TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Noi 2010, 21:14

Gerules...daca tu zici, ca oricum se pot face manarii cu IP-ul...se poate schimba oricum...proxy..etc....cum se face , ca acum pui atata baza pe el???

Daca e asa de edificator...ia baga asta...in sistemul tau :))...Vezi ca te prind, pe limba ta. Ia:89.137.101.58 De unde e?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Noi 2010, 21:16

fanule tu ai o problema...ca sa nu zic obsesie, vorbeam cumva cu tine?
eu intrebam pe bune, pur si simplu sunt curios de ce da rezultate diferite.
hai sa-i lasam sa vorbeasca pe cei ce chiar se pricep la asa ceva.
fanteziile voastre cu clone sunt cel mult amuzante pentru mine, in rest nu ma pasioneaza povestea asta.
daca moderatorii zic ca nu e clona, ura si la gara
Ultima oară modificat 05 Noi 2010, 21:26 de către Tavi, modificat 1 dată în total.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 05 Noi 2010, 21:25

Tavi,
Iar iti iese caracterul la iveala. Adelin e moderator, ceilalti n-o sa-i scoata ochii. Dar dovezile sunt cat Casa Poporului. Gerula vad ca tocmai i-a dat una la scafarlie si lui Tristian de s-a auzit de la Targu Mures la Bucuresti si inapoi.
Nu ma pricep la adrese de-astea, dar se vede la liber ca Gerula chiar stie ce vorbeste in timp ce voi va muscati singuri coada. Tot ce-a zis are sens, a dat exemple care sustin clar ce spune.
V-am lasat ca n-am de gand sa-mi petrec o vineri seara la ecran.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Noi 2010, 22:06

Noapte buna :D
Serios, imi poate explica cineva de ce am gasit trei orase diferite pentru acelasi IP?
Musca 13

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 05 Noi 2010, 22:09

Pufi, vad ca ti-i dor de mine. :D
Cum ii spui tu unui serviciu cum e ip2location? "Sistemul meu?" :lol:
No, bine!
Intreaba-ti-l ce-o fi insemnand Broadband Customers RDS, cazul IP-ului buclucas a lui Gigi, si, eventual cu ce se deosebesc ei de Fiberlink Customers, de unde m-ai "cules" pe mine sau Cblelink-ul lui Gigi... Nu-i prea gasesti in "cartea de telefon" who is, sa-i vezi de unde sunt de fapt... Bucuresti? :roll:
Ai demonstrat, ca de obicei, pe dreaku...

Gigi, mai ca-mi vine sa bat drumul pana la Timisoara... Platesc eu consumatia lui Gerula... Da' numa' daca vine si Tavi... Cu clopu'...

:lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Noi 2010, 22:26

Musti esti binevenit la o bere,anuntam din timp... :lol: :lol:

Brae Gaerula,prostia ta este cit casa popurului..Sa-ti explic:sigur pe tine ca mesajele mele sint scrise de pe ip-uri diferite,ai cerut lui Tudor sa le verifice.Raspunsul lui este consemnat pe siteul tau:TOATE,cele peste 1000 de mesaje ale lui S.G. SINT SCRISE DE PE ACELASI I.P. ,cu mesajele din ziua concursului.
-'Nu se poate.."ai sarit consternat.

Faza este consemnata la tine pe site,sa dea dracii in tine de-o schimbi.Dupa doua zile incepi tu sa ingaimi ceva de Bucuresti.Si brusc imi ceri id-ul ca sa demonstrezi ceva.Ceva ce??Ca un mesaj de al meu din cele peste 1000 a fost scris din Bucuresti.Curios cu doua zile in urma TOATE mesajele mele au fost scrise de pe acelasi i.p.Si apoi vii cu vestitele-ti screenshoturi si demonstrezi ca am postat din Bucuresti.Buuuun.Apoi ti se arata de catre oameni mai priceputi in calculatoare ca si mine ca i.p-ul ala nu inseamna nimic.Poate fi de oriunde.De ce?Pentru ca daca poate fi de oriunde,ce am postat eu in ziua concursului nu conteaza,putea fi postat de oriunde.

Ei na,hai sa-ti fac jocul.Am fost in capitala ,dar, timorat de augusta prezenta a zeului pescuitului si a hermesului sau,am dat bitr cu fugitiii :oops: :oops: E ok???Eeee,dar in cazul asta ,am postat din Arad,independent de Adelin,deci nu sint clona,deci ilustrii nostrii formatori de opinie se folosesc de un arierat mintal miscind pe ici pe colo pirghii ce misca sportul asta frumos..

Asa e bine??

Sau, varianta doi,i.p-ul nu inseamna nimic,eu n-am fost la Bucuresti(chiar n-am fost),adica tu minti cu premeditare,disperat ,nestiind cum sa-ti mai acoperi o gafa.

Gaerula ,hai la Timisoara,onoreaza-ne cu prezenta,te duc la salai adevarati cum n-are Sarulestiul...Ai vazut salaul lui Silviu??Demn de Sarulesti,unii dau bani greu pentru asta..ce zici,vii???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Noi 2010, 22:39

Mai handilau...eu te-am itrebat de cand e asa de important IP-ul...??? Dat de modarator...da.. ala. Ca moderatorul, tot ala iti da, care e manarit , daca eu imi schimbi IP-ul si asa intru pe forum..

Tu zici ,ca Adelin, normal ca are alta adresa IP ...fata de semlecan ca si-a schimbat-o defapt...Atunci , putem deduce ca toata teoria ta cu adresa de Bucuresti sau de oriunde e irelevanta..pentru ca oricine isi schimba IP-ul cand doreste. Deci nu e nici o dovada.
Referitor de adresa mea..spusa din gura...poti sa fi sigur ca , am dat-o "din gura" constient ca aceste randuri sunt citite si de tudor de exemplu..care poate sa confirme sau sa infirme, veridicitatea adresei mele...deci am dovada clara si indubitabila (daca ne luam dupa teoria ta)...dar, repet ...daca semlecan era clona ...sigur avea IP-ul manarit..si putea sa intre de la Bucuresti ...cand defapt nici nu a fost acolo..

AQpropo de venitul tau la Timisoara...ce argumente ai...mooooamaaa...Ca cica sa zica Adelin ca nu ai fost acolo....de asta nu vii...Parca tu nu ai putea face un filmulet, de care tot ziceai...deci nu tine...Zi ca nu ai tupeul si gata..nu ai putea suporta sa aflii adevarul.
UlKustom Rods

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 05 Noi 2010, 22:42

ULK a scris de la adresa : 89.137.101.58

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Noi 2010, 22:46

Mersi tudor....ce zici Gerula...al cui clona sunt? Aud? Am dovada clara(dupa teoria ta)...Nu aud? Cum? Ai zis : Scuze ca am aberat.

:lol: :lol: :lol: NU o sa iti recunosti greseala niciodata...sunt sigur.

SI acum...dupa ce Gerula a luat un sidekick dupa ceafa de la ULK...de rasuna de la CLuj pana in Bucuresti...si ecoul pana in Arad....bla.bla.bla :) :) :)
UlKustom Rods

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Noi 2010, 23:15

se cam sare calul. Gerula face publice IP-urile celor care au postat la el. :?:
Le-a cerut acordul, asa cum face Tudor? Nu prea cred.
E de doi lei dpdv moral dar e si ilegal din cate stiu eu. :?
Poftiti si scrieti pe minunatul forum....
Musca 13

Închis