Steaua iar ciuca batailor!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Lasa ca nu e rau sa cantam, daca asa luam campionatul atunci sa cantam fara rusine! Steaua tu esti number one/ te conduce un cioban!luci_t scrie:o fi steaua mica dar de dinamo e vai si amar. Or ajuns jucatorii dinamovisti sa laude echipa adversa si sa-i cante imnul. Sau or fi cantat de suparare ca au pierdut meciul???

-
- veteran
-
- veteran
A aparut azi in presa un f interesant articol despre inceputul sfarsitului pentru Jiji Becali, seful "oilor" din Ghencea!
http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... gi-Becali/
O remarca am si eu. Omul asta e acum incoltit, nefericit, neinteles si in prostia lui nu stie pe cine sa dea vina! Oricum nu intelege ce e cu criza economica globala, la el e clar - fie te iubeste Cel de sus si atunci ajungi presedinte de stat si cel mai bogat din lume, fie nu te iubeste si atunci....aluneci pe sapun si te pun altii capra!
Ma gandesc ca daca nea Jiji era pescar sportiv macar dupa faliment avea timp sa pescuiasca si sa se relaxeze! Pe balta toata mizeria lumii de zi cu zi se uita! Dar era prea norocos sa stie el asta!

O remarca am si eu. Omul asta e acum incoltit, nefericit, neinteles si in prostia lui nu stie pe cine sa dea vina! Oricum nu intelege ce e cu criza economica globala, la el e clar - fie te iubeste Cel de sus si atunci ajungi presedinte de stat si cel mai bogat din lume, fie nu te iubeste si atunci....aluneci pe sapun si te pun altii capra!

Ma gandesc ca daca nea Jiji era pescar sportiv macar dupa faliment avea timp sa pescuiasca si sa se relaxeze! Pe balta toata mizeria lumii de zi cu zi se uita! Dar era prea norocos sa stie el asta!

-
- veteran
De unde sa stie ciobanul ce e si cu pescuitul. Mai bine sa nu se apropie de ape ca uite ce-a facut cu fotbalul. Pescuitul e un sport pentru oameni fini. Cat despre criza eu cred ca e generata de lacomia omului.Fario_nebunu scrie:A aparut azi in presa un f interesant articol despre inceputul sfarsitului pentru Jiji Becali, seful "oilor" din Ghencea!
O remarca am si eu. Omul asta e acum incoltit, nefericit, neinteles si in prostia lui nu stie pe cine sa dea vina! Oricum nu intelege ce e cu criza economica globala, la el e clar - fie te iubeste Cel de sus si atunci ajungi presedinte de stat si cel mai bogat din lume, fie nu te iubeste si atunci....aluneci pe sapun si te pun altii capra!![]()
Ma gandesc ca daca nea Jiji era pescar sportiv macar dupa faliment avea timp sa pescuiasca si sa se relaxeze! Pe balta toata mizeria lumii de zi cu zi se uita! Dar era prea norocos sa stie el asta!![]()
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
- veteran
Inca un meci slab al Stelei, 0-1 cu Fiorentina! Pacat, mai bine invatau cum se joaca fotbalul de la CFR Cluj! Cata deosebire intre ce a jucat ieri Clujul si ce a aratat azi Steaua becaliotului!
In plus, Steaua ramane cu 1 punct, Cluj cu 4 iar Bate Borisov cu 2! Deci BATE e peste Steaua ca punctaj! Uimitor!
Nu Arturi era oaia neagra ci alde Moreno, Banel si restul! Cati bani aruncati pe apa sambetei, zau asa!
Clasament:
1. Juventus 11p
2. Real Madrid 9p
3. Zenit 5p
4. BATE 2p
In plus, Steaua ramane cu 1 punct, Cluj cu 4 iar Bate Borisov cu 2! Deci BATE e peste Steaua ca punctaj! Uimitor!

Nu Arturi era oaia neagra ci alde Moreno, Banel si restul! Cati bani aruncati pe apa sambetei, zau asa!
Clasament:
1. Juventus 11p
2. Real Madrid 9p
3. Zenit 5p
4. BATE 2p
Steaua mi s-a parut o echipa cocosata,chiar muribunda.
Orice am spune parca suna a epitaf,asa ca despre morti numai de bine!
In ultima jumatate de ora Steaua nu a tras la poarta,record absolut in CL si f.f.greu de doborat!!!
Orice am spune parca suna a epitaf,asa ca despre morti numai de bine!
In ultima jumatate de ora Steaua nu a tras la poarta,record absolut in CL si f.f.greu de doborat!!!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!