orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Gerula
- veteran

Serbanel scrie:Nu zic ca ma bucur de eliminarea Rapidului, dar tare as fi vrut sa vad figura blanda si luminoasa a lui Gerulaccio ieri seara. Un monument indian al tristetzii, acest domn... Lasa frate, ca in campionat le luati voi maul. Pana venim noi, cainii, si va rupem tutul pantalonilor!
Se aude un chelalait discret de sub canapea?

Cu lacrimi Bastus!
-
Serbanel
Mai Gerullaccio, eu nu cred ca se aude vreun schelalait de niciunde. Un 1-1 cu steaua becaleasca e mai mult ca onorabil si nu uita ca ei au alergat penibil si haotic dupa egalare. Dinamo a fost duminica la inaltime, se vedea respectul si in ochii speriati si benoclatzi ai lui Meme stoica zis strapazanu' beat.
In schimb Rapiduletzul, echipa unei mari iubiri feroviare (idila dintre o locomotiva si un vatman drogat) s-a dezumflat rusinos in meciul ala jalnic de 0-0. Tu cum mai scoti capul pe strada dupa scorul asta? Unde mai pui ca venim noi cainii si vom rupe bucati din hainele voastre peticite...
-
Gerula
- veteran

Da, nu m-am inselat, uite-l cum chelalaie saracu'. Cred ca s-a accidentat la o labuta

.
Cu lacrimi Bastus!
-
nuke
- senior

Cred ca porcea (si ai lui..)+cofetarul(si ai lui...) au ceva probleme...de la o vreme... cu somnul...colesterolul...
Sa vedeti ce plansete si invidii tipic romaneshti cand Steaua va castiga al 23-lea titlu si va aduce si cupa UEFA la Bucureshti....

-
Serbanel
Mai, e posibil sa luati cupa uefa, dar va lingeti pe botul ala ros-albastru de campionat, ptr ca e clar ca nu il veti lua. Sunteti prea inconsistenti de la meci la meci, nu aveti fetze de campioni.
-
Nick
- veteran

Serbanel,tin si eu cu Steaua,dar pot fi obiectiv,asa e,o mai scalda stelistii,dar tu pe cine vezi fara pata la noi in campionat,care sa merite fara nici un dubiu sa ia campionatul:Dinamo,Rapid,Timisoara?Hai sa fim seriosi.
-
nuke
- senior

Serbanel scrie:nu aveti fetze de campioni.
Steaua cred ca este singura alternativa in competitiile externe.A dovedit-o din plin...Daca se va califica o echipa direct in liga campionilor,macar sa nu ne facem de ris pe acolo... Deci trebuie sa fim si campioni,chiar daca nu avem fatza....

-
Leba
- veteran

-
nuke scrie:Serbanel scrie:nu aveti fetze de campioni.
Steaua cred ca este singura alternativa in competitiile externe.A dovedit-o din plin...Daca se va califica o echipa direct in liga campionilor,macar sa nu ne facem de ris pe acolo... Deci trebuie sa fim si campioni,chiar daca nu avem fatza....

negativ. mai e si Rapidul care s-a prezentat foarte onorabil.
da nush ce naiba au ambele de in campionatul intern dau cu stangu-n dreptu'.
poate oboseala...

-
nuke
- senior

leba scrie: negativ. mai e si Rapidul care s-a prezentat foarte onorabil.
Ai drepate,dar eu scriam de cei care au realmente sanse a lua campionatul ,
astazi,si implicit de a ne reprezenta in liga!
Din nefericire pt Rapid,nu mai are nici o sansa la campionat....