TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 06 Noi 2010, 02:24

:lol: :lol: :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Noi 2010, 03:15

..si cand vede ca nu mai are ce zice paranoicul clapon il ia in brate pe clasicul:"...ba tu!".... :lol: De ce ne batem joc de oameni bolnavi mai baieti, mai bine daca stie cineva un doctor, hai sa-l ajutam, ca asa nu mai putem continua...e ca si cum am shicana un moshulica schiop in curtea blocului. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Noi 2010, 07:37

Gerulica,ai vazut daca nu iei patilutele????Trebuie sa marturisesc ca mi-am inceput dimineata cu hohote de ris,vazind ce tumbe si flic-flacuri faci la tine pe forum,incercind sa-ti demonstrezi aberatiile.Chiar si Tudor ti-a spus in fata ca nu sint clona :lol: :lol: Te rog sa nu-l banezi,gindeste-te ca este unul dintre putinii care da contur site-ului tau.
Acuma am citeva chestii care doresc sa le supun atentiei tale:
1.Atunci cind vrei sa probezi credibilitatea cuiva ,mergi pe precedente.A facut cindva respectivul cutare sau cutare lucru?A facut timplarul bucataria aia conform schitei?Da .a facut-o.A turnat constructorul betonul in fundatie confor planurilor arhitectului?Da ,a turnat-o.A MAI GRESIT GERULA CINDVA ,CU PRIVIRE LA IDENTITATEA CUIVA,FACINDU-L CLONA?Da ,in cazul lui Vali Vijelie.Scrie la Gerula pe forum.Si tot asa pe baza de chesti de alea cu i.p.-uri cu nu stiu ce..Bei geniule crezi ca daca vorbesti in jargoane profesionale esti cineva??.Ia vezi ca te trimit in firungul meu,si-ti bag un lamello in gura de-ti iese abs-ul pe ochi..
2.Te tot legi atit de Adelin si presupusa lui lasitate.Dar nu stiu cum se face ca tu ai dovada acestei lasitati ,inregistrata.Mi-e greu sa cred ca nu o pui pe YOUTUBE ,de exemplu,si sa faci public linkul,juisind apoi de fericire ca ti-ai umilit dusmanul.Iti spun eu cum a fost ,ca acuma stiu:ai crezut ca Adelin se panicheaza cind ii fluturi pistolul prin fata si tu filmezi.Da pe el la interesat de tine cam cit de-o musca beata cu aripile jerpelite :lol: :lol: :lol: Asa ca n-ai ce sa pui inregistrarea,ca te faci de ris.

Avind in vedere numai acetse doua situatii,uita-te in oglinda si intreaba-te:ai nevoie de o persoana calificata sa te trateze???NOI,ZICEM CA DA.Si daca sesizezi,n-a zicem cu rautate...in fond sintem pescari cu totii.

Referitor la Bucuresti,n-am fost acolo niciodata,era sa vin asta vara,dar n-a fost sa fie.Ulterior ,te-a luat gura pe dinainte,si ai zis ca M.M.&URMA SA IMI PREGATEASCA O MICA SEDINTA DE MISTO.Pai bre, tu crezi ca s-a intilnit hotu cu prostu?Tu crezi ca efectiv de frica ta si a pistolului tau as fi refuzat intilnirea?Nu ti-as dori sa faci cunostinta cu portstanga mea dreapta fie si inarmat cu pistol.Da nu asta-i problema, ca nu sint un tip violent..Daca veneam in Bucuresti in nici un caz nu ne-am fi intilnit asa cum sperai tu:intr-un cadru pregatit dinainte,tu cu o lista de intrebari minutios pregatite timp de vreo 3 nopti nedormite,si o mica tribuna de suporteri in spate,tribuna adusa de pe primitorul forum superpescar.

