TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 07 Noi 2010, 17:31

Pufica,
Iti mai aduci aminte ce agitat erai pe dupa tastatura cand Parintele ti-a spus vreo doua? Te jurai ca te duci la el acasa, ca faci, ca dregi... N-ai avut bani de troleu sa te tii de cuvant sau ce?
Daca ti-e dor de vreo eventuala chelfaneala si ti-i musai, la primul drum prin Oradea cauta-ma. Ai adresa mea. Numai sa mai treci pe la sala oleaca si baga proteine... Nu de alta, dar diferenta de categorie intre mine si tine e mai mare decat intre tine si Adelin... Si lumea zice ca n-as fi chiar gras...
Pe de alta parte nu pot decat sa ma amuz de intorsatura. Ti s-au terminat argumentele? Faci cu nervii? Muschii tai minte nu are? Tre' sa te bati, barbatel? :lol: :lol: :lol:

In ceea ce priveste partea cu interpretarea legii, usor, usor, ma convingi ca merita o incercare. Eu spun ca mi-ai publicat IP-ul pe care mi l-ai aflat avand pozitia de administrator de forum, dupa care m-ai identificat cu nume si adresa. Deductie? Zau? Om vedea cum o interpreteaza altii... Ca notiunea de scuze vad ca ti-e straina... :wink:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 07 Noi 2010, 19:47

fan G E R U L A scrie:Tristiane,
Nu vezi acolo ca invitatia era la sediul revistei? Nici un smucit ca tine nu poate crede ca-l lua Gerula la bataie acolo, ce Doamne iarta-ma. Vorbim de Bucuresti nu de malul garlei.
Si daca tot a fost in Bucuresti, de ce nu s-a dus sa se vada cu Malin Musetescu, fara Gerula? Sau il ameninta si asta cu pistoale?
Unde "acolo"? Crezi ca citesc io povestile cu invitatii si intervale gen James Dean la gradina zoologica? Si remarcile cu "un smucit ca tine" care ai scos-o din nevoia bolnava de a cataloga pe cineva pe care nu ai cum sa-l ataci pe vreo baza reala nici macar cu mintea ta bolnava, e Gerula 100%. Daca io-s smucit (ce-o fi insemnand aia), tu esti un smotocit si un papagal de doua parale. Na c-am zis-o si am lasat si io diplomatia la o parte. Faci niste catalogari dinastea total deplasate si cel mai rau, gratuite, si asta te face un nimeni cel putin in ochii mei. Auzi la el, smucit... Ma uit cine zice si nu ce zice si ti-am mai spus, pentru minciuni gratuite se plateste scump. Poti sa inventezi cate **** vrei ca tot nu accesez raspalitori.info. Totul se plateste...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 07 Noi 2010, 20:11

Ma baieti... daca tot va dati voi cocosi in ringuri si alte alea... veniti o tura p'aci pe la mine ca va trece si de bataie si de scandaluri si de ce mai vreti voi cat ai zice... cioara... :lol:

nu... sa nu aveti impresia ca va amenint eu in vreun fel... n'am nici o legatura... dar daca vreti bataie 'ca'n filme' puneti'o tati de un street fight de romania :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Noi 2010, 20:32

asta e prea tare:

"P.S. Sunt convins ca oamenii normali la cap observa faptul ca nu m-am apucat sa provoc insi ca Tavita, care, asa atarnator de profesie cum e, macar n-a mancat **** ca face si drege la smardoiala :D ."

ma simt oarecum neimplinit.. te rog provoaca-ma si pe mine :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 07 Noi 2010, 20:43

Io din atitudinea Claponului Mangalita nu vad alteva decat ca e terminat....de ce, pai simplu, cand un mare intelectual ca el recurge si invita la bataie inseamna ca i s-au terminat cuvintele...sau cele care i-au mai ramas nu-l prea ajuta la ce are de spus.Pai un ziarist ar trebui sa te faca praf in cadrul unui forum, unde ar trebui se joace cu vorbele (atentie nu cu minciunile).....io in afara de "...ba pe-a matii" nu am vazut in ultimele posturi ale homalaului, iar acum sa recurga la cafteala, pai bine mai Nikita Mangalitza, doar atata poti?!....jur ca incepi sa semeni cu Iulius la comportament ...cand esti facut praf iti iesi din fire....sunteti frati, sau doar semanati pur si simplu?!

