textil la clean!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
deci pt ilie ca sa inteleaga :Tavi scrie:io stiu ca la petactar se prinde bine h anusul, deci ar fi on-topic
l-a pet-actar se prinde bin-e hanusul ( el sigur stie ca h e mut ) d-eci e on top-ic
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sf , ma ierti , atata potSF scrie:Sorine , cind am zis ca ma asteptam la mai mult de la tine , nu ma refeream chiar la asta , da-i bine si asa![]()
![]()
![]()
Apropos , ai vazut-o pe aia cind Ilie o aruncat 100 de m ,cu batu de spin , intr-o zi![]()
Fir Intins!!!

de de ce te miri ? pai cu DAM ala de china din poza cu cleni uscati la soare si cu un texti de 20lb arunci lejer 100 m cu o singura mana .....cu conditia sa fie mana cu bataturi ca e mai antrenata ......pardon antr-enata
si nu e musai sa ai nici naluca in capat .....merge ca snuru de musca ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
mai astia care e rotunzi aici, da ,da , astia care este , am incercat sa urmaresc in paralel discutia dar vaz ca pe o parte ii tabara de gura mare fapte 0 si pe de alta parte e ilie care mai non-conformist din fire prinde in linistea lui clean cu textil spre ofuscarea majoritatii care nu credea ca se poate ... veteranii continua sa confirme starea jalnica a forumului