Nu frate,ne-am fi intilnit undeva pe o terasa la o bere sau o cafea,si daca veneai cu 1-2 dupa tine,si discutam amical,ca de la om la om..Daca erati in stare.Eu sint in stare sa discut in felul asta ,dar unii cu batul adinc infipt in fund nu stiu daca sint...Sorry..

Asadar,daca tii neaparat sa ma teleportez in capitala,ca vad ca tu nu ai curajul sa vii prin vest,eu vin ,...dar pe cheltuiala ta nene.Tu esti ala care ai de cistigat la sanatatea mintala dac eu vin acolo,asa ca sa platesti tu.Iaca imi rup o zi, cu toate ca am mult de munca.Da, tu suporti cheltuielile.Si vaz ca vorbeai de bilete...Nu te obosi sa-mi trimiti bilete de avion ,ma multumesc si cu o masina mica.Vezi sa aiba aircondition.Ai priceput.???Astept un telefon si in functie de agenda mea de lucru facem cumva si vin la tine in birlog,ok??Si promite-mi ca tai cu foarfeca guma de la prastie...Cum care??Aia cu care lansezi pastilutele dupa vrabii.....mai,mai,atita nu te duce capul...

P.S.Si un mic amanunt am mai sesizat:iar incepi sa te legi de amanunte personale ale timplaruluiS.G.(degete cit cremvustii).Asta inseamna ca incet, incet te intorci la realitate,hai Gerula,hai ca poti...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Noi 2010, 08:12

Mai Gerula am auzit ca apare"Supervinator"Spune-mi este adevarat ca pe pagina de garda a numarului inaugural o sa fii tu cu un pistol in mina,vesta antiglont si pantaloni de camuflaj trei sferturi???Ca asa se aude...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 06 Noi 2010, 09:57

semlecangheorghe scrie:Mai Gerula am auzit ca apare"Supervinator"Spune-mi este adevarat ca pe pagina de garda a numarului inaugural o sa fii tu cu un pistol in mina,vesta antiglont si pantaloni de camuflaj trei sferturi???Ca asa se aude...
da da, pantaloni trei sferturi ci ciorapi de licra pina sub rotula :lol: :lol: :lol:
si inca ceva nea gigi...te rog sa retractezi ce ai zis de musca beata cu aripile jerpelite. :D
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Noi 2010, 10:03

Deci domnu Musti, pe limbaj mai pamantean, Ip-ul ala (broadband) e nedetectabil?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 06 Noi 2010, 11:51

Tavi,
Iar iti scoti caracterul ala frumos la iveala?
Broadband ala stiu si eu ca-i abonamentul de 50 de euro de la RDS, nu trebuie sa-i intrebam nici pe Gerula nici pe Musti. Adelin a fost la Bucuresti la concurs si i-o fi scapat mana sa scrie de pe la Lucica de acasa, ca ala are firma de telecom si abonament de-asta mai smecher. O fi crezut ca daca-i da ala o adresa nu se vede ca-i din Bucuresti.
Musti tocmai si-a luat si el o scatoalca de la Gerula, de s-o auzit in tot Bihorul. Citez:
Cea mai tare faza din toata tarasenia asta e ca nefericitul Musti ii tot da pe teme de IP-uri, incercand sa indese gunoiul Adelinei sub pres

Mai bulache, incercarea ta de a spune ca Adelina a scris de la o firma care avea VPN tunnel si ca de-aia IP-ul e de Bucuresti , e cel mai clar semn de boala mintala . Pentru simplul motiv ca VPN-ul ala e realizat tot cu infrastructura providerilor locali, iar IP-ul final de la care scrie terminalul respectiv este identificabil ca atare, mai bolnavule .

Iar firmele care au si VPN si proxy sunt identificate ca atare, nu mai apar ca "RDS broadband" .

P.S. Observati va rog cu ce se ocupa bietul Musti la 2 noaptea . Si macar daca ar fi scris o chestie corecta, dar a batut campii ca orice ticnit care aude, nu intelege, dar le potriveste el cumva .

