Doctoru poate sa vina si cu avionul la munca, ce am cu el?geppetto scrie:Pai dupa rationamentul tau de ce n-ai vrea sa ii iei gatu lu dom' doctor ca vine la spital in Jeep in loc sa dea bani de la el sa cumpere medicamente?
Eu am ce am cu aia, carora le dau bani lunar si cand am o problema, trebuie sa ma descurc pe pielea mea. Atunci de ce mai platesc??
In 10 ani sa zicem, am apelat o data sau de doua ori la serviciul medical. Restul...doar am platit. Acum daca ma duc sa-mi faca o anestezie, intai trebuie sa trec pe la farmacie sa-mi iau "bomboanele" si abia apoi la spital. Pai banii aia cu care am cotizat atatia ani, la ce ma ajuta?
Nu vreau sa bag in discutie si alte institutii de stat(invatamant, agricultura, etc.) ci doar pe asta care, zic eu, este primordial.
Ati vazut cate cazuri au fost in care era nevoie de o Salvare si aia nu exista? Doctorii aia care cer spaga sunt pistol cu apa pe langa problemele grave ale sistemului.
Noi nu avem bani(de ce?) pentru ferestre la scolii, si curva aia penala da 1mil de euro pentru o frunza. Apare la tv spunand ca ea nu poarta o pereche de pantofi de doua ori si in acelasi timp se inchid spitale ca nu sunt bani. Tie chiar iti convine situatia asta? Despre ce vorbim ?