textil la clean!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Iul 2008, 08:56

ilie scrie:Adevarul cand plec la pescuit tremur de bucurie la gandul agataturilor carora le vin de hac cu textilul,daca am ghinionul sa mai agat si cate un clean ,doi,trei,asa la 1-2kg ma sacrific si ii scot si pe aia,doar nu o sa-i las la aia care patruleaza cu mono-ul si-si inchipuie ca ,cleanul e o "fata mare" sperioasa.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aaa ,sau voi vorbiti de clenutii aia mici care inca mai sug de la mama si umbla in bancuri? :lol: :lol: :lol:
ilie , noi de fapt vorbim de clenutii aia care sug de la tata
pe aia care sug de la mama i-am fumat demult

de curiozitate , tu la ce ii spui clean ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 17 Iul 2008, 09:45

Tavi scrie: Pana la noi argumente, cred ca ma duc la un clean si o sa dau totusi cu 0,12. Mono, evident :lol:
tippet 0,12, evident nu ? :twisted: :D

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 17 Iul 2008, 09:52

:lol:
Nu, ala il pun mai gros ca sa nu pierd goanga 8)

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 17 Iul 2008, 10:01

good point!......preserve your preciuos(awesome)flies ! :twisted: 8)

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 17 Iul 2008, 10:42

Sorin scrie:
ilie scrie:Adevarul cand plec la pescuit tremur de bucurie la gandul agataturilor carora le vin de hac cu textilul,daca am ghinionul sa mai agat si cate un clean ,doi,trei,asa la 1-2kg ma sacrific si ii scot si pe aia,doar nu o sa-i las la aia care patruleaza cu mono-ul si-si inchipuie ca ,cleanul e o "fata mare" sperioasa.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aaa ,sau voi vorbiti de clenutii aia mici care inca mai sug de la mama si umbla in bancuri? :lol: :lol: :lol:
ilie , noi de fapt vorbim de clenutii aia care sug de la tata
pe aia care sug de la mama i-am fumat demult

de curiozitate , tu la ce ii spui clean ?

:lol: :lol: :lol: tare frate asta,mai prins,habar nu am ce sunt aia :lol: :lol:deh,provincialii astia ,nu prea stiu ei nimic. :lol: :lol: :lol:atat doar,sa prinda peste. :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Iul 2008, 11:32

Tavi scrie: Singurul care m-a pus pe ganduri a fost SF.
Pai nu mai sta pe ginduri si pune un slim diet , banuiesc ca ai la indemina un Rapala Original de 11 cm sa zicem ,fiind slimurile tot niste voblere , lungi , subtiri , cu foarte putina greutate , si care in loc sa bata super nervos au o miscare de rolling , o rotire stinga-dreapta in jurul axei . Rotirea asta scoate din minti pestii mofturosi , dupa cum am putut proba iarna trecuta . Evident ar fi mai misto cu niste japo , da ii greu de facut rost . Ii cel mai usor de observat diferente intre mono si textil , pe aceasi recuperare , pe naluci de tipu asta, dupa aia te poti uita si la altele mai mici .
Vedeti ca deocamdata nu am sustinut in postari ca mono ar fi rau sau bun :wink: , am cautat doar sa vad argumente , nu vad ca argument pentru textil faptu ca indoi ancore si nici la mono faptu ca-i asa de fin incit nu-l vede , se poate lega cum am spus , daca chiar ii cazu citiva metri de leader fin si scapi de problema vizibilitati .
De ce nu bagati walkere la clean , au aparut o gramada de chestii din astea mici , am vazut si de 3-4 cm , pentru UL , si lucreaza . Vedeti si acolo diferenta intre textil si mono in miscarea naluci , s-ar putea ca asta sa faca diferenta , important sa obtii atac .

Fir Intins!!!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Iul 2008, 11:39

ilie , un listash a intrebat cu bun simt daca e mai bine cu mono au testil ....
si fiecare si-a spus parerea lui ...ca de aia e democratie.... provinciala sau nu

vii tu si ii iei pe toti in ras spunand urmatoarele axiome irefutabile :

- cand cleanu ciupeste da si in testil si prinzi f bine si nu e nevoie de mono ca doar cleanu nu e fata mare si nu suge la ma-sa
- clenii mari nu se sperie de testil, doar aia mici :shock:
- tu ii selectezi pe aia mari direct din testil .... :shock:

ne mai spui ca prinzi la cleni de rupi doar cu testil .....io iti propun asa :
ia tu o bere , aseaza-te pe posterior ( de preferinta al tau ) ....ia o provire ciocusha spre varfu nasului si incepe sa numeri pe deshte ca e mai usor ....de cate ori ai fost tu la clean , ai dat exclusiv la testil , si cati cleni ai prins .....fa o medie aritmetica sau geometrica ...cica e mai mare ....si vezi ce-ti da
si nu ne spui ....ca noi stim ....pozele din galerii nu arata si numarul esecurilor .....
da daca e cu virgula si nu cu mult peste 0 ....mai ia o dusca din sticla si meri sa legi niste boblere , ok ?....cu mono ....

si mai vezi ca pe saitu ligii e clasamentu ultimei etape la clean pe Belis ....lac care pute de clean......baietii se pare ca au prins f putini ....
da-le te rog un meil cu sisi la mine si spune-le secretu.... ca nu stiau ca daca dadeau cu testil umpleau desagile .si inca numa de aia mari ......fraierii ....sau si mai bine meri si le da o lectie la testil....da din aia asa sa-i usture sa nu mai doarma noptile .....

cu provincia nu ai nimerit , nu-s bucurestean si am batut la clean locurile pe unde mergi tu acum in vremea in care tu probabil fierbeai mamaligi cu arome ...

si nu in ultimu rand ....pliz.....nu mai silui limba romana
daca in clasele primare ai facut cornete din manualu de gramatica ,
ia-ti acum in ceasul 12 o femeie de servici cu part -time sa-ti spuna ca :

- nu se scrie mai prins ci m-ai prins
- nu se scrie a-si fii ipocrit ci as fi ipocrit
- nu se scrie nici nu a-si vrea ci mai degraba nici nu as vrea
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 17 Iul 2008, 12:02

:lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 17 Iul 2008, 12:05

auci, asta a durut. :)

deci baieti, care sunteti
nu se spune nici testil, nici textil, se spune atza sau hedlain;
nu se spune nici clean, nici clentzoi, ci mazar facar ciab;
nu se spune moderat, nici medium ci asa-si-asa;

ee, ce naiba? :twisted:
:D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 17 Iul 2008, 12:22

:)) se spune varza, viezure, etc - de acolo vin toate!
mai sorine ... lasa-l pe paplec cu textilu' ce Dzeu! tu maine poimaine ne .. le spui si locurile de pescuit! daca ai gps da si tu share la harta aia! aaaa ..... nu ai ! aferim! mai bine asa ca cine stie ca catastrofe ieseau de aici! a mai pus superbaloane harta de la gostile urmezi tu :))
la final: paplecu' cred ca ar da la textil si la pastrav si alte oratanii subacvatice care se gasesc in apele de munte!
mai bine ii spuneai sa puna un textil de 20 lb ca sa nu-i scape :))

Închis