai Gerula,hai ca poti...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.