Steaua si Rapid se balacaresc in namol
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
MARINESCU ADY
- utilizator constant

Se aude un chelalait discret de sub canapea?Serbanel scrie:Nu zic ca ma bucur de eliminarea Rapidului, dar tare as fi vrut sa vad figura blanda si luminoasa a lui Gerulaccio ieri seara. Un monument indian al tristetzii, acest domn... Lasa frate, ca in campionat le luati voi maul. Pana venim noi, cainii, si va rupem tutul pantalonilor!
Cu lacrimi Bastus!
-
Serbanel
Mai Gerullaccio, eu nu cred ca se aude vreun schelalait de niciunde. Un 1-1 cu steaua becaleasca e mai mult ca onorabil si nu uita ca ei au alergat penibil si haotic dupa egalare. Dinamo a fost duminica la inaltime, se vedea respectul si in ochii speriati si benoclatzi ai lui Meme stoica zis strapazanu' beat.
In schimb Rapiduletzul, echipa unei mari iubiri feroviare (idila dintre o locomotiva si un vatman drogat) s-a dezumflat rusinos in meciul ala jalnic de 0-0. Tu cum mai scoti capul pe strada dupa scorul asta? Unde mai pui ca venim noi cainii si vom rupe bucati din hainele voastre peticite...
In schimb Rapiduletzul, echipa unei mari iubiri feroviare (idila dintre o locomotiva si un vatman drogat) s-a dezumflat rusinos in meciul ala jalnic de 0-0. Tu cum mai scoti capul pe strada dupa scorul asta? Unde mai pui ca venim noi cainii si vom rupe bucati din hainele voastre peticite...
-
Serbanel
Serbanel,tin si eu cu Steaua,dar pot fi obiectiv,asa e,o mai scalda stelistii,dar tu pe cine vezi fara pata la noi in campionat,care sa merite fara nici un dubiu sa ia campionatul:Dinamo,Rapid,Timisoara?Hai sa fim seriosi.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
negativ. mai e si Rapidul care s-a prezentat foarte onorabil.nuke scrie:Steaua cred ca este singura alternativa in competitiile externe.A dovedit-o din plin...Daca se va califica o echipa direct in liga campionilor,macar sa nu ne facem de ris pe acolo... Deci trebuie sa fim si campioni,chiar daca nu avem fatza....Serbanel scrie:nu aveti fetze de campioni.
da nush ce naiba au ambele de in campionatul intern dau cu stangu-n dreptu'.
poate oboseala...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team