TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Noi 2010, 17:20

Deci sa nu crezi ca daca-s timplar ma las la un destept ca tine.Ai piscalit pe undeva si m-ai" fabricat" o dovada.Daca ma stiam 'patat" nu as fi dat acordul lui Tudor.Eu i l-am dat.Pe asta ai mizat tu.Ai facut ceva si ai "fabricat"o "dovada".Atita ca este falsa.Ca eu de obicei stiu pe unde umblu spre deosebire detine care numai stii pe unde esti,Viena,Salzburg,Bucuresti.....Numai la Timisoara ti-e greu sa ajungi...Si daca ai stii ce salai teasteapta... :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Noi 2010, 17:23

Eu stiu un lucru,un precedent in ceea ce te priveste:TOT ASA SIGUR AI FOST SI CU VIJELIE,TOT CU IP-URI SI PROSTII DE ASTEA,SI CIND COLO AI AJUNS SA-TI CERI SCUZE.SCRIE CHIA LA TINE PE SITE.. :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ce zici ,vii la cheful pescarilor???Sau....tu nu esti...pescar???? :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 05 Noi 2010, 17:31

Adeline,
Daca acceptai sfatul meu si renuntai la utilizatorul semlecangheorghe, nu pateai acum rusinea sa te prinda unul care nici nu are acces aici pe site. Sa mai si spui acum ca a falsificat Gerula ceva, cand datele au fost culese de Tudor, ii deja rusine la rusine.
Barem in ceasul al treispelea arata ca nu esti ultimul om, cum te descrie Gerula, si recunoaste sportiv ca ai pierdut. Numai asa mai poti salva macar o farama de obraz din dezastrul asta.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Noi 2010, 17:37

Pai se vede clar...este un singur IP...99%..si una ,doua pe langa..cum ai si zis Gheorghe , mai demult...ca ai mai intrat de la fratele tau...Unde sint IP-urile , de pe telefoane, , contul pasat(daca era pasat contul semlecan...atunci erau cel putin 2 IP-uri folosite des)?? ..plus , sigur Adelin are alt IP..folosit mai des...
Acum se agata de IP-ul ala de Bucuresti....si in loc sa se mire ca s-a aflat ca 99% s-a postat de pe un singur IP de Arad, care fapt infirma toate minciunie lui, despre postari de pe lac, laptop etc.......o intoarce ...ca tot el a avut dreptate...ca Adelin e somer.....Da, este foarte bolnav...tot mai grav.

Pana aici t-a fost Gerula...s-a demonstrat clar...esti mincinos sau bolnav mintal...de vezi clone peste tot...Nu iti prieste, niciuna dintre ipostaze oricum.

Eu as fi curios de IP-ul lui fan Gerula :)...ce a mai nascocit...ca sigur si-a schimbat IP la contul ala :)..

P.S......Ia-lai pe dracu.....N-ai rezistat sa nu apari ...Ptiuuu , drace....
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 05 Noi 2010, 17:47

Tristiane,
Ura ta fata de Gerula te face sa nu tii seama ca utilizatorul semlecangheorghe a zis de doua ori azi ca n-a umblat pe la Bucuresti. Aici ii clenciul.
De la concurs, cum a zis si Gerula, cel mai usor era sa dicteze la telefon. L-a pus pe careva la el in casa, la ecran, si i-a zis de pe telefon ce sa scrie.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Noi 2010, 17:52

culmea culmilor e ca "fanu" n-are cont pe forumul lui gerula :lol: :lol: :lol: ci tocmai pe forumul "adversarului", ma mir da ce nu zice nimic si peacolo, nu se lauda unu pe altu, nu se pupa bot in bot, asa de la egal la egal, ar fi asa de simplu... de, ironia soartei, io in locu lui gerula, m-as zgaria pe testicule.... are si el un fan acolo si nici ala nu se-ncurca pe situ lui.... :lol: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Noi 2010, 17:54

Lasa-l pe Tristian...bolnavul lu'tata..Vorbesti cu mine ...ULK.....alo garaaaaa, ma auzi, cate degete iti arat...trezirea, nu delira ...sa iti zic ceva....Tu ai zis de nenumarate ori , ca Adelin posteaza de peste tot...asa e? Ai uitat deja? Ca a fost semlecan la Bucuresti este irelevant... Ai fi tu mirat eventual sa vezi postate IP-urile lui Adelin...si sa vezi ca difera total de al lui Semlecan??? Ia zi??

Ce minciuna ..ai mai scoate? Sunt sigur ca Semlecan vrea sa se intalneasca cu tine..dar nu pe terenul tau....Ai tupeul sa mergi la TImisoara?? Ca daca nu...tot aia faci...cu ce il acuzi pe Gheorghe. Macar el te-a invitat foarte prietenos...si sunt sigur ca vorbeste , pe bune. Ia zi..ai tupeul? Ca psitol ai si tu..nu tre sa iti fie frica :)

PS. georgica...fanul este Gerula himself...cum dreq , mereu reuseste sa va pacaleasca...este el!!!!!!!!!!!!
UlKustom Rods

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Noi 2010, 17:58

ULK scrie:PS. georgica...fanul este Gerula himself...cum dreq , mereu reuseste sa va pacaleasca...este el!!!!!!!!!!!!
eiii na???!!! nu mai spune..... :lol: :lol: :lol: io zic la misto ca sa-i arat cat de penibila e situatia :lol: :lol: :lol: bag seama ca el nu prea-si da seama....

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Noi 2010, 18:01

A..ok.

Atunci na...uite cum sta treaba...:)) Babilonian deadreptul ...vorba lui Gheorghe :)

FAN-e...clenciul este..altundeva...eu vad o clona adevarata, care acuza o clona imaginara...cum ca ar fi clona adevarata... :D :D :D ..BAREM :)
UlKustom Rods

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 05 Noi 2010, 18:08

Ti se trage de la stiucile alea cu care te-au prins in ghiozdan pe Sacaiala.

Vezi ca tocmai a pus Gerula si poza cum zicea utilizatorul semlecangheorghe ca vine la Bucuresti si se intalneste cu el, na ca a fost la Bucuresti da il chema pe Gerula la Timisoara sa se intalneasca la Satmar.

Închis