Steaua si Rapid se balacaresc in namol

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mugurstefan
veteran
veteran

Dinamo nu se dezminte !

Mesaj de Mugurstefan » 16 Apr 2006, 01:56

ravenheart scrie:Serbanel in ritmul asta pana reinvie Dinamo, ajunge pe la mijlocul clasamentului :lol: :lol:
Las' ca iar a " comis-o" cu eterna "Glorie" a Bistritei !
Maare jucator maare Clau-GOL asta. Si ce se mai bucurau dinamovistii la un astfel de gol!:shock:

Nu pot sa inteleg cum pot unii sa tina cu o astfel de echipa.Poate ca se recunosc in felul in care Dinamo pune l@b@ pe victorii si cupe!
Daca as sta in Bucuresti m-as duce la meciurile lui Sportul Stud sau National!
:twisted:

Iar "Gloria " nu e a Bistritei ci a oricui dispus sa plateasca tariful inainte!
Ca la stabiliment.

:twisted:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 17 Apr 2006, 13:19

Fratilor, ati vazut ce tare a jucat Dinamo cu Gloria? In fine, echipa mea de suflet merge bine, in ciuda boicotului galeriei... Hai cainii, hai baieti, muscati din carnea de stelist ca e fina si dulce.

MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MARINESCU ADY » 17 Apr 2006, 14:32

Serbanel scrie:Fratilor, ati vazut ce tare a jucat Dinamo cu Gloria? In fine, echipa mea de suflet merge bine, in ciuda boicotului galeriei... Hai cainii, hai baieti, muscati din carnea de stelist ca e fina si dulce.

Zi Doamne fereste! pai vrei sa ma contamineze JIJI cu balbaiala lui celebra :D . Sau sa ma apuc sa imi repar Focus-ul cu levierul :D , nu mai vorbesc de celebra replica "scot sabia si ma duc la razboi" :D . Nu pot sa spun decat ca imi e mila de el fiindca in prostia lui, crede ca totzi il plac pt faptul ca vrea sa para, "corect" sau "razboinicul luminii" :D :D :D . Realitatea e alta, banul strange slugile pe langa el... In rest "li se rupe".

Ady

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 17 Apr 2006, 15:03

Ady, fiind saptamana Pastelui, nu vreau sa zic de rau nici de stelisti nici de Becali. Insa simt ca ai dreptate - daca nu ar mai avea bani, saracu Gigel ar ramane singurel, nebagat de seama. Ii doresc sa nu ajunga sa cuunoasca ingratitudinea apropiatilor si mila dusmanilor.

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 17 Apr 2006, 15:28

Serbanel scrie:Fratilor, ati vazut ce tare a jucat Dinamo cu Gloria? In fine, echipa mea de suflet merge bine, in ciuda boicotului galeriei... Hai cainii, hai baieti, muscati din carnea de stelist ca e fina si dulce.
Daaaaaaa! Super-victorie! Realul si Barca tremura deja sa nu se intalneasca in Cupa Interjudeteana de **** cu minunatii care au zdrobit marea echipa a padureanului... MARE echipa!
Ne lesi? :lol: :lol: :lol:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 18 Apr 2006, 08:12

Pronosticul meu ptr joi seara
Steaua-Middlesbrough 1-2 iar in retur 1-1. Fratilor stelisti, ati imbulinat-o! Mai bine duceti va la pescuit in loc sa dati banii degeaba pe bilete la meci, bani care intretin fantasmagoriile lui Jiji.

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 18 Apr 2006, 08:43

Alo, catelus, ia-ti butelia in spate si trabucu' unde te-a-nvatat Porcea si fugi la derbi, ca am auzit ca jucati cu dinamo 2, pe stadionu' acumulatoru... :D

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 18 Apr 2006, 11:05

Ptr SS: daca vrei sa mergem impreuna pe Acumulatorul, te invit. Dar ma tem ca aspectul tau de rechin pleostit iti va atrage petarde dupa coada din partea suporterilor de sange nobil.

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 18 Apr 2006, 11:19

ss scrie:Alo, catelus, ia-ti butelia in spate si trabucu' unde te-a-nvatat Porcea si fugi la derbi, ca am auzit ca jucati cu dinamo 2, pe stadionu' acumulatoru... :D
:D :D :D
Lasa-i in pace...nu potzi sa te luptzi cu neantul....cu zero absolut......

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 18 Apr 2006, 11:23

Serbanel scrie:Ptr SS: daca vrei sa mergem impreuna pe Acumulatorul, te invit. Dar ma tem ca aspectul tau de rechin pleostit iti va atrage petarde dupa coada din partea suporterilor de sange nobil.
Sange nobil, voi??? V-ati facut transfuzie de sange albastru de la Porcea, Nicu Badea-Dinca, Comandantu' Netoiu, Cohn, Turcu, vai de capu' vostru. Macar pe la Steaua, Rapid, Timisoara, s-au aciuat un cate un infractor-doi, da' voi ati adunat numai mafioti, sa va traiasca, cin' se asemana se aduna!!!

Scrie răspuns