P.P.S. Cea mai tare faza se produce cand bietul bolnav incearca sa se aventureze in domeniul legislatiei

Musti scrie: Musti scrie:
Si un pic de legislatie de studiat:
legea 506/2004
legea 677/2001

Ca fac eu publica identitatea mea e una, ca o faci tu, din pozitia de administrator al unui forum public, impreuna cu date de localizare este cu totul altceva... E ilegal, musiu, fara acordul meu...

Hai sa vedem ce zice legea 506/2004:

2) Prevederile prezentei legi se aplica furnizorilor de retele
publice de comunicatii electronice si furnizorilor de servicii de
comunicatii electronice destinate publicului, precum si furnizorilor de
servicii cu valoare adaugata si furnizorilor de registre ale abonatilor
care, in cadrul activitatii lor comerciale, prelucreaza date cu caracter
personal.

Pe romaneste: un provider de internet nu are voie sa vina si sa spuna :"IP-ul cutare ii apartine lui Tudor Mustatea, CNP cutare, domiciliat in strada numarul etc etc". Adminul unui forum poate oricand sa spuna "Userul Musti are IP-ul cutare", Din moment ce IP-ul in sine nu permite identificarea datelor personale ale utilizatorului respectiv. Iar daca utilizatorul respectiv e bolnav mintal si isi posteaza singur datele personale pe net, e problema lui

Sa dam un ochi si pe legea 677/2001:

Am incheiat citatul. , si linkuri la legi, si citat din cealalta lege de care a zis Musti si tot asa.
Ce nu pricep eu cu nici un chip e de ce mai incercati?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Noi 2010, 11:54

ce nu pricep io e de ce nu lo banat nimeni p'asta :lol: :lol: :lol: doar e clona clar, si daca nu e posteaza cu identitate ascunsa si numai atacuri la persoana, daca era pe siteul paranoicului ala l-ar fi banat demult

hai Gerula, recunoaste ca daca venea unu Fan S E M L E C A N la tine pe site il banai :lol: :lol: :lol:

Tudore da-i cu eject, ca manifestari pescaresti nu are :twisted:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 06 Noi 2010, 12:17

Nu IP-ul broadband este nedetectabil cu un "sistem" ( :) ) cum e ip2location, ci pozitionarea pe harta a computerului (sau retelei) client, in cazul in care acesta este conectat printr-un tunnel ethernet, de exemplu. Tu vezi, eventual, numai un capat al retelei, hoast-ul, restul putand fi oriunde, fara ca ruta sa fie transparenta. E vorba despre comunicatii punct la punct, incriptate, pe care nici macar operatorul nu le poate accesa, chit ca folosesc fibra lui. Apar ca avand acelasi IP, indiferent unde ma aflu sau cate calculatoare sunt in spatele hoast-ului. Printre altele (banci, vami, etc.), asa sunt conectate si ATM-urile...
Sunt departe de a fi un expert in retele, dar, nah, mi s-a intamplat sa am de a face cu unele mici detalii... Asa ca faptul ca narodul vede cu ip2location-ul lui un IP de client broadband ca fiind de Bucuresti, asta nu demonstreaza fix nimic. Calculatorul client poate fi la Radauti sau la Arad. Iar cei care folosesc astfel de ethernet tunnel-uri sunt, de regula, tocmai clientii business pe retelele broadband.
No, acuma ce sa fac daca i-am stricat nebunului bucuria demonstratiei? Jubileaza el oricum ca m-a prins cu o greseala de ortografie... :roll:
Bine, ca nu-i in stare sa citeasca corect un cuvant, trecem cu vederea... Noi il iubim si asa...
Pufi scump...
:lol: :lol: :lol:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 06 Noi 2010, 12:24

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Doamne! Ce fain si-a dat in petec FanGerula... :lol

Legatura dintre IP si identitatea persoanei tocmai ce a facut-o dom' administrator de forum, daca tot citezi din 667. Direct si indirect... Ilegal...

Închis