TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Noi 2010, 22:10

Gaerula ,vazusi pe cine ai aparat si ai zis ca nu este tratat corect???Ia de aici:
http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... &start=760

Asta cum explici stimabile??Cred ca si tu ai luat teapa,pentru ca nu permiti tu oricui sa posteze la tine pe site decit daca ai un interes,nu-i asa???Teapa, terminatorule :oops: :oops:
Si cit sustineai tu ca de ce nu se duc pescarii de competitie sub palaria lui Popescu.....E,ai vazut de ce....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Noi 2010, 21:13

Gaerula ,ce mai faci?Haisa-ti mai dau o tema de casa,sa vezi de unde stiam eu de ora 15,final de mansa.Din cauza ploii,concurentii s-au strins greu la locul de tractare,motiv pentru care mansa a inceput cu 20-30min ,mai tirziu,si ...s-a terminat cu 20-30min mai tirziu.Am intrebat eu acuma la organizatori.Precis ca si superprietenii tai iti vor confirma faptul .Asa ca mansa nu s-a terminat la 14.32 cum zici tu ci ,aproape juma de ora mai tirziu.

Disperarea cu care te agati de amanunt,arat cit de tare tremuri in izmene pentru ca ai reusit sa demonstrezi singur ca nu sint clona.Degeaba strigi ca am murit de doua ori,nu mor caii cum vor ciini ,sint viu si voi continua sa te piscalesc pe la sinapse pina imi ridici banul :lol: :lol: :lol:

Acu sa te vaz cum o cotesti,ca ma plicisesc si m-as amuza putin...

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Noi 2010, 09:15

Moaaaamaaaaa ce dur esti bre GERULA.Ai si banat un greere pentru ca vezi doamne n-a respectat protocolul tau timpit de intrarae pe forum :lol: Curata dictatura.Locul 1plus in topul celor mai necenzurate forumuri.Adica cum pretinzi cuiva sa vina cu nume si prenume???Da ce tu esti un exemplu in acest sens??Fan Gerula,si alte n clone n-au zis cine sint cu adevarat,adica tu poti veni cu picioarele pline de rahat lasind urme pe unde umbli,da cine intra la tine in hol tre sa aiba cipici de balerina ,albi ca lacrima....Bleah,fit-ar site-ul de ris..

Ioi nu mi-am dat seama ,dumnelor vin de pe sit-ul de stationar,acolo unde ai luat un zdravan sut in fund...Aha...acu inteleg....Dar este CORECT,ca din cauza antipatiilor tale personale sa banezi pe cineva pe baza de .....origini forumistice????AI???Bai STALIN DE BLOGOSFERA,ESTI MAI RAU CA ORICE DICATATOR CUNOSCUT...

Ar trebuii sa spui mersi ca se mai inscrie cite unul pe dictatorialul tau site...de 1 para chioara.....site facut in asa fel ca fura rating pina si din felul cum sint concepute paginile in topicuri...

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Noi 2010, 09:56

:lol: :lol: :lol: Ce ma amuza pe mine e ca orice i-ai zice tu sau Fario, sau mai stiu io cine i se nazare lui, el tot cu mine vorbeste. :lol: :lol: :lol:

Va dati seama ce l-am marcat pe omu' asta de nu mai scapa de mine....adevarul ca a halit-o de cateva ori . :lol: :lol: :lol: Partea pe care nu a inteles-o bietul Kikirrrriki e ca niciodata nu m-am ascuns cand i-am servit-o, de unde si obsesia nebunului pt persoana mea. :oops:

Ca sa il ajut in acest sens il invit (fara bani, ma oblig sa achit eu tot) la Balul Pescarilor de Rapitori care v-a avea loc anul acesta in Timisoara unde poate avea discutii live cu Semlecan Gheorghe si poate ca in atmosfera amicala din cadrul intalnirii se vor lamuri multe din enigmele claponului.
Daca mai vrea cineva sa participe la Bal sa spuna ca sa facem rezervare pt ca ar fi fain sa fim cat mai multi impatimiti la masa....costul evenimentului e simbolic, deoarece patronul localului e pescar de salau....probabil cel mai impatimit pescar de salau din Timisoara.

Deci sa revenim la subiect, daca pescarul de fitofagi Adrian doreste masa gratuita, e invitatul meu ....de asemenea si Gigi e invitat tot moca, ca sa nu se simta prost ca imi invit "dusmanul" si nu imi invit "clona". :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 05 Noi 2010, 10:54

Asta ar fi o imagine praisles, tu cu Gheorghe si claponul la aceasi masa, band bere si discutand despre rogojesti, pistoale, clone si pastile. :lol: S-ar putea gasi si sponsori pentru actiunea asta :D zau!
evident tabloul poate fi completat cu Tavi cu clop, sarmanul Leba, iuda Mihuta, agramatul Musti, distrusul Pikeman etc... :lol: :lol: :lol: toti cu berici in mana, joviali :lol:
Propun si o prezentare video cu esofagi pe echipamente ultralait :D senzatii tari din 1998 :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Noi 2010, 11:42

Adelin scrie:
Ca sa il ajut in acest sens il invit (fara bani, ma oblig sa achit eu tot) la Balul Pescarilor de Rapitori care v-a avea loc anul acesta in Timisoara
Clapoane , nu refuza ,am bagat de seama ca ”vacantele” tale se cam reduc anual , mai bifezi un smen pe anu asta ( moca pe undeva in afara Bucurestiului :lol: ) si realizezi planu ca in rest vad ca subtire cu vacantele tale solo :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Noi 2010, 12:11

ma io nu pot sa vin pentru ca eu am fost demascat ca smenar, deturnator de fonduri in interes personal si braconier de pastrav furajat in prohibitie, deci nu puteti sta la aceeasi masa cu mine. Va inteleg :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 05 Noi 2010, 12:31

pot spune cu mana pe inima ca celula e cel mai dificil om din cati am cunoscut pe net :shock: :shock:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Noi 2010, 12:57

Mai ,tot stau si ma minunez ce-i puie mintea lu Adelin ,asta. :lol: :lol: Eu accept bucuros.Asadar,tarabostes,pescarul degetel,si oricine mai are dubii ori nelamuriri sint invitati la barul lui Silviu,ca e al lui Silviu ,presupun,la o seara de caterinca maxima.

Deci Gerula ,te bagi ,hai ca venim fara veste(antiglont),si cu o naframa in virf de ...lanseta,ce zici???Hai mai sa bem o bere ,asa ca intre amici,ce naiba,in fond sintem cu toti pescari... :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Noi 2010, 12:59

Greere inca n-ai vazut nimic.Asa ca o previziune, :lol: iti spun de pe acum ca esti candidat serios la statutul de clona :lol: Mai vreo doua trei contre sa -i bagi ,si te ridica la rangul de clona.A cui,inca nu stim,vom vedea ce v-a produce sinapsa domnului ziarist..

.

Închis