Bai desteptozaurule,nu stiu de ce stiam ca se termina la ora 15.Na ,am gresit.Impusca-ma.In realitate concursul s-a terminat vreo juma de ora dupa ora anuntata,asta am aflat-o aseara.Indiferent insa la ce ora sa terminat,trebuie sa fi lovit rau la intelect ca sa crezi ca la 2 minute dupa fluierul de final,cineva posteaza in draci de pe telefon,in loc sa se deplaseze spre locul de masuratoare.Si pe drum trebuie sa aiba grija sa nu-i moara pestii,pe agrafe,deci numai bine ,posta cu miinile ude,ce sa zic...
Ei na ,mai gresesc ,mai uit sau confund amanunte,ca sint om si am o gramada de treburi pe cap,ca pe mine nu ma intretine mamica cape tine..si toate cite se intimpla pe aici nu sint un scenariu regizat la secunda asa cum iti imaginezi tu si prietenii tai...
Indiferent de ora postarii,mesajele au fost scrise de pe acelasi i.p.ca si alte multe mesaje ,in timp ce Adelin se afla in final de mansa,fie cupat cu deplasarea spre masuratoare ,fie in ultima jumatate de ora ocupat sa mai prind un salu doi ,acolo..
Asa ca oricum ai drege-o nu-ti iese,asa ca rusinica,rusinica,

ti-ai dat autogol
Da ce mai face Fane?Numara premiile?Nu te ocupi in continuare de factura ,premii,hai ca tu esti de fapt genialul avocat care si-a gresit cariera si a ajuns ziarist.Un ziarist atit de talentat incit nici gramatica nu stie ,ba si maninca sau inverseaza litere atit de tare ii tremura chilotii cind incearca sa argumenteze in fata unui amarit de timplar.Pfui,jalnica creatura ziaristica esti

Si-Gi Lures wobblers&more..
.