Musti esti binevenit la o bere,anuntam din timp...
Brae Gaerula,prostia ta este cit casa popurului..Sa-ti explic:sigur pe tine ca mesajele mele sint scrise de pe ip-uri diferite,ai cerut lui Tudor sa le verifice.Raspunsul lui este consemnat pe siteul tau:TOATE,cele peste 1000 de mesaje ale lui S.G. SINT SCRISE DE PE ACELASI I.P. ,cu mesajele din ziua concursului.
-'Nu se poate.."ai sarit consternat.
Faza este consemnata la tine pe site,sa dea dracii in tine de-o schimbi.Dupa doua zile incepi tu sa ingaimi ceva de Bucuresti.Si brusc imi ceri id-ul ca sa demonstrezi ceva.Ceva ce??Ca un mesaj de al meu din cele peste 1000 a fost scris din Bucuresti.Curios cu doua zile in urma TOATE mesajele mele au fost scrise de pe acelasi i.p.Si apoi vii cu vestitele-ti screenshoturi si demonstrezi ca am postat din Bucuresti.Buuuun.Apoi ti se arata de catre oameni mai priceputi in calculatoare ca si mine ca i.p-ul ala nu inseamna nimic.Poate fi de oriunde.De ce?Pentru ca daca poate fi de oriunde,ce am postat eu in ziua concursului nu conteaza,putea fi postat de oriunde.
Ei na,hai sa-ti fac jocul.Am fost in capitala ,dar, timorat de augusta prezenta a zeului pescuitului si a hermesului sau,am dat bitr cu fugitiii

E ok???Eeee,dar in cazul asta ,am postat din Arad,independent de Adelin,deci nu sint clona,deci ilustrii nostrii formatori de opinie se folosesc de un arierat mintal miscind pe ici pe colo pirghii ce misca sportul asta frumos..
Asa e bine??
Sau, varianta doi,i.p-ul nu inseamna nimic,eu n-am fost la Bucuresti(chiar n-am fost),adica tu minti cu premeditare,disperat ,nestiind cum sa-ti mai acoperi o gafa.
Gaerula ,hai la Timisoara,onoreaza-ne cu prezenta,te duc la salai adevarati cum n-are Sarulestiul...Ai vazut salaul lui Silviu??Demn de Sarulesti,unii dau bani greu pentru asta..ce zici,vii???
Si-Gi Lures wobblers&more..
.