Steaua si Rapid se balacaresc in namol

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Serbanel

Steaua si Rapid se balacaresc in namol

Mesaj de Serbanel » 06 Apr 2006, 14:11

Fratilor, fie rapidisti fie stelisti. Cine credeti voi ca o ia in barba asta seara? Eu ca dinamovist va spun din capul locului ca ambele vor juca peniiiiibil, meciul va fi un circ totaaaal, si noi o sa ne balanganiiiim pe scaune de plictis... Si pana la urma astia invingatorii vor iesi la Universitate ca sa ne polueze noua sonor existentza, niste golaaaaani care ar trebui dusi sa sape la Canalul Dunare-Elba-Marea Baltica.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 06 Apr 2006, 14:19

eu as vrea sa castige echipa care e in stare sa castige si semifinala :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 06 Apr 2006, 14:25

Eu cred ca ambele echipe ar putea castiga semifinala, ambele echipe au ajuns meritat aici si au facut spectacol de performanta in cupa UEFA.

reno
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de reno » 06 Apr 2006, 14:49

deci serpanel este dinamovist :lol:
acum inteleg de ce este omul asta plin de frustrari!

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 06 Apr 2006, 15:06

Mai Reno, nu am avut placerea sa dialogam pana acum, poate de acum incolo. Sa stii ca singurele mele frustrari se leaga de pescuit, mai ales cand m-a pus naiba sa platesc taxa si nu am prins nimic, iar langa mine unul care nici nu plateste taxa ptr ca a venit pe la pranz prinde un pestoi de 2-3 kg. In rest, daca Dinamo joaca mediocru...ii priveste. Oricum nu ma plateste clubul asta, deci din solidaritate ii sustin. Oricum, daca acum cainii joaca mai slab e ptr ca isi pastreaza fortele ptr intalnirea cu ceilalti giganti din divizia A.
.

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 06 Apr 2006, 16:32

pana acum tot cu giganti au jucat in retur. :)). giganti de talia lor

alex dan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex dan » 06 Apr 2006, 16:38

in seara asta mare,
steaua va ajunge in semifinale :twisted:

io zic ca steaua are sanse sa castige semifinala, are un lot mai mare decat rapidul si mai multi jucatori pe care se poate baza + experienta in cupele europene.
rapidistii au fost mai "entuziasmati" pe inceput. da' acuma or cam obosit.

serbanel, ce te face sa crezi ca daca dinamo joaca acuma slab va juca mai bine decat adversarii cu pretentii la titlu in meciurile directe cu ei.

ravenheart
veteran
veteran

Re: Steaua si Rapid se balacaresc in namol

Mesaj de ravenheart » 06 Apr 2006, 17:11

Serbanel scrie:Fratilor, fie rapidisti fie stelisti. Cine credeti voi ca o ia in barba asta seara? Eu ca dinamovist va spun din capul locului ca ambele vor juca peniiiiibil, meciul va fi un circ totaaaal, si noi o sa ne balanganiiiim pe scaune de plictis... Si pana la urma astia invingatorii vor iesi la Universitate ca sa ne polueze noua sonor existentza, niste golaaaaani care ar trebui dusi sa sape la Canalul Dunare-Elba-Marea Baltica.
nu stiu daca galeriile lor vor putea face ravagii mai mari decat galeria lui Dinamo...
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 07 Apr 2006, 10:50

Nu zic ca ma bucur de eliminarea Rapidului, dar tare as fi vrut sa vad figura blanda si luminoasa a lui Gerulaccio ieri seara. Un monument indian al tristetzii, acest domn... Lasa frate, ca in campionat le luati voi maul. Pana venim noi, cainii, si va rupem tutul pantalonilor!

MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MARINESCU ADY » 09 Apr 2006, 10:39

Serbanel .... si eu sunt dinamovist si nu pot sa iti spun decat ca in seara meciului imi venea sa ii ucid pe totzi care strigau ca niste distrusi pe strada pe la 12 noaptea. Ratati fara ocupatie care nu ma lasau sa dorm cu toata ca eu la 6;20 trebuia sa fiu treaz. Specific pt Romania ! Referitor la meci chiar nu ma interesa cine castiga...

Scrie răspuns