textil la clean!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
POFTIM ?? tu in calitate de moderator imi vorbesti mie asa?? cred ca ar trebui sa te autoblochezi si autocontrolezi! nu te-am injurat, jignit, etc. Daca te simti jignit cu scula nu am ce sa fac din punctul asta de vedere ... e scula ta. Eu cel putin am scule specializate pentru fiecare tip de peste, tipuri de ape , tipuri de naluci ... si am grija de sculele mele; tu vezi-ti de a ta pe unde, cand si cum o folosesti; te poti lega de sculele mele oricand vrei, pt ca implicit acceptam prin postari comentarii si oprobiul celorlalti atunci cand apasam "trimite"; e un site public, si daca tu faci o afirmatie ca esti cel mai destept ca ti-ai luat o scula eu pot sa iti spun ca e posibil sa nu fii si ca dai cu o scula proasta la acel stil. Capisci Adeline ( fara accent pe ultimul e ) ?
faceti ce faceti voi moderatorii si credeti ca puteti cu sculele voastre sa injurati in stanga si in dreapta pe aici;
faceti ce faceti voi moderatorii si credeti ca puteti cu sculele voastre sa injurati in stanga si in dreapta pe aici;
- kuin tauti
- veteran
Adelin scrie:Vezi nu mai bea din recipientul asta ca e diluant si nu numai ca nu intzelegi ce vorbesc aia trei, dar nu te mai intelegi nici pe tine ce spui.kuintautti scrie:Adelin scrie:Ai intalnit tu situatii in care sa prinzi doar folosind lider si de struna se se sperie?!Asta era intrebarea!citesc crucish ?Adelin scrie:Eu spuneam sa ai in barca 2 lasete, una cu struna alta fara si TU personal sa pescui alternativ folosind acelas fel de naluca pe ambele betze si sa vezi daca ai mai multe prezentari la lanseta fara struna.Asa nu o sa potzi spune ca cel de langa tine a dat altfel si de acea a avut rezultate sau nu.Asta era ideea si in felul acesta o sa vezi daca struna e o piedica in calea succesului.
ptiu ! nici recipientu invelit in hirtie nu m`ajuta !
una e sa dai la peste asa ... orbeste si alta e un pescuiti la vedere
cind ti se intimpla de mai multe ori un lucru ... si vreau sa zic ca vezi asta cu ochi tai... stai sa te gindesti ... oare e exceptie ? oare e o pura intimplare ?![]()
![]()
beau eu si te inbeti tu… mah ... ? culmea coerentei !Adelin scrie:Sti ce oserv eu in toata discutia asta, ca fiecare vorbeste pe limba lui si nu se intzelege nimic.Eu chiar am incercat sa fiu cat mai clar in ceea ce am spus.
ti-am spus io ca am vazut asta cu ochi mei de mai multe ori nu odata ... si ti-a mai spus si Mark Twain...Adelin scrie:Daca venea cineva si spunea ca a intalnit odata pe balta o situatzie in care stiuca chiar nu dadea in naluca daca avea struna in fatza, iar la aceeasi naluca fara struna manca de rupea, nu puteam decat sa spun ca mie unu nu mi s-a intamplat asa ceva niciodata.
poate ti-au mai spus si alti dar n-am timp sa scotocesc... ete citate anterioare...
Mark Twain scrie:ti-am mai raspuns o data ca da.
kuintautti scrie:una e sa dai la peste asa ... orbeste si alta e un pescuiti la vedere
cind ti se intimpla de mai multe ori un lucru ... si vreau sa zic ca vezi asta cu ochi tai... stai sa te gindesti ... oare e exceptie ? oare e o pura intimplare ?
ete si mai devreme... de cite ori sa-ti spuna cineva ?
