Steaua iar ciuca batailor!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
finally cineva din cluj care nu s-a dat cu cfr-ul dupa ce au ajuns si ei de 3 ani in divizia a.
. pentru mine clujul exista in orice alt sport inafara de fotbal unde nu pot sa-mi schimb preferinta de o viata. Oricum, pe plan international tin cu toate echipele romanesti, asa putin, si e si mai bine cand toti merg bine si steaua mai bine ca toti.
.

-
- veteran
CFR chiar are fatza de campioana si cu ceva sansa prinde locul3 in grupe si UEFA in primavara! Dar U Cluj? Pai daca nu intra in divizia C, oricum fanii sai turbulenti ii vor cea mereu probleme iar banii putini o vor impiedica sa faca performanta! Trist dar edevarat!bondan scrie:finally cineva din cluj care nu s-a dat cu cfr-ul dupa ce au ajuns si ei de 3 ani in divizia a.. pentru mine clujul exista in orice alt sport inafara de fotbal unde nu pot sa-mi schimb preferinta de o viata. Oricum, pe plan international tin cu toate echipele romanesti, asa putin, si e si mai bine cand toti merg bine si steaua mai bine ca toti.
.
Eu ma bucur ca nu a batut Steaua ieri pe Rapid, in felul asta Dinamo continua marsul triumfal! Dar ma bucuram mai mult daca invingea Rapidul!

-
- veteran
hahahahaaaa, inca un egal ptr steaua becaliotului! 2-2 cu Timisoara si iata ca Dorinel nu e mai mare branzar ca Lacatus! Ma tem ca am fost optimist zicand ca rezista maxim pana in februarie ca antrenor. Cred ca in decembrie i se va zice bye!
Cat despre faza cu "am avut ghinion".....chiar asa, de 10 meciuri doar ghinion? Dorinele, te-a mancat in fund sa accepti oferta lui Jiji si acum te pune capra machedonul!
In rest, nimic de zi, meci ff frumos, goluri spectaculoase si un plus ptr Timisoara care a avut mereu initiativa!
Cat despre faza cu "am avut ghinion".....chiar asa, de 10 meciuri doar ghinion? Dorinele, te-a mancat in fund sa accepti oferta lui Jiji si acum te pune capra machedonul!

-
- veteran
Nuuuu, atunci vor pierde puncte!old_radu scrie:...cica,Steaua o sa faca puncte doar daca fotbalistii nu isi pun centurile de siguranta ,in trafic...![]()
![]()

Noroc ca s-a gasit Zmarandescu cu gasca lui de nebuni wu-shu platiti de Jiji sa le rupa gura la propriu suporterilor stelisti care aprinsesera petarde. Mai grav e ca numitul Catalin Zmarandescu candideaza la Camera Deputatilor din partea PNG! Daca se va alege cred ca le va umfla fata tuturor colegilor care il vor enerva! Abia astept sa vd un Miron Mitrea, Adrian Nastase, Olteanu sau Videanu cu nasul cat patlagica si ochii vinetii!

-
- veteran
Pai ei sunt adeptii "flower power" - mAke love not war! Poate de aia nu joaca mai nimic fiindca fac prea mult love si nu mai e loc in mintea lor de razboi! O doar o ipoteza!Jonin scrie:Are 11 meciuri fara victorie!Cat despre faza cu "am avut ghinion".....chiar asa, de 10 meciuri doar ghinion?
Preacuviosii de la Steaua sunt echipa pacii,nu bat pe nimeni,imi place de ei!