TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Noi 2010, 14:58

Acuma ma uita-i la tine pe forum,gata ,ai capitulat??O dai cu bancurile,raspunsuri la intrebarile mele,ioc,nici tu nici fan-ul tau... :lol:

In cazul lui Musti ,apararea ta este puerila de-a dreptul.El are voie sa-si publice datele daca asa vrea,dar tu ,ca administrator n-ai voie fara acordul lui.Io zic ca ai muscat-o si daca vrei ma interesez pe unde ii mai ieftin puietul de salau .Sau preferi ,pastrav???Hai sa-l intrebam pe Tavi...Ce zici,n-ai nimic impotriva sa sponsorizezi o populare pentru Musca 13,nu-i asa??? :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 08 Noi 2010, 15:46

Sa nu uitam. Citez:
Adelin scrie:
Dumitre nu mai jeli, da paharul pe gat si o sa fie din nou bine!
Si sa nu crezi ca 100 de kile de slana valoreaza mai mult decat 75 de carne.Nu promit, dar poate ca odata o sa iti dovedesc ca am dreptate. ...sper sa nu mai pariezi din nou gresit.

am incheiat citatul.

si una proaspata, de azi:
Gerula scrie:
Adelina, hai mai, curaj

Chiar asa, sa rada doua forumuri de tine? Sa-si dea lumea coate ca esti ultimul cacacios?
Cum ziceai tu c-o sa arati ca 75 de kile de carne fac mai mult decat 100 de kile de slanina, ce hotarat erai , de-ai fi zis ca numai distanta dintre Arad si Bucuresti te impiedica sa-mi tragi o mama de bataie . Si acum, cand s-a ivit in sfarsit ocazia, cand ai putea urca in ring cu mine, sa arati tuturor ce cichicean esti tu , sa te faci in halul asta de ras
?
am incheiat citatul.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Noi 2010, 18:36

Bre, tie ti s-a ars hardul si ai ramas chitit pe ultima fixatie????Sa recapitulam:clonaS.G.a raposat,L.R.S. este ilegala,Adelin invitat obsesiv- compulsiv in ring.....,da halatu ,cit era halatu,..dincolo era mai ieftin... :lol: :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Noi 2010, 18:39

Degeaba deschizi topicuri noi si rasuflate din start......esti gata mangalito si o stergi invaluit in propria cerneala....Zi mai, vii la o bere??

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Noi 2010, 20:55

Si noi cei de la crap suntem in aceeasi situatie,vrem sa ne alaturam voua in demersurile ce se vor face pentru a-i da in judecata.Sunt BALAZS ISTVAN,nr meu de telefon este:0741603148

http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... &start=770

Gerulika,care va sa zica astuia ii tineai tu partea??Deci cei de la stationar n-au fost primii care au patit-o.Stiai??Un ziarist ca tine ar trebuii sa fie la curent...

Cu Musti ai cam patit-o ,esti bun de plata.Uite in cazul domnului de mai sus, si-a facut cunoscute din proprie initiativa unele date personale.Este vreo lege care sa-l condamne pentru asta???Cu siguranta, nu.Este cumva omul respectiv ,cu probleme la" bibilica ",asa cum ai zis tu de Musti??Nu ,prin faptul ca si-a pus la dispozitie unele date arata ca este serios si bine intentionat,spre deosebire de anumite persoane cu pretentii ce se folosesc de clone...In schimb,tu ca si administrator de retea ai facut publice date cu caracter personal fara acordul persoanei in cauza.Ba ai si recunoscut pe alt topic ca ai "relatii"la o anumita firma de telecomunicatii,relatii in baza carora ai aflat date personale ale clientilor respectivei firme..Cam naspa zau asa...L-ai intrebat pe Tavi despre puietul de pastrav???Io zic sa-i lansezi urmatoarea provocare:sponsorizezi o populare cu pastrav si Musti renunta la plingere.Si apoi ne demonstrezi la toti cum o sa prinzi tu toti pastravii aia de crescatorie in citeva zile,ca se stie ca aia de crescatorie se sinucid in masa numai daca soptesti pe mal cuvintul'naluca"Ce zici?

Si vezi ca ti-ai uitat clona in priza ,da cred ca ia filat o lampa ca tot repeta obsesiv ceva legat de un ring plin cu slanina... :lol: :lol:

.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 08 Noi 2010, 23:52

semlecangheorghe scrie:...sponsorizezi o populare cu pastrav si Musti renunta la plingere...
:lol:
Pai cred ca renunt la plangere si numai sa-l vad carand galeti cu pastravi pe raul lui Tavi... :twisted:
Despre peste, nu fii rau... Nu-i poti cere sa-i prinda personal... Eu n-as putea fi atata de crud...
:lol: :lol: :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Noi 2010, 08:37

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no coment

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Noi 2010, 08:43

Mai Gerula ,mai tata,tu trebuie sa mergi la psihiatru pe cuvint...Eu iti spun de una tu zici de alta.Tu cu minuta ta ai facut public,in calitate de admin.de forum o informatie personala,fara acordul persoanei in cauza.NU CONTEAZA ce a facut respectivul anterior,putea sa-si publice si autobiografia in amanunt ,daca asa considera,dar ce ai facut tu este incriminat de lege...basca ca ai recunoscut public-vezi ca am facut screenshot-ca ai relatii in baza carora umbli la clienti in date....Cine-i bolnavul in cazul asta????

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Noi 2010, 08:45

semlecangheorghe scrie:Mai Gerula ,mai tata,tu trebuie sa mergi la psihiatru pe cuvint...Eu iti spun de una tu zici de alta.Tu cu minuta ta ai facut public,in calitate de admin.de forum o informatie personala,fara acordul persoanei in cauza.NU CONTEAZA ce a facut respectivul anterior,putea sa-si publice si autobiografia in amanunt ,daca asa considera,dar ce ai facut tu este incriminat de lege...basca ca ai recunoscut public-vezi ca am facut screenshot-ca ai relatii in baza carora umbli la clienti in date....Cine-i bolnavul in cazul asta????
Ca sa nu mai zic despre amenintarile cu violenta fizica postate la tine pe forum,plus mai vechiul precedent in care ai folosit o arma de foc functionala.Priveste-te in oglinda(nu aia de acasa)si vei gasi raspunsul la intrebare...Io zic sa ceri ajotur...pa bune :cry:

Na ca m-am invatat si cu citatele...

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Noi 2010, 12:20

Hmmm,faptul ca terminatorul stie in detaliu fiecare pas spre celulele capitonate din Olanda,arata clar ca a beneficiat din plin de sistem.Si el se lauda ca este la Salzburg,in excursie...Cind colo el saracu imbraca halatul alb....Acuma ca a reusit sa scape ,isi proiecteaza frustrarile si neimplinirle asupra oamenilor normali...Cum ai evadat ,mah,ai avut pishtolul la tine si gripu ala de un metru...??Sau i-ai invitat pe aia pe rinr sa le arati"argumentele"tale:100kg de slana,catalizate de un grip urias si un pistol..//??

.

Închis