Steaua iar ciuca batailor!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 26 Noi 2008, 20:29

Ocean's 13
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 26 Noi 2008, 20:38

Ocean's 13
Nu te mai stresa asa tare mai Jonin pt ca daca nu stiai dinamovistii nu mai sunt caini ci stelisti :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 26 Noi 2008, 21:19

@tali

Ai dreptate,de aia nu mai bate nici Dinamo pe nimeni! :D

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 26 Noi 2008, 23:30

luci_t scrie:o fi steaua mica dar de dinamo e vai si amar. Or ajuns jucatorii dinamovisti sa laude echipa adversa si sa-i cante imnul. Sau or fi cantat de suparare ca au pierdut meciul???
Lasa ca nu e rau sa cantam, daca asa luam campionatul atunci sa cantam fara rusine! Steaua tu esti number one/ te conduce un cioban! :lol: Avem vreo 5-6 puncte peste Steaua si vom mai lua - doar ca noi luam la 2 saptamani cate 3 puncte, Steaua ia 1 sau 2 deci matematic nu au cum ne ajunge! :lol:

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 02 Dec 2008, 02:05

La barza chioara ii face D-zeu cuib!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 02 Dec 2008, 12:04

Jonin scrie:La barza chioara ii face D-zeu cuib!
Barza chioara l-a ajutat pe Kapetanos sa inscrie prin deviere! :lol: A scapat Dorinel de a ramane somer acum in prag de Craciun! :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Dec 2008, 15:10

A aparut azi in presa un f interesant articol despre inceputul sfarsitului pentru Jiji Becali, seful "oilor" din Ghencea!
http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... gi-Becali/
O remarca am si eu. Omul asta e acum incoltit, nefericit, neinteles si in prostia lui nu stie pe cine sa dea vina! Oricum nu intelege ce e cu criza economica globala, la el e clar - fie te iubeste Cel de sus si atunci ajungi presedinte de stat si cel mai bogat din lume, fie nu te iubeste si atunci....aluneci pe sapun si te pun altii capra! :lol:
Ma gandesc ca daca nea Jiji era pescar sportiv macar dupa faliment avea timp sa pescuiasca si sa se relaxeze! Pe balta toata mizeria lumii de zi cu zi se uita! Dar era prea norocos sa stie el asta! :lol: :lol:

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 08 Dec 2008, 16:20

Fario_nebunu scrie:A aparut azi in presa un f interesant articol despre inceputul sfarsitului pentru Jiji Becali, seful "oilor" din Ghencea!
http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... gi-Becali/
O remarca am si eu. Omul asta e acum incoltit, nefericit, neinteles si in prostia lui nu stie pe cine sa dea vina! Oricum nu intelege ce e cu criza economica globala, la el e clar - fie te iubeste Cel de sus si atunci ajungi presedinte de stat si cel mai bogat din lume, fie nu te iubeste si atunci....aluneci pe sapun si te pun altii capra! :lol:
Ma gandesc ca daca nea Jiji era pescar sportiv macar dupa faliment avea timp sa pescuiasca si sa se relaxeze! Pe balta toata mizeria lumii de zi cu zi se uita! Dar era prea norocos sa stie el asta! :lol: :lol:
De unde sa stie ciobanul ce e si cu pescuitul. Mai bine sa nu se apropie de ape ca uite ce-a facut cu fotbalul. Pescuitul e un sport pentru oameni fini. Cat despre criza eu cred ca e generata de lacomia omului.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Dec 2008, 23:34

Inca un meci slab al Stelei, 0-1 cu Fiorentina! Pacat, mai bine invatau cum se joaca fotbalul de la CFR Cluj! Cata deosebire intre ce a jucat ieri Clujul si ce a aratat azi Steaua becaliotului!
In plus, Steaua ramane cu 1 punct, Cluj cu 4 iar Bate Borisov cu 2! Deci BATE e peste Steaua ca punctaj! Uimitor! :o
Nu Arturi era oaia neagra ci alde Moreno, Banel si restul! Cati bani aruncati pe apa sambetei, zau asa!
Clasament:
1. Juventus 11p
2. Real Madrid 9p
3. Zenit 5p
4. BATE 2p

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 11 Dec 2008, 02:37

Steaua mi s-a parut o echipa cocosata,chiar muribunda.
Orice am spune parca suna a epitaf,asa ca despre morti numai de bine!
In ultima jumatate de ora Steaua nu a tras la poarta,record absolut in CL si f.f.greu de doborat!!!

Scrie răspuns