Steaua iar ciuca batailor!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 03 Noi 2008, 15:35

Lauru scrie:bafta-n Europa , Fario-nebunule!!
da' vezi ca acolo-s chinezarii.....
Apropo de meci, am fost la Dinamo-Steaua sambata si a fost marfa. Din fericire am egalat exact cand trebuie si cu ceva noroc si bateam. Desi poate nu ar fi fost chiar drept sa luam 3 puncte....dar mai conta?
Se strigau niste sloganuri fantastice. Mi-e si jena sa spun dar, hai, va fac cheful cu cateva exemple.
"Ciorilor ros-albastre ne k....... pe steaua voastra!"
Lui Banel ii strigam "Banele, s-a aflat, Ca esti frate cu Mailat" si "Banele, sa fii gata, Sa-i dai goluri lui Zapata!"

Lui Dayro Moreno i-am gasit ceva ff funny si scandalos "Dayro, muma-ta-i /cioara din Columbia!" iar lui Lovin cand se tavalea pe teren "Lovine, hai sictir/ Du-te bai in cimitir"! Stiu ca am sarit calul, am fost execrabil, i-am strigat si lui Kapetanos "malakka" cand era schimbat. In fine, am venit ragustit si fericit ca i-am luat lui Jiji 2 puncte si i-am stricat planurile de revenire in pole-position!Insa e cazul ca Dinamo sa se concentreze mai mult in faza defensiva ptr ca golul ala din min. 6 la inceput le-a turnat plumb in ghete.Dupa care si-au revenit! Maini "moarte" am avut si noi si ei. De la ei - Ghionea, Goian, Stancu iar de la noi Bostina, Izvoranu si nu mai zic si de altii ca se supara!
In fine, cand am iesit din stadiuon la 11.00 i-am intrebat pe colegii mei (4 la numar) - ce facem, mergem acasa, la bar sau ii asteptam 1,2 ore pe stelisti ca sa incingem o batuta? Raspunsul unanim: Lasa-i mai, ca deja ii amaraste Becali zilnic si jocul echipei lor, ce rost are sa ii mai si tavalim"? Si uite asa au scapat copilasii aia de tabaceala! :lol: :lol: :lol: Sper sa ii prind pe balta imbracati ros-albastru sa vezi atunci! :evil:

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 03 Noi 2008, 17:10

fariu nebunu'@
esti in ton cu forumu'
sfatu' meu?tine-o tot asa
poate se "resusciteaza" definitiv :lol: :lol: :lol:
penibil
:lol: :lol: :lol:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 03 Noi 2008, 17:15

si unde mai pui ca Fario e stelist!?! :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 03 Noi 2008, 18:11

Adi_ scrie:si unde mai pui ca Fario e stelist!?! :lol:
Hahaha, cea mai tare gluma! :lol: :lol:
Cand merg la Steaua-Rapid ca m-a invitat un rapidist sa vin sa intaresc tribuna lor in lupta cu becaliotzii o sa fac un banner si il ascund sub tricou. Pe el scriu cu majuscule "Dorinele, the only job for you is a blowjob"! Oricum, nu sunt prea departe de adevar pt ca daca steaua pierde cu Craiova si Rapid il ia nea Jiji pe Dorinelutz la o frecata si la un "contradans" de ii merg fulgii! :lol:

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 03 Noi 2008, 19:17

Cum s-a purtat Dolarel?
A pastrat sfaturile clasice pt Banel?
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 04 Noi 2008, 00:00