Despre Fan MANGALITZA ce sa zic, ca stie atat de bine obsesile claponiene ca nu am nici o indoala cine e de fapt, dar pana joaca cum ii cant eu (adica sa nu mai puna trimitere la forumul jenant.info) poate sa mai murdareasca paginile p-aici. :lol: :lol: :lol: :lol:

...si traditionalul: MARS CLONA! :arrow:
Ultima oară modificat 07 Noi 2010, 20:46 de către Adelin, modificat de 2 ori în total.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 07 Noi 2010, 20:44

fan G E R U L A scrie:alte **** despre dacoget
Bai sluga , tu chiar esti bulangiu ? ( chit ca-mi risc banarea , nu ma pot abtine !!!!! )
Si tu si Lache ala de burebist infantil ( vezi Doamne sunteti doi ! :roll: ) !!!
Ce pielea mea infectati tot si din orice ? Ce vrea dementu' ala cu boxu' lui , cu chilele lui peste ale lu' Adelin si cu PLM de pistol ce are el ??? Ce dracu'-i aici , Pleistocen ?

Ia mai duceti-va-n 9300 de organe ale 9300 de utilizatori pe care-i **** la cap cu basini ieftine !

Sa-i spui la fraieru' ala de stapan-tu ca n-am uitat deloc cum ma ameninta pe mine si pe Indian ca nush ce ne-o suge el cand ne-o prinde pe garla ! Sa-i mai spui si ca n-am decat 70 de kile si ca abia astept sa ma-npuste !!!!!! Si daca nu trage primu' ii F.U.T o planetara dupa ceafa de vomita copii cruzi ! Ai auzit ????? Ma P.I.S. si pe el si pe toate clonele ce si le inventeaza , si pe labageala lui de forum si pe toate figurile lui de ziarist cult ! E mai prost ca o basina d-a mea ! Asa sa-i spui !!!!! Sa-i spui c-am zis io si-am zis-o-n vazu' lumii !

Este cel mai retard personaj din intreaga istorie a omenirii , un bolnav mintal , un posedat incult , un looser de tot shitul !

Si sa tii minte cum am scris eu ca este , ca sa povestesti la batranete cum era ala de i-o sugeai tu cu patima ! ....... Boule !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Noi 2010, 20:44

Fan Gerula,faptul ca te legi de Tristian,,care are simtul umorului,poate discuta civilizat despre subiecte legate de pescuit si nu numai,arata ca nu esti decit o clona nenorocita chiar daca i.p.-ul tau pare,doar pare,sa contrazica asta.De ce ?Pentru ca numai un bolnav psihic ca Gerula ,nu-si poate ascunde aversiunea fata de persoane ce poseda calitatile enumerate mai sus si pe care el ,personal nu le poseda..Chiar si intrind in pielea unei clone,uita sa traga fermoarul pina la capat si lasa sa se vada din continut suficient cit sa fie limpede pentru toata lumea ca este un om de paie..

Si apropo,Fan Gerula,cum de idolul tau ,are nevoie si de grip si de pistol ,asta pe linga impresionantu-i fizic pentru a-si intimida adversarul....raspunde la asta, asta seara cind ve-i intra sa vezi" ce ne-a mai facut Gherula"Tias spune eu ce ne-a mai facut Gerula,da n-am voie sa vorbesc urit,...da ma pot gindi..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Si tu si Gerula(nu ca n-ati fi una si aceiasi)a-ti ramas fara replica la intrebarea asta,precum si la altele...Ziarist de doi bani si o clona nenorocita....Mama si ce a mai luat Gerula una bucata picior in FUND de la userul Aditzu,de s-a auzit pina in China,au crezut chinezii ca iar vine un cutremur.Aditzule oricine ai fi ,hai la bal la Timisoara ca fac cinste... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 07 Noi 2010, 20:49

N-a tras prea bine, dar aici vad ca a fost bataia pestelui. Zicea Musti ca am fantezii, cand era vorba doar de anticiparea unui eveniment care parea inevitabil.
Ce i-a facut Gerula lui Musti e mai mult decat o scatoalca. Citez:
Hai sa-ti explic ca la handicapati, adica fix cum trebuie in cazul tau: daca eu, din postura de admin al acestui forum, iti aflam IP-ul, si apoi, pe baza acestuia, ceream ISP-ului sa te identifice, sub un pretext oarecare, iar ISP-ul imi comunica datele tale personale si eu le publicam pe forum, era o situatie incriminata de lege. Dar faptul ca eu am gasit pe un alt forum datele tale personale, pe care, intr-un acces de dementa, le-ai facut publice, nu are nici o legatura cu calitatea mea de admin pe acest forum . Dupa cum arata screenshotul pe care l-am postat, si alte cateva pe care le-am facut la momentul ala, datele tale personale erau publicate pe forumul respectiv in urma cu doua zile, si sunt asa de vreo cativa ani .