Adelin scrie:A intalnit tu situatii in care sa prinzi doar folosind lider si de struna se se sperie?!Asta era intrebarea!
kuintautti scrie:eu da ! tu nu ... ei si ? sint pesti rusinosi... mare constatare….
hai zi ca nu sint pesti rusinosi pe lumea asta !
la urmatoare intrebare mai astept raspuns...
hai mah Casanova Coerentu the second... raspunde odata... nu fa ca la citatele cu finetea... in care, in aceiasi propozitie zici ca la cumetre vrei sa dai cu scule ... si nu te intereseaza finetea si transparenta liderului dar culmea vrei sa dai fin cu struna....ikuintautti scrie:Adelin scrie:Zi daca vrei si iti duc maine ca am un drum la fratzii unguri si stiu un loc unde gasesc.
aoleoo ! ai belito sa ma ierti ! de cind sint aia frati cu romanii ?
- kuin tauti
- veteran
poate pe viitor inveti sa pescuiesti...Adelin scrie:Am avut o gramada de discutzii despre cum trebuie sa fie un batz de oscilana si stiu ca unii prefera blandetzea, eu prefer insa lansetele extra fast si firul textil.Nu contest ca exista sitiatzii cand stiuca este slab activa si mai mult pupa decat ataca si ca in acest caz o lanseta cu actiune moderata permite inhalarea si un joc mai natural al nalucii, dar prefer in aceste conditzii sa ratez mai mult decat sa dau cu o lanseta blanda.Poate ca in viitor o sa-mi schimb optica in ceea ce priveste actiunea unei lansete pt oscilanta, dar momentan sunt foarte multzumit cu ce dau.![]()
...si asta nu tzine de bani si de pretzul lansetei, ci de calitatzile ei.
ca orice fraierica pt ca esti baiet de bani gata... ai capatat un sentiment similar goanei dupa aur in cautarea unei lansete automate... care sa-ti ierte greselile si prostia !
sau lipsa de experienta
daca dai cu ce iti place tie... o lanseta rapida... e greu sa ai un mic delay inaite de a intepa ?
e pe gratatis ! nu mai trebe inca o lanseta doua... kistler sau cu ce te mai dai tu mare... asa mai faci ceva economie si-ti mai iei o masina pe care o vei posta la galerie...
poze cu casa nu bagi la galerie ?
-
- utilizator constant
da la finete raportat la pescuitul somnului, cu paru' la stiuca si cu ciomaga la salau
are el o scula cu multiple functionalitati .... nu stiti voi ce poate scula lui de arogant; maestre Adelin, bani au multi de pe acest forum, dar sa faci tapaj pe tema asta ca sa nu te mai contreze taranii e o aberatie; puteai sa-ti iei si tu un glass cu aceleasi parale pt stiuca si era totul ok ... nu mai erai considerat un snob. apropos : are cumva scula ta culoarea laptelui ?? te intreb ca e o culoare la moda printre snobi si e trendi in perioada asta ! 

-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
In pescuit nu exista "TREBUIE". Sunt doar recomandari ale producatorilor si preferintze ale pescarilor.Adelin scrie:Am avut o gramada de discutzii despre cum trebuie sa fie un batz de oscilana
Cum s-a mai scris, combinand tipuri diferite de fire (mono sau textil), betze de puteri si actziuni diferite, frane mai tari sau mai slabe, maini (sau labe cum tot iti place sa-mi spui) mai nervoase sau mai moi, potzi obtzine combinatzii castigatoare, atat pt oscilante, sluguri, swimbaituri cat si pt crankuri, proppere, etc.
- kuin tauti
- veteran
audi sau anterioara ?Mark Twain scrie:ce culoare avea masina ??
si o camera pt cirma si una doua pt trapezu culturistuluiMark Twain scrie:casa nu intra in poze ... e prea mareva fi fortat sa pune nspe poze: prima o sa fie cu camera in care doarme scula kistler ; a doua camera in care isi face veacul de zi cu si scula kistler; siotata

- kuin tauti
- veteran