Steaua iar ciuca batailor!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 24 Oct 2008, 00:15

comparatia romei cu kiev nu mi se pare chiar buna,iar comparatia cfr-ului nici atat cu steaua sau alta echipa.nu zic ca sunt mai buni "clujenii"(nu cred ca vreun clujan in echipa titular)dar io am impresia ca au ceva ce la alta echipa romaneasca nu am vazut de mult:determinare.poate ma insel dar io asta am vazut la televizor.pe mine m-a deranjat afirmatia ca steaua ar fi jucat fotbal.ala nu se numeste fotbal dupa parerea mea se numeste ciorap.de asta sunt atat de nervos pe echipele romanesti si in special pe echipa nationala.toti i-am acuzat pe cfr-isti ca si-au tras mercenari dar uite cu ce mentalitate au venit.atat timp cat dai goluri din cele mai ciudate(mai lipsea unu cu burta) nu cred ca poti acuza pe cfr ca a cersit ceva.trica a facut o faza inteligenta la al 2 si daca i iesea o centrare in careu era mai bine decat daca continua faza dintre 2 adversari.da na poate asa sunt io mai prost si nu vad bine la televizor.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 24 Oct 2008, 07:28

BygDaddy scrie:.pe mine m-a deranjat afirmatia ca steaua ar fi jucat fotbal.ala nu se numeste fotbal dupa parerea mea se numeste ciorap..
BygDaddy, nimeni, cel putin eu, nu a zis ca Steaua a jucat fotbal, sau macar mai bine ca CFR, dar meciul in sine, dupa mine, a fost mai spectaculos decat cel de la Bordeaux. Adica, 8 goluri, rasturnari de situatie....extaz-agonie-extaz----si mai multa agonie.... La CFR am atipit pt 10 minute...

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 24 Oct 2008, 13:16

eu tin cu steaua de cand ma stiu, dar la 2-0 pt steaua am schimbat pe animal planetl sa nu ma enervez si am butonat din cand in cand pe meci. Sincer chiar daca m-am uitat pe bucati la meci tot am facut cu nervii. Sa ai 2-0 si sa pierzi e greu de digerat, dar asta e frumusetea fotbalului :cry:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 26 Oct 2008, 22:25

Steaua-Gloria Buzau 1-1! Cum puii mei sa fie egal cu lanterna rosie? Uite ca asa a fost. Portarul Arcaba a aparat magnific, Nicolita a ratat penalty dat pe degaba de arbitru si asa umilinta stelei e completa! In 2007 a fost Romeo Bunica, acum "eroul" lui Bacali se numeste Vlaicu. Banuiesc ca acest Vlaicu va ajunge si el in divizia D dupa un telefon al lui Jiji si la fel si portarul Arcaba, in divizia Onoare la Avantul Faurei! Sau poate il va da la schimb pe Zapata Buzauli? hahaha, Jiji, sa crape inima in tine! :lol:
Uite ce scrie un stelist, Viorel, pe forumul echipei teaua.
"Principalul vinovat pt ce se intampla la Steaua e gigi becali (nu merita scris cu majuscule!), el e virusul ce distruge Steaua din interior, lipitoarea care s-a folosit de Steaua pt a castiga capital politic, si nu a adus nimic in schimb!
Propun ca la meciul cu dinamo sa avem toti pancarte antibecali si sa strigam:
becali, oaie proasta
Lasa-n pace Steaua noastra! "
Pai daca asa vor stelistii asa o sa scriem si noi dinamovistii! Sa fim solidari cu ei.... :lol:

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 26 Oct 2008, 23:52

pai cum ma fario sa strigati cu ei.poate au carnati noroc si vine un paskany si pe la steaua si sa vezi atunci fotbal nana.las pe becali acolo ca sta bine
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 27 Oct 2008, 05:42

Fario_nebunu scrie:Steaua-Gloria Buzau 1-1! Cum puii mei sa fie egal cu lanterna rosie? Uite ca asa a fost. Portarul Arcaba a aparat magnific, Nicolita a ratat penalty dat pe degaba de arbitru si asa umilinta stelei e completa! In 2007 a fost Romeo Bunica, acum "eroul" lui Bacali se numeste Vlaicu. Banuiesc ca acest Vlaicu va ajunge si el in divizia D dupa un telefon al lui Jiji si la fel si portarul Arcaba, in divizia Onoare la Avantul Faurei! Sau poate il va da la schimb pe Zapata Buzauli? hahaha, Jiji, sa crape inima in tine! :lol:
Uite ce scrie un stelist, Viorel, pe forumul echipei teaua.
"Principalul vinovat pt ce se intampla la Steaua e gigi becali (nu merita scris cu majuscule!), el e virusul ce distruge Steaua din interior, lipitoarea care s-a folosit de Steaua pt a castiga capital politic, si nu a adus nimic in schimb!
Propun ca la meciul cu dinamo sa avem toti pancarte antibecali si sa strigam:
becali, oaie proasta
Lasa-n pace Steaua noastra! "
Pai daca asa vor stelistii asa o sa scriem si noi dinamovistii! Sa fim solidari cu ei.... :lol:
esti suporter dinamo....."pui mei"cati ati mai ramas fratilor?eu am auzit ca sunteti mai putini la numar decat actionarii.forta oltenia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 27 Oct 2008, 09:45

terminati, Fario e stelist 100% :twisted:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Lauru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lauru » 27 Oct 2008, 10:48

fario e dinamovist...... poate ultimul.....
decat sa castigi lamentabil cu otelul...mai bine egal cu gloria...
haz de necaz......

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 27 Oct 2008, 14:31

Lauru scrie:fario e dinamovist...... poate ultimul.....
decat sa castigi lamentabil cu otelul...mai bine egal cu gloria...
haz de necaz......
Ultimul mohican? Macar de as-fi eu....Forza cainii! Lasa, mai bine sa bati cu noroc Otelul decat sa te bata acelasi Otel cu 2-o! Voi stelistii ramaneti cu necazul, eu cu hazul! Hahaha! :lol:

Lauru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lauru » 27 Oct 2008, 15:57

bafta-n Europa , Fario-nebunule!!
da' vezi ca acolo-s chinezarii.....

Scrie răspuns