Asa ca mars si incearca sa intreprinzi ce demersuri vrei . Sau poate, daca vrei sa pari un om normal care isi protejeaza datele personale, n-ar trebui sa le mai publici pe furmuri, de ciuda ca ai luat teapa de 4 lei cu nusce pasta.

am incheiat citatul.

Pe urma l-a gasit ca-si mai pusese adresa de acasa si pe alt forum, tot pentru pasta aia de cativa lei, o poveste intreaga, e tot la Gerula pe forum.
Va spun cu mana pe inima ca nu pricep un lucru si pace: cum de toti astia care au ceva de impartit cu Gerula sunt gasiti cu graurii pe craca? Adelin zicea ca-l bate pe Gerula, dar cand e chemat la un meci organizat dispare din peisaj, Musti plange ca i s-a publicat IP-ul, dar el isi publica adresa de acasa pe forumuri pentru 4 lei, si tot asa.
E vreunul din astia anti-Gerula care sa nu fie gata tavalit prin catran si asteptand doar sa vina Gerula cu galeata cu pene?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 07 Noi 2010, 20:58

fan G E R U L A scrie:N-a tras prea bine, dar aici vad ca a fost bataia pestelui. Zicea Musti ca am fantezii, cand era vorba doar de anticiparea unui eveniment care parea inevitabil.
Ce i-a facut Gerula lui Musti e mai mult decat o scatoalca. Citez:
Hai sa-ti explic ca la handicapati, adica fix cum trebuie in cazul tau: daca eu, din postura de admin al acestui forum, iti aflam IP-ul, si apoi, pe baza acestuia, ceream ISP-ului sa te identifice, sub un pretext oarecare, iar ISP-ul imi comunica datele tale personale si eu le publicam pe forum, era o situatie incriminata de lege. Dar faptul ca eu am gasit pe un alt forum datele tale personale, pe care, intr-un acces de dementa, le-ai facut publice, nu are nici o legatura cu calitatea mea de admin pe acest forum . Dupa cum arata screenshotul pe care l-am postat, si alte cateva pe care le-am facut la momentul ala, datele tale personale erau publicate pe forumul respectiv in urma cu doua zile, si sunt asa de vreo cativa ani .

Asa ca mars si incearca sa intreprinzi ce demersuri vrei . Sau poate, daca vrei sa pari un om normal care isi protejeaza datele personale, n-ar trebui sa le mai publici pe furmuri, de ciuda ca ai luat teapa de 4 lei cu nusce pasta.

am incheiat citatul.

Pe urma l-a gasit ca-si mai pusese adresa de acasa si pe alt forum, tot pentru pasta aia de cativa lei, o poveste intreaga, e tot la Gerula pe forum.
Va spun cu mana pe inima ca nu pricep un lucru si pace: cum de toti astia care au ceva de impartit cu Gerula sunt gasiti cu graurii pe craca? Adelin zicea ca-l bate pe Gerula, dar cand e chemat la un meci organizat dispare din peisaj, Musti plange ca i s-a publicat IP-ul, dar el isi publica adresa de acasa pe forumuri pentru 4 lei, si tot asa.
E vreunul din astia anti-Gerula care sa nu fie gata tavalit prin catran si asteptand doar sa vina Gerula cu galeata cu pene?
Asa, imi place ca esti ascultator si nu mai faci trimiteri jenante la forumul de kkt al Claponului....bravo toty, vad ca prinzi repede, mai repede ca un caine lup....asta e bine! :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Noi 2010, 21:01

Mars clona,la banare cu tine.Adelin n-a zis ca-l bate ,asa a inteles mintea lui ticnita.100kg de slana nu valoreaza cit 75kg de muschi poate avea mai multe sensuri.Doar retardatii fara inteligenta recurg la violenta..Nu traim in arenele romane,nici in curtile de duelare ale evului mediu,si noi in loc de "vae victis" va zicem:"no servus,veniti la o bere" :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Închis