Steaua si Rapid se balacaresc in namol

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MARINESCU ADY » 10 Apr 2006, 14:03

nuke scrie:
Serbanel scrie:nu aveti fetze de campioni.
Steaua cred ca este singura alternativa in competitiile externe.A dovedit-o din plin...Daca se va califica o echipa direct in liga campionilor,macar sa nu ne facem de ris pe acolo... Deci trebuie sa fim si campioni,chiar daca nu avem fatza.... :wink:

Intr-adevar "a dovedit-o"... cand citesc astfel de articole ajung la concluzia ca nu avetzi fatza si nici nu o sa ajungeti campioni...
http://www.gandul.info/2006-03-14/sport ... i_stelisti

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 10 Apr 2006, 14:10

MARINESCU ADY scrie:Bine ca e 1-0 pt DINAMO la pauza :twisted: :twisted: :twisted:
:D :D :D

MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MARINESCU ADY » 11 Apr 2006, 13:06

nuke scrie:
MARINESCU ADY scrie:Bine ca e 1-0 pt DINAMO la pauza :twisted: :twisted: :twisted:
:D :D :D

Asta e... la cum a jucat Steaua (ca o adunatura de carnati... )Chiar se bucura ca s-a terminat egal meciul.

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 11 Apr 2006, 13:23

Vai de noi.....playstation nu UEFA...coshmaruri...invidii...plimbari singuratice prin parc....
Alta echipa respira aerul vulturilor prin Europa... nu aerul pe care-l respiram noi...aerul lui..badica...mitica..porcica...sandulica..netzoica...utecica...varul lui ciobanica(asta-al nost")... etc...etc..
Si ne mai ia si doua puncte in minutul 92...ca niste carnatzi...
Ce nedrept... :twisted:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 13 Apr 2006, 11:17

Serbanele tata, unde esti? :lol: :lol: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 13 Apr 2006, 11:22

s-o fi sinucis dupa meciul de aseara :twisted:
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 13 Apr 2006, 14:59

Mai baieti, voi nu stiti ca Dinamo e ca pasarea Phoenix care reinvie din propria cenusa? Asa ca pazea Rapiduletu si Steluretzu ca venim peste voi ca expresu peste personal! Geruletz, vad ca ti-era dor de mine. Sper ca nu ai plans, mai frumosule, poate o sa dai niste apa la soricei cand o sa vezi ca nu luati campionatul si nici un UEFA nu jucati. Asa ca ieri a fost un accident, Dinamo e echipa adevarata, nu ca Poli Timisoara lui Hagi.

Mugurstefan
veteran
veteran

Dinamo rasfatata arbitrajului romanesc!

Mesaj de Mugurstefan » 13 Apr 2006, 16:14

Cu arbitrii straini nu mai invie DINAMO in veac !!
Ma gandesc ce frustrari adanci pe oameni ca : Serea, Burloiu, Corpodean..Macavei mai pe vremuri samd.Doar astia imi vin acum in minte ..

Mie mi s-ar parea normal ca la Clubul Dinamo pe langa tablourile jucatorilor sa se puna si a unor arbitri si de ce nu si a unor ofiteri MI care inainte de meciuri arestau si retineau jucatorii altor formatii sau faceau si alte presiuni tipice fisei postului pentru ca meciurile in care joaca Dinamo sa fie cat mai ..... cat mai tru...aaa. "specta-trucate" ?
:twisted:
fiecare titlu Dinamo are si o istorie secreta.
He He He....

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 13 Apr 2006, 16:27

Ai uitat de Tiberiu Lajos, Cristi Balaj :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 13 Apr 2006, 17:12

Serbanel in ritmul asta pana reinvie Dinamo, ajunge pe la mijlocul clasamentului :lol: :lol:
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

Scrie răspuns