TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Noi 2010, 20:37

Gigi draga, crede-ma ca nu ai tu atata energie incat sa faci fata nebunului....se stie ca o caracteristica a nebuniei e ca bolnavii debordeaza de energie, si cand isi consuma energia cad intr-o depresie din care nu-i mai scoate nimeni....asa ca lasa-l sa se inroseasca :oops: ....tu nu vezi ca are zile cand nu scrie deloc, doar nu crezi ca degeaba. :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 02 Noi 2010, 20:38

Gigi , .... nene , ..... si eu zic despre mine ca am energie multa , da' la un moment dat am renuntat la iuresul cu ,,NU PUNE MANA !!! " .

Tu , nenicule ..... sa dea dracii de nu zici ca esti Iepurasu' Duracell !!!:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Noi 2010, 22:04

:lol: :lol: :lol: Duracell,zici??Buna poanta..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Noi 2010, 08:46

Bai desteptozaurule,nu stiu de ce stiam ca se termina la ora 15.Na ,am gresit.Impusca-ma.In realitate concursul s-a terminat vreo juma de ora dupa ora anuntata,asta am aflat-o aseara.Indiferent insa la ce ora sa terminat,trebuie sa fi lovit rau la intelect ca sa crezi ca la 2 minute dupa fluierul de final,cineva posteaza in draci de pe telefon,in loc sa se deplaseze spre locul de masuratoare.Si pe drum trebuie sa aiba grija sa nu-i moara pestii,pe agrafe,deci numai bine ,posta cu miinile ude,ce sa zic...

Ei na ,mai gresesc ,mai uit sau confund amanunte,ca sint om si am o gramada de treburi pe cap,ca pe mine nu ma intretine mamica cape tine..si toate cite se intimpla pe aici nu sint un scenariu regizat la secunda asa cum iti imaginezi tu si prietenii tai...

Indiferent de ora postarii,mesajele au fost scrise de pe acelasi i.p.ca si alte multe mesaje ,in timp ce Adelin se afla in final de mansa,fie cupat cu deplasarea spre masuratoare ,fie in ultima jumatate de ora ocupat sa mai prind un salu doi ,acolo..
Asa ca oricum ai drege-o nu-ti iese,asa ca rusinica,rusinica, :oops: :oops: ti-ai dat autogol :lol: :lol: :lol:

Da ce mai face Fane?Numara premiile?Nu te ocupi in continuare de factura ,premii,hai ca tu esti de fapt genialul avocat care si-a gresit cariera si a ajuns ziarist.Un ziarist atit de talentat incit nici gramatica nu stie ,ba si maninca sau inverseaza litere atit de tare ii tremura chilotii cind incearca sa argumenteze in fata unui amarit de timplar.Pfui,jalnica creatura ziaristica esti :oops: :oops: :oops:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Noi 2010, 08:55

Hai sa-ti dau o tema de casa,tarbostes,ia arunca matale un ochi pe site la stationar si vezi ce zic pe acolo baietii.Cica Fane Generosu le-a promis unora cazare,si altora (membriiF.N.P.S.R.)bani de mincare100ron pe zi.Ei bine ,primii au dormit doi in pat si cinci in camera,si ailalti la felul 1 au primit asigurari ca li se vor deconta banii de masa.Ce zici?Cu asta vrei tu sa revolutionezi pescuitul in Romania in general si pecuitul competitional in special???Ai??? :lol: Hai spune-ne ,tie ce ti-a promis??Ca ti-a promis el ceva,nu faci tu nimic fara motiv,sa nu crezi tu ca io daca lucru cu palul mi-s tare de cap ca tine.Ia zi,vezi ca asta te-a lasat in rahat pina in git si pe tine si pe d-l Diacoita.....Ia spune cu ce te-a momit...Un puliter ,ceva?? :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 03 Noi 2010, 13:24

semlecangheorghe scrie:fie in ultima jumatate de ora ocupat sa mai prind un salu doi ,acolo..
aoleu.... ai incurcat-o.... te-ai dat de gol :lol: :lol: :lol: ei, acu sa va tineti :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Noi 2010, 14:31

"prinda"era corect ,dar am mincat o litera si la alt cuvint in aceeasi fraza,ca eram grabit ca naiba,si eu nu sint ziarist cu pretentii ci un timplar fara scoala :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Noi 2010, 14:34

Gerulica, logica ta autista n-are relevanta decit in creierul tau fara sinapse. :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Noi 2010, 16:12

Vae victis ,brae Gaerula,brae.... :lol: :lol: :lol: Citeam ieri in revista istoria concursului de stiuca.Ala provocator.Conform revistei,nota 10pentru arbitraj.Au uitat un amanunt nesemnificativ,faptul ca o echipa nu figura pe lista,dar era prezenta pe apa.O mica bagatela de 0.5puncte in clasament.Eh,ce conteaza juma de punct ,nu?Incape la o adica intr-o galeata. :lol: :lol: Vezi daca nu ai fost sa scrii tu un articol demn de pulitzer??Poate mai generai si un fenomen asa cum te lauzi cu actualul turneu,care jumate ti se datoreaza tie....Tie, nu baietilor care si-au consumat timpul,banii,fizicul ca sa duca un asemena fenomen de la etapa la etapa...Brae Gaerula,brae,da se mai tine etapa 2???

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Noi 2010, 22:00

Bre tolomacule,uita-te ca in fraza respectiva am mincat 3 litere in total,a-ul ala si la cuvintele "ocupat"si 'salau"Oricum tresa fii tare,tare disperat de te legi de asemnea greseli evidente datorate grabei cu care am scris.Dupa ce ti-ai demonstrat singur,pardon cu ajutorul lui Tudor,ca mesajele mele au fost postate din Arad la ore cind orice concurent ar fi fost ocupat cu altceva decit editarea mesajelor,acuma guiti subtire,clapon de doi bani,s-a dat de gol,s-a dat de gol... :lol: :lol: Orice om normal la cap si bine intentionat vede ca a fost o greseala de scriere.

Si ca veni vorba io zic sa stergi topicul cu Tibanu,ti-o zic asa ca preten :lol: :lol:

.

Închis