TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Noi 2010, 18:13

Repet...daca il acuzi pe Gheorghe , ca nu a avut tupeu sa se intalneasca cu tine la Bucuresti....si nu mergi la Timisoara, sa il vezi la fata.....Atunci faci aceas lucru ...deci nu ai nici un drept sa il acuzi..capisci??? La urma urmei..tu esti ziaristul carcotas...tu tre sa umblii dupa subiect...nu invers.

Stai linsitit , ca am mai zis...nu ajungi niciunde cu clona lui Tristian..nu ma faci , decat sa rad, cat poti fi de bolnav...Nu ai gasit in mine un semlecan doi...Poti sa ma crezi si reincarnarea lui Jack the Ripper...ca ma doare fix...la 2 metri... :wink:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 05 Noi 2010, 18:32

Tristiane,
Gerula zice ca invitatia lui Malin pentru utilizatorul semlecangheorghe[/url] e valabila. Ce crezi tu ca s-ar intampla, daca s-ar duce la Bucuresti, cum s-a dovedit deja ca a mai fost, desi a mintit ca n-a fost, si s-ar intalni cu ei doi?
De ce crezi ca nu s-a dus sa se intalneasca cu ei, asa cum singur spusese ca se duce?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Noi 2010, 18:48

Cat esti de bolnav...din vorba in vorba...treceai la fapte fizice, pistoale...etc...de asta. Simplu. Tu, cand, vezi ca se demonstreaza calr , ca nu ai dreptate, de vii inprevizibil. Precedent a mai fost...dece sa riste omu'...dar daca ai veni tu la Timisoara, ar fi mai sigur...Acolo , sunt oameni pasnici...si mult mai intelegatori decat tine....Se poate discuta linistit cu ei la masa...Ei dece nu raspunzi?...Zi ..un da sa ba.
UlKustom Rods

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 05 Noi 2010, 18:52

Cine cu cine omule? Despre ce vorbesti si de ce mi te adresezi mie? Ce treaba am eu cu astea? De ce-mi ceri parerea? Ce treaba am io cu Gigi, cu Adelin (inafara de forumul asta si pescuit), cu intalnirile, cu Gerula... nu inteleg. Io iti zic prieteneste sa stati linistiti si tu si Gerula :roll: ... ma rog... ca Gigi Semlecan si Adelin chiar exista si nu ocupa in acelasi timp acelasi loc in spatiu. Tu daca vrei crezi, daca nu, nu, nu ma intereseaza. In cruciadele, escapadele si exorcizarile voastre (a tale si alui Gerula) nu intru. Daca vreti sa spuneti ceva legat strict de pescuit ma intereseaza si vorbim, daca nu inchideti ca va sun eu.

Ti-am mai explicat cum e cu ura inchipuita si cu aversitatile. Sunt in imagina ta sau a lui Gerula, ma rog din nou. Nu pot incerca asemenea sentimente pentru persoane pe care nu le-am vazut in viata mea. Ca nu sunt de acord cu vreun lucru pe care-l spun unii si-mi dau cu parerea, foarte bine, si cred ca o fac indreptatit. Fata de asemenea persoane ma pot incerca alt fel de sentimente si nu sunt deloc patimase.

Ti-am spus frumos sa ma lasi in pace, nu ma mai amesteca in fantezii. Si asta cu: "Gerula zice" atata am auzit-o ca ma doare capul. Fan Gerula zice ca Gerula zice de Fan Gerula ca atunci cand a zis Gerula - ia un link de pe rapitori.forum - asa cum se vede aici, ca treaba e nasoala de fapt aveau dreptate amandoi, si Fan Gerula si Gerula dar numai Fan Gerula sustine asta pentru ca Gerula la el pe forum - mai ia un link de-aici - a si dat dovezi clare despre ura si clone... si... e penal, e sub orice critica, cum sa mai zic... Voi doi nu vedeti? Sau nu vedeti pentru ca va uitati din acelasi punct? Si cand o parere sau o vedere se ingusteaza suficient ajunge doar un punct de vedere? Cred ca asta era... Noapte buna!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 05 Noi 2010, 18:53

Tristiane,
Nu vezi acolo ca invitatia era la sediul revistei? Nici un smucit ca tine nu poate crede ca-l lua Gerula la bataie acolo, ce Doamne iarta-ma. Vorbim de Bucuresti nu de malul garlei.
Si daca tot a fost in Bucuresti, de ce nu s-a dus sa se vada cu Malin Musetescu, fara Gerula? Sau il ameninta si asta cu pistoale?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Noi 2010, 19:03

Gata....ia-ti pastilele..si la culcare, tati. Ti-a explicat Tristian..cum e cu clonarea asta..clar si raspicat... Inception ...esti deja in level 3...e periculos, nu te juca..Poti sa ramai suspendat in neant :) .Sunt sigur ca titirezul tau se invarte non-stop ;).. Totodata , iti mai recomand si Fight Club(nu e cu K1, e titlu inselator) ci Brad Pitt...Ambele filme merita vazute. Au legatura cu tine...te asigur.
UlKustom Rods

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Noi 2010, 20:19

Pentru curiozitatea mea
am gugalit si eu un pic dupa IP-ul buclucas 84.232.136.12
geobytes zice ca e din Cluj
ip2location zice Bucuresti
whatismyipaddress a zis ca-i din Tg. Mures
no, cum e?
:D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 05 Noi 2010, 20:31

Tavi scrie:Pentru curiozitatea mea
am gugalit si eu un pic dupa IP-ul buclucas 84.232.136.12
geobytes zice ca e din Cluj
ip2location zice Bucuresti
whatismyipaddress a zis ca-i din Tg. Mures
no, cum e?
:D
Cum sa fie ...simplu . Se posteaza cu acelasi cont , dar din orase diferite , ce nu ti-e clar? :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Noi 2010, 20:46

Adica un singur mesaj...se posteaza din mai multe orase asai?
UlKustom Rods

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 05 Noi 2010, 21:06

Parerea mea despre caracterul frumos al lui Tavi Voinea este confirmata de fiecare data cand am de-a face cu el pe forum.
ca dintre siturile de care zicea Tavi singurul bun, care a nimerit si la utilizatorul semlecangheorghe, si la Leba si la Musti este ip2location.
E cam greu cand vrei sa minti dar adevarul este la vedere, nu-i asa Tavi?

Închis