Steaua si Rapid se balacaresc in namol

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
george.
junior
junior

Mesaj de george. » 20 Apr 2006, 15:00

pacat ca esti rasist domnu"

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 20 Apr 2006, 15:11

Dat sa fiu comunist ca voi, becalistii, mai bine de centru-dreapta.

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 20 Apr 2006, 15:17

Serbanel scrie:Dat sa fiu comunist ca voi, becalistii, mai bine de centru-dreapta.
A drak logica, unde-o fi legatura intre "comunist", "becalist" si "centru-dreapta", vrei neaparat sa raspunzi ceva, orice, da' n-ai cuvintele la tine?
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 20 Apr 2006, 20:40

o stire de ultim moment: In seara aceasta Dinamo joaca in Liga Campionilor in direct pe Cartoon Network. Se anunta meci greu deoarece Dexter s-a transferat la CSKA Sofia iar Two Stupid Dogs sunt accidentati.
Cu lacrimi Bastus!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 20 Apr 2006, 20:46

:lol: :lol: :lol: .....serbanel este hazliu da si-a greshit forumul...... :lol: :lol: :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 21 Apr 2006, 08:23

Gerullo, esti expirat rau de tot cu umorul tau...pai eu stiu bancurile astea de cand eram adolescent. Uite, te premiez cu 10 lei noi daca vii si tu in fine cu ceva inedit pe situl asta. Apropo, ce mai fac alb-visinii tai? Din moment ce sloganul lor e 'nu e peste ca guvidul si echipa ca rapidul' eu va sugerez sa puneti pe stema clubului doi viermusi, unul alb unul sangeriu, iar fundalul sa fie chelia lui Coposache si ochii 'sexosi' ai lui Dinu Vama...

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 21 Apr 2006, 09:03

Serbanel scrie:Gerullo, esti expirat rau de tot cu umorul tau...pai eu stiu bancurile astea de cand eram adolescent.
E, marturisirea asta o asteptam :lol:. Rezulta ca ai de putin timp buletin :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 21 Apr 2006, 09:09

Asa crezi? Eu zic ca ti-as putea fi tatic, desi sincer nu as vrea ptr ca mi-as face nervi din cauza ta. La ce ziar scrii tu? Scuze ca intreb iar dar am uitat, parca la Romania mare...

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu.i » 21 Apr 2006, 09:23

serbanele, dupa meciul de aseara, banuiesc ca ti-ai ros deja unghiile de invidie, si n-o sa mai ai cu ce scormonii dupa viermi in hoiturile dinamoviste.

Forta Steaua!!!

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 21 Apr 2006, 09:27

Raducule, te inseli. Unu ca nu sunt invidios decat cand sunt eu insumi depasit net de cineva, nu echipa, doi ca m-am bucurat ptr Steaua si trei ca nu scormonesc ca tine in hoituri ci dau 1 leu nou si cumpar destui viermusi. Dar mersi ptr grija pe care mi-o porti.

Scrie răspuns