Cine cu cine omule? Despre ce vorbesti si de ce mi te adresezi mie? Ce treaba am eu cu astea? De ce-mi ceri parerea? Ce treaba am io cu Gigi, cu Adelin (inafara de forumul asta si pescuit), cu intalnirile, cu Gerula... nu inteleg. Io iti zic prieteneste sa stati linistiti si tu si Gerula

... ma rog... ca Gigi Semlecan si Adelin chiar exista si nu ocupa in acelasi timp acelasi loc in spatiu. Tu daca vrei crezi, daca nu, nu, nu ma intereseaza. In cruciadele, escapadele si exorcizarile voastre (a tale si alui Gerula) nu intru. Daca vreti sa spuneti ceva legat strict de pescuit ma intereseaza si vorbim, daca nu inchideti ca va sun eu.
Ti-am mai explicat cum e cu ura inchipuita si cu aversitatile. Sunt in imagina ta sau a lui Gerula, ma rog din nou. Nu pot incerca asemenea sentimente pentru persoane pe care nu le-am vazut in viata mea. Ca nu sunt de acord cu vreun lucru pe care-l spun unii si-mi dau cu parerea, foarte bine, si cred ca o fac indreptatit. Fata de asemenea persoane ma pot incerca alt fel de sentimente si nu sunt deloc patimase.
Ti-am spus frumos sa ma lasi in pace, nu ma mai amesteca in fantezii. Si asta cu: "Gerula zice" atata am auzit-o ca ma doare capul. Fan Gerula zice ca Gerula zice de Fan Gerula ca atunci cand a zis Gerula - ia un link de pe rapitori.forum - asa cum se vede aici, ca treaba e nasoala de fapt aveau dreptate amandoi, si Fan Gerula si Gerula dar numai Fan Gerula sustine asta pentru ca Gerula la el pe forum - mai ia un link de-aici - a si dat dovezi clare despre ura si clone... si... e penal, e sub orice critica, cum sa mai zic... Voi doi nu vedeti? Sau nu vedeti pentru ca va uitati din acelasi punct? Si cand o parere sau o vedere se ingusteaza suficient ajunge doar un punct de vedere? Cred ca asta era... Noapte buna!