Steaua iar ciuca batailor!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 06 Noi 2008, 10:36

Aseara cu Lyon s-a vazut clasa marelui antrenor! Ma refer la jiji nu la dolarel

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 06 Noi 2008, 11:31

Bine ca o rupt clujul malul in dulba cu Bordeaux, echipa de pe locul 10 din franta.

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 06 Noi 2008, 11:43

Bondan, pentru mine Clujul insemna Universitatea Cluj. Indiferent in ce liga joaca! Si nu numai pentru mine, ci pentru peste 70% din clujeni :)

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 06 Noi 2008, 13:14

finally cineva din cluj care nu s-a dat cu cfr-ul dupa ce au ajuns si ei de 3 ani in divizia a. :). pentru mine clujul exista in orice alt sport inafara de fotbal unde nu pot sa-mi schimb preferinta de o viata. Oricum, pe plan international tin cu toate echipele romanesti, asa putin, si e si mai bine cand toti merg bine si steaua mai bine ca toti. :D.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Noi 2008, 15:26

bondan scrie:finally cineva din cluj care nu s-a dat cu cfr-ul dupa ce au ajuns si ei de 3 ani in divizia a. :). pentru mine clujul exista in orice alt sport inafara de fotbal unde nu pot sa-mi schimb preferinta de o viata. Oricum, pe plan international tin cu toate echipele romanesti, asa putin, si e si mai bine cand toti merg bine si steaua mai bine ca toti. :D.
CFR chiar are fatza de campioana si cu ceva sansa prinde locul3 in grupe si UEFA in primavara! Dar U Cluj? Pai daca nu intra in divizia C, oricum fanii sai turbulenti ii vor cea mereu probleme iar banii putini o vor impiedica sa faca performanta! Trist dar edevarat!
Eu ma bucur ca nu a batut Steaua ieri pe Rapid, in felul asta Dinamo continua marsul triumfal! Dar ma bucuram mai mult daca invingea Rapidul! :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 16 Noi 2008, 15:20

hahahahaaaa, inca un egal ptr steaua becaliotului! 2-2 cu Timisoara si iata ca Dorinel nu e mai mare branzar ca Lacatus! Ma tem ca am fost optimist zicand ca rezista maxim pana in februarie ca antrenor. Cred ca in decembrie i se va zice bye!
Cat despre faza cu "am avut ghinion".....chiar asa, de 10 meciuri doar ghinion? Dorinele, te-a mancat in fund sa accepti oferta lui Jiji si acum te pune capra machedonul! :lol: :lol: In rest, nimic de zi, meci ff frumos, goluri spectaculoase si un plus ptr Timisoara care a avut mereu initiativa!

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 16 Noi 2008, 16:29

Cat despre faza cu "am avut ghinion".....chiar asa, de 10 meciuri doar ghinion?
Are 11 meciuri fara victorie!
Preacuviosii de la Steaua sunt echipa pacii,nu bat pe nimeni,imi place de ei!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 16 Noi 2008, 18:21

...cica,Steaua o sa faca puncte doar daca fotbalistii nu isi pun centurile de siguranta ,in trafic... :lol: :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 17 Noi 2008, 14:34

old_radu scrie:...cica,Steaua o sa faca puncte doar daca fotbalistii nu isi pun centurile de siguranta ,in trafic... :lol: :lol: :lol:
Nuuuu, atunci vor pierde puncte! :lol:
Noroc ca s-a gasit Zmarandescu cu gasca lui de nebuni wu-shu platiti de Jiji sa le rupa gura la propriu suporterilor stelisti care aprinsesera petarde. Mai grav e ca numitul Catalin Zmarandescu candideaza la Camera Deputatilor din partea PNG! Daca se va alege cred ca le va umfla fata tuturor colegilor care il vor enerva! Abia astept sa vd un Miron Mitrea, Adrian Nastase, Olteanu sau Videanu cu nasul cat patlagica si ochii vinetii! :lol: :lol: Deci Dorinel nu a punctat dar Catalin a punctat la greu! Un suporter "punctat" de el a ajuns la spital! Mare e gradina Domnului daca e loc de atata fauna! :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 17 Noi 2008, 14:37

Jonin scrie:
Cat despre faza cu "am avut ghinion".....chiar asa, de 10 meciuri doar ghinion?
Are 11 meciuri fara victorie!
Preacuviosii de la Steaua sunt echipa pacii,nu bat pe nimeni,imi place de ei!
Pai ei sunt adeptii "flower power" - mAke love not war! Poate de aia nu joaca mai nimic fiindca fac prea mult love si nu mai e loc in mintea lor de razboi! O doar o ipoteza! :lol:

Scrie răspuns