"Si tu Brutus?" la gratar sunt furculite, cutite, obiecte contondente in general. Ca-i plastic de unica folosinta ca-i otel din uzinele Krupp, tot cutit se cheama.semlecangheorghe scrie:De ce s-ar duce Adelin la o scarmaneala pe ring,din moment ce Gerula a refuzat sa vina la o bere si un gratar???Nu stiu ce a crezut Gerula ,ca ii servim otrava???
TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Pufi trist,
Te obsedeaza pasta aia?
Normal ca am postat in mai multe locuri, pt. ca personajul isi facuse reclama peste tot. Eu o comandasem doar din curiozitate, sa fac un test comparativ, asa cum fac, de exemplu, si cu betele de pescuit. Suna interesant atunci ca un produs romanesc (obtinut de un tata chimist, bla, bla...) se anunta competitor direct cu cea care detinea suprematia intre pastele termoconductoare ale vremii. Am considerat necesar sa avertizez lumea despre teapa ce se punea la cale, mai cu seama ca deja aparusera cateva vorbe despre ea si in revista. Ca ar fi, vezi Doamne, promitatoare... Dar nu in Chip, daca bine imi aduc aminte, ci in X-treme PC. Catre Chip individul spusese ca a trimis deja mostre, pt. a aparea intr-un articol viitor. La fel, X-treme promisese ca revine cu detalii despre "minunea" de pasta romaneasca... Eu mi-am prezentat punctul de vedere (individului i-am trimis si fotografii din timpul experimentului) si am considerat necesar sa ma prezint si altfel decat cu un nickname, poate pt. un plus de credibilitate. Existau prea multe "nickname-uri" care proslaveau calitatile minunii romanesti.
Dupa cum poti constata, timpul mi-a dat dreptate. Nici una dintre reviste n-a mai scris o iota, individul a disparut din peisaj, cu pasta lui cu tot... Posibill ca s-a convins lumea cum sta treaba...
In fine, astea sunt explicatii pt. restul lumii, in caz ca ai facut curios pe cineva cu mizeriile pe care le tot debitezi. Acuma, ca pt. tine astea-s dovezi ca sunt alienat mintal, situatia nu poate decat sa ma bucure... E de bine...

Te obsedeaza pasta aia?
Normal ca am postat in mai multe locuri, pt. ca personajul isi facuse reclama peste tot. Eu o comandasem doar din curiozitate, sa fac un test comparativ, asa cum fac, de exemplu, si cu betele de pescuit. Suna interesant atunci ca un produs romanesc (obtinut de un tata chimist, bla, bla...) se anunta competitor direct cu cea care detinea suprematia intre pastele termoconductoare ale vremii. Am considerat necesar sa avertizez lumea despre teapa ce se punea la cale, mai cu seama ca deja aparusera cateva vorbe despre ea si in revista. Ca ar fi, vezi Doamne, promitatoare... Dar nu in Chip, daca bine imi aduc aminte, ci in X-treme PC. Catre Chip individul spusese ca a trimis deja mostre, pt. a aparea intr-un articol viitor. La fel, X-treme promisese ca revine cu detalii despre "minunea" de pasta romaneasca... Eu mi-am prezentat punctul de vedere (individului i-am trimis si fotografii din timpul experimentului) si am considerat necesar sa ma prezint si altfel decat cu un nickname, poate pt. un plus de credibilitate. Existau prea multe "nickname-uri" care proslaveau calitatile minunii romanesti.
Dupa cum poti constata, timpul mi-a dat dreptate. Nici una dintre reviste n-a mai scris o iota, individul a disparut din peisaj, cu pasta lui cu tot... Posibill ca s-a convins lumea cum sta treaba...
In fine, astea sunt explicatii pt. restul lumii, in caz ca ai facut curios pe cineva cu mizeriile pe care le tot debitezi. Acuma, ca pt. tine astea-s dovezi ca sunt alienat mintal, situatia nu poate decat sa ma bucure... E de bine...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
"Am fost acolo" Musti
..nu stiam ca erai tu, pe atunci
...Individul avea un nick cu rezonanta romana parca(nu daca : )..nu mai tin minte exact....Sincer , nici mie nu imi venea sa cred ca este adevarat. Nici vorba , ca ai luat teapa de 4 lei , cum vrea sa se inteleaga cocosul galic ...ai comandat mostra exact pentru teste.
Ai publicat adresa si numele pentru a sublinia veridicitatea testelor, ca un om care nu are nimic de ascuns si de temut...El sustine ca a fost un gest dement , pentru ca din punctul lui de vedere chiar ar fi...iti dai seama ce risca , daca se afla adresa exacta si tot despre el..?

Da-l in judecata..merita, a ajuns prea departe...arde-l.

Ai publicat adresa si numele pentru a sublinia veridicitatea testelor, ca un om care nu are nimic de ascuns si de temut...El sustine ca a fost un gest dement , pentru ca din punctul lui de vedere chiar ar fi...iti dai seama ce risca , daca se afla adresa exacta si tot despre el..?

Da-l in judecata..merita, a ajuns prea departe...arde-l.

ULK scrie:"Am fost acolo" Musti...

Amadeus isi zicea individul. Pasta Amadeus...
Ce tineri eram!

In fine... Numai unui decerebrat ca Pufi ii poate parea straniu ceea ce postasem eu pe-acolo. Dovada! Dovada!

De dat in judecata nu stiu daca il dau. Merita sa-mi pun mintea si sa pierd timp cu un neghiob? Ma amuz si eu oleaca, pana ma plictisesc iarasi de el...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
- semlecangheorghe
- veteran
Unuia ca si Gaerula,care traieste intr-o lume viruala populata cu clone,intrigi,conspiratii,lume care se intersecteaza din cind in cind si cu viata reala i se pare o nebunie sa-ti faci publica identitatea.El,marele ziarist,sta pitit dupa "imaginea ziaristului terminator",insa din cauza ca este dublu comparativ cu altii(100kg slana),pe ici pe colo se mai zaresc parti in plus din incintatoarea-i personalitate...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=12169
Brae Gaerula,brae,ai avut ocazia si tu sa pui umarul la fenomenul competitional,cum dealtfel iti este obiceiul,si nush cum se face da,concursul respectiv s-a aminat...
Mai,eu te-am recomandat cu caldura,si tu ....nimic....Si concursul asta s-a aminat...da-o incolo de treaba...
Brae Gaerula,brae,ai avut ocazia si tu sa pui umarul la fenomenul competitional,cum dealtfel iti este obiceiul,si nush cum se face da,concursul respectiv s-a aminat...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.