Steaua iar ciuca batailor!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Fario_nebunu
veteran
veteran

Steaua iar ciuca batailor!

Mesaj de Fario_nebunu » 22 Oct 2008, 22:55

Fratilor, ma uitam aseara la meciul Steaua-Lyon si am vazut ce inseamna sa fii labil psihic si cu forma fizica mediocra! Au dat si stelistii cu noroc doua "boabe", apararea francezilor era varza (acelasi Boumsong cu care la constanta a maturat pe jos F. Petre si pe care l-a ridiculizat si ieri Goian) insa atacul lor a fost genial Si uite asa, cand in fine s-a decis si Steluzza sa joace ofensiv si nu cu curul in poarta cum mostenisera de la Olaroiu, a venit in puii mei dezastrul asta! S au facut de ras de nu se poate....desi nu sunt stelist ma apucase mila vazandu-i ce afoni in fotbal erau la finalul meciului! Singura mea bucurie: nea Jiji a fost la un pas sa crape de frustrare si nervi! Mai bine luau 8 goluri si scpau complet de cioban! :lol:
Cat despre CFR, si ei au fost mediocri azi dar macar au pierdut decent (daca autogolul e ceva decent...) :lol:

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 23 Oct 2008, 10:06

Se pare ca nu ni-l mai ia ciobanul pe Munteanu! Olaroiu a aterizat din intamplare azi la Bucuresti! Banuiesc ca e doar o coincidenta :)

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 23 Oct 2008, 10:43

scuze dar ala era meci de softball pt fetite...la ce scor au luat....

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 23 Oct 2008, 10:51

Nu stiu ce sa zic, dar mie mai mult mi-a placut jocul de marti, fata de cel de miercuri, cu toate ca rezultatul a fost la fel de prost in ambele zile. Si acum ma refer ca spectacol, nu ca "rezultat".
Pacat ca "eterna pregatitoare pt Sampions lig" nu joaca macar joia in UEFA. Pacat, pentru prima data dupa 3 ani...ne uitam la altii cum joaca joia.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 23 Oct 2008, 15:05

pana acum ne uitam numai joia la ai nostri si la alti cum joaca marti si miercuri.io zic ca suntem mai castigati asa.si cat desp[re faptul ca steaua a facut mau mult spectacol decat cfr nu sunt de acord.aia au dat 3 goluri din pura intamplare ,daca ar fi sa incerce sa construiasca o faza nu ar reusi nimik pe cand cfr poate lega macar 3 pase(k nu a mers faza miercuri e altceva).singurul om care a facut ceva bun la steaua cred ca ao fost protasov si jos palaria k nu mai vrea sa aiba de a face cu un cretin de patron.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 23 Oct 2008, 15:06

Asa ca idee poate imi explica si mie marii analisti o chestie:
- joaca steaua cu bayern (nu cu neica nimeni Bordeaux), pierde cu 1-0 un meci in care a tras de 16 ori la poarta si a avut 2 bari, si toata lumea zice ca a pierdut lamentabili si sunt penali si din astea.
- joaca CFR-ul cu Bordeaux, pierde cu 1-0 dint-un autogol de zile mari dat de un fundas care si-a mai dat o data cu stangu in dreptu si era sa faca 2-0 pentru ceilalti, nu are decat un sut (maxim) la poarta tot meciul, dar au pierdut super fain.

ma doare in spitz de gigi sau de cfr (si eu m-am enervat cand si-au dat autogol) dar cam cat "profesionist" tre sa fii sa faci analize din astea.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 23 Oct 2008, 15:09

hai ca o fost tare faza cu autogol.sau ai uitat de banel? sau de real?
a si daca tot vorbim de primul meci al stelei de ce nu ne uitam cu toti ink o data la primul meci al cfr-ului.k si asa lu jiji asa ii place sa cumpere jucatori cu dvd in curiculum(vezi toja si nu numai)
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

pompi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de pompi » 23 Oct 2008, 21:01

Frumos meci , faine comentariile la tembelizor , nici macar nu recunoastem public ca sintem asa de varza incit ar trebui sa insistam pe oina :lol: :lol:
Goluri cu fault , din bulan si dupa aia sa mai te plingi pe urma ca ai ghinion si te-au intors de la 2-0 :lol: :lol: Cum poti sa te plingi ca ai ghinion cind ai bulan de doua goluri :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 23 Oct 2008, 21:06

Macar s-a vazut meserie la Trica,stie baiatul,doar ca nu-l apreciaza arbitrii.Si n-a avut nici bazin :lol: :lol:

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 23 Oct 2008, 23:04

cfr-ul a jucat exact ca in liga I: la milogeala. atata doar ca aici au avut parte de arbitrii: trica eliminat si cersetorul de coolio sau cum dracu l-o fi chemat galben pentru cerseala.

Byg Daddy: daca ai putin cap si citesti analogia care am facut-o bravo tie. Daca nu esti in stare de o logica simpla, mai fac o precizare: n-am nimic cu cfr-ul, sunt clujean, si m-am enervat cand si-au bagat mingea in poarta bolovanii. Eu nu inteleg de unde vehementa asta in analiza meciurilor. Daca vrei sa compari primul meci al cfr-ul compara - l cu meciul stelei cu Kiev. Cam pe acolo e nivelul Romei momentan, poate mai jos.

Scrie răspuns