Apropo de meci, am fost la Dinamo-Steaua sambata si a fost marfa. Din fericire am egalat exact cand trebuie si cu ceva noroc si bateam. Desi poate nu ar fi fost chiar drept sa luam 3 puncte....dar mai conta?Lauru scrie:bafta-n Europa , Fario-nebunule!!
da' vezi ca acolo-s chinezarii.....
Se strigau niste sloganuri fantastice. Mi-e si jena sa spun dar, hai, va fac cheful cu cateva exemple.
"Ciorilor ros-albastre ne k....... pe steaua voastra!"
Lui Banel ii strigam "Banele, s-a aflat, Ca esti frate cu Mailat" si "Banele, sa fii gata, Sa-i dai goluri lui Zapata!"
Lui Dayro Moreno i-am gasit ceva ff funny si scandalos "Dayro, muma-ta-i /cioara din Columbia!" iar lui Lovin cand se tavalea pe teren "Lovine, hai sictir/ Du-te bai in cimitir"! Stiu ca am sarit calul, am fost execrabil, i-am strigat si lui Kapetanos "malakka" cand era schimbat. In fine, am venit ragustit si fericit ca i-am luat lui Jiji 2 puncte si i-am stricat planurile de revenire in pole-position!Insa e cazul ca Dinamo sa se concentreze mai mult in faza defensiva ptr ca golul ala din min. 6 la inceput le-a turnat plumb in ghete.Dupa care si-au revenit! Maini "moarte" am avut si noi si ei. De la ei - Ghionea, Goian, Stancu iar de la noi Bostina, Izvoranu si nu mai zic si de altii ca se supara!
In fine, cand am iesit din stadiuon la 11.00 i-am intrebat pe colegii mei (4 la numar) - ce facem, mergem acasa, la bar sau ii asteptam 1,2 ore pe stelisti ca sa incingem o batuta? Raspunsul unanim: Lasa-i mai, ca deja ii amaraste Becali zilnic si jocul echipei lor, ce rost are sa ii mai si tavalim"? Si uite asa au scapat copilasii aia de tabaceala!