textil la clean!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 25 Iul 2008, 14:21

Adelin, daca tu dai la lingura cu kistler e clar ! bineinteles ca daca ai bani iti poti cumpara orice lanseta scumpa, dar asta nu inseamna ca e buna la stiuca; nu mi-ar trece prin cap sa folosesc o lanseta extra fast cu textil la lingura, dar daca tu dai asa si prinzi .. fir intins in continuare.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 25 Iul 2008, 14:44

Nu am prins mii de stiuci, nu sunt maharajahul acestei specii, nu iau apararea nimanui dar si eu dau cu fast si testil :) la stiuca. nu conteaza marcile.
Normal, mai si ratez. ce, pe lanseta moderata si nailon nu se rateaza? cine poate stabili cu precizie ca rateurile sunt mai dese pe echipament fast sau extrafast? forumurile, reviewurile?

firesc, si la clean dau tot cu atza. :) d-aia bag crapi la galerie. :)

p.s. si crapii tot pe atza si extrafast.

p.p.s. dau si cu mono dar rarutz tare, si numai la salau. :twisted:

parerea mea.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 25 Iul 2008, 15:28

No ase, leba! pai pana cand? :D

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 25 Iul 2008, 15:32

leba scrie:Nu am prins mii de stiuci, nu sunt maharajahul acestei specii, nu iau apararea nimanui dar si eu dau cu fast si testil :) la stiuca. nu conteaza marcile.
Stiu, Leba- batzu' ala pe blank de Loomis. Parol. :wink:
Fiecare da cu ce vrea. Numai ca unii se caca pe ei cu "am cu ce, baaaa".

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 25 Iul 2008, 15:40

Eu cred ca dealungul timpului fiecare dintre noi isi creaza o anumita tipologie a pescuitului, un snobism aparte .Marea majoritate nu suntem refractari la nou ,automatismele noastre insa, nu.Chiar daca nu prindem, continuam in ceea ce noi credem ca este bine.Total gresit.Ar trebui sa ii ascultam si ,pe novici si ei au dreptate,experienta nu e totul.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Iul 2008, 15:53

Mark Twain scrie:Adelin, daca tu dai la lingura cu kistler e clar ! bineinteles ca daca ai bani iti poti cumpara orice lanseta scumpa, dar asta nu inseamna ca e buna la stiuca; nu mi-ar trece prin cap sa folosesc o lanseta extra fast cu textil la lingura, dar daca tu dai asa si prinzi .. fir intins in continuare.
Am avut o gramada de discutzii despre cum trebuie sa fie un batz de oscilana si stiu ca unii prefera blandetzea, eu prefer insa lansetele extra fast si firul textil.Nu contest ca exista sitiatzii cand stiuca este slab activa si mai mult pupa decat ataca si ca in acest caz o lanseta cu actiune moderata permite inhalarea si un joc mai natural al nalucii, dar prefer in aceste conditzii sa ratez mai mult decat sa dau cu o lanseta blanda.Poate ca in viitor o sa-mi schimb optica in ceea ce priveste actiunea unei lansete pt oscilanta, dar momentan sunt foarte multzumit cu ce dau. :lol:
...si asta nu tzine de bani si de pretzul lansetei, ci de calitatzile ei.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 25 Iul 2008, 15:53

ca veni vorba de experienta, ascultati-o p'asta : " experienta este un lucru minunat ..... iti permite sa recunosti o greseala, atunci cand o repeti." Aviz amatorilor si profesionistilor ! :)

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Iul 2008, 16:03

onanesti scrie:
Fiecare da cu ce vrea. Numai ca unii se caca pe ei cu "am cu ce, baaaa".
Asta ai vrut tu sa intzelegi asta ai si intzeles.In fond care e problema ta vis-avis de ce scule am eu,?! io m-am luat vreodata de scula ta....ca tu esti zilnic cu nasul pe la a mea! :oops: Fiecare da cu ce poate si cu ce are, in fond de asta exista scule de toate felurile, adica pt toti. :o
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Iul 2008, 16:08

onesti scrie:Numai ca unii se caca pe ei cu "am cu ce, baaaa".
...iar unii dau replici cum ca "la noi in Canada...." si se uita apoi la supermarket cat e kilu' de cotlet ...ca sa i se para mai mare salariu. :lol:
WSB CLUB

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 25 Iul 2008, 16:11

Nu ma iau de scule, ca-s necuvantatoare. Numai ca nu-mi plac tzaranii "pontoshi".

Închis