Jonin scrie:Cum s-a purtat Dolarel?
A pastrat sfaturile clasice pt Banel?
Exact, Banel a fost sfatuit de Dorniel-Dolarel sa se imbrace galben fluo ca sa poat fi vazut de nea Jiji chiar daca se strica nocturna pe Dinamo si se facea bezna! Cu alte cuvinte daca Banelinio incerca sa fuga afara din stadion sa fie "reperat" de Smarandescu, sa fie alergat, prins si adus pachet la picioarele machedonului!
Am uitat sa mentionez printre "mainile moarte" de la Steaua becaliota si pe Plesan (poreclit de suporterii stelisti "madam" sau "cucoana" ptr ca e prea "feminin" pe teren, nu face nimic doar se leagana in solduri) si pe Toja, marea "speranta" a fotbalului columbian care nu a reusit aproape nimic in fata lui Blay, ba nici pe Kalanga nu reusea sa il contreze!
:lol: :cry:
Dar de ce sa ma mir? becali zicea acum 2 luni "Eu nu iau jucători după DVD-uri, eu l-am văzut pe Toja pe casete!" Ciobane, sper sa il vezi si pe Beckam pe casete si sa ai bani sa il cumperi daca tot esti dependent de metoda vizuala! Cat despre Dinamo daca joaca tot asa si mai departe risca sa piarda aiurea puncte. Insa anul asta avem "bulan", se vede ca a facut Borcica slujbe la biserici, a donat bani la manastiri etc. Nu ati vazut cum se incapatana mingea sa nu intre in poarta? Crapa Dorinel de ciuda..... :lol: :lol:

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 04 Noi 2008, 15:45

Mda,deci sfaturile vechi ale antrenorului pt. Banel au ramas in continuare.
Pt. cei care nu le cunosc,le postez aici:

1). Nu te intorci in jumatatea noastra de teren decat cand e absolut necesar.
2). E obligatoriu sa te intorci in jumatatea noastra de teren, in momentul in care schimbam portile.
3). Portile se schimba, intr-un meci, cel putin o data! Nu te lasa pacalit!
4). Nu ai cum sa-ti dai seama care e poarta adversarului, deci trebuie sa intrebi.
5). Nu-l intreba pe Lovin, ca se tine de glume.
6). Nu lovi mingea in cazul in care adversarul face pressing sau tribunele canta.
7). Alearga tot meciul si intra in teren doar cand/daca iti spun eu. Poti sa deschizi si ochii.
. Daca e necesar sa atingi mingea, roaga-i pe Goian si Ghionea sa faca zid.
9). Tu vei antrena portarii in sectiunea de "Atentie distributiva si capcane de joc".
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 05 Noi 2008, 23:46

Jonin scrie:Mda,deci sfaturile vechi ale antrenorului pt. Banel au ramas in continuare.
Pt. cei care nu le cunosc,le postez aici:

1). Nu te intorci in jumatatea noastra de teren decat cand e absolut necesar.
2). E obligatoriu sa te intorci in jumatatea noastra de teren, in momentul in care schimbam portile.
3). Portile se schimba, intr-un meci, cel putin o data! Nu te lasa pacalit!
4). Nu ai cum sa-ti dai seama care e poarta adversarului, deci trebuie sa intrebi.
5). Nu-l intreba pe Lovin, ca se tine de glume.
6). Nu lovi mingea in cazul in care adversarul face pressing sau tribunele canta.
7). Alearga tot meciul si intra in teren doar cand/daca iti spun eu. Poti sa deschizi si ochii.
. Daca e necesar sa atingi mingea, roaga-i pe Goian si Ghionea sa faca zid.
9). Tu vei antrena portarii in sectiunea de "Atentie distributiva si capcane de joc".

hahahahaaaaa, est criminal! Mai ales porunca 5 din decalog e fantastica: Lovin are umor si se tine de sotii! Exact asa spune Banel si in Mondenii cand e mustrat de jiji "Nu io, bre, ci Lovin si Ghionea au zis ca mata esti cioban prost"! Si 8 e mortal - sa faca cei doi G zid! Pai sa faca, ca banel oricum da autogol! :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 06 Noi 2008, 00:51

Exact cum anticipam. Steaua nu a rezistat la iuresul lui Lyon si a clacat lamentabil. Iar Dorinel daca crede ca e peste lacatus atunci chiar ca e aiurit! Fara gafa lui Zapata le ar fi fost mai greu francilor sa o bage in atze dar generosll columbian le-a pus golul pe tava!
Pana si Bate Borisov in Grupa H a acumulat 2 puncte iar Steaua doar unul..... :lol: Pariu ca mai obtine maxim 1, si sunt optimist!

pensionaru
veteran
veteran

steaua iar ciuca batailor

Mesaj de pensionaru » 06 Noi 2008, 07:49

Asta este Steaua acuma,atata poate.Dar sa vezi cand o intra Dinamo in liga campionilor dupa vreo 20 de ani de pregatiri,atunci sa te tii. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

Scrie răspuns