SPUNE NU DESFINTARII SMURD

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 18 Ian 2012, 15:14

Oameni competenti sunt, dar multi is inlaturati tocmai cand vor sa isi faca treaba pentru ca incurca planurile "celor mari"

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 18 Ian 2012, 17:29

Nu zic ca nu-i asa.
Dar as vrea sa vad un exemplu, numai unul. Oriunde in lume. Un exemplu de inlaturare a clasei politice si un inceput de la zero.

Ca in istoria noastra avem asa:

Capitane, nu fi trist.
Garda merge inainte
Prin Partidul Comunist.

...iar dupa comunisti...

http://www.youtube.com/watch?v=MnRTN7axLNI

...si dupa comunisti...

Emil Constantinescu

...si dupa ce a murit PNTCD

http://www.youtube.com/watch?v=A0S0HsWP ... re=related

si dupa comunisti...

http://www.youtube.com/watch?v=JfblFIsxxzA

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 18 Ian 2012, 20:09

Mai mie imi e frica ca dupa astia nu mai urmeaza nimic!!!! :twisted: :evil:
Ca nu mai are la ce ... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 18 Ian 2012, 22:54

Ne-am saturat de promisiuni
Pentru doua decenii,
Ne-am saturat si de minciuni,
Crezand politicienii.

Refren:

Mai bine ciumpalaci decat PDL-isti,
Mai bine viermi decat USL-isti,
Mai bine huligan decat diktachior,
Mai bine roman decat tradator.

Ne-am saturat de comunism,
De NEO-DICTATURA,
Ne-am saturat si de Basism,
De-a lui nomenclatura.

Refren>>>

Vrem Romania inapoi,
Tara nu-i jucarie,
Ne-am saturat de voi,CIOCOI,
Plecati la puscarie !

Refren>>>

Din foaia "KM 0" ian.2012- fosta "GOLANUL"editata in 1990. Azi tare m-am distrat in piata citind cele mai nastrusnice sloganuri scrise de oameni.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Ian 2012, 00:44

ranga scrie:
SF scrie:
ranga scrie: ce dracu, prea suntem luati de prosti.
Si a cui ii vina :wink:
Drepturile tre cerute si luptat pentru ele !
Corect. Trebuie sa le cerem si sa luptam pentru ele. Au iesit astia in strada. Ce zic restul? Niste prosti, nu asa se face....niste derbedei, oameni fara ocupatie, etc. Pai cum trebuie luptat? Daca nu ne unim, cum am putea altfel?
Ziceti ca niciun sistem nu e bun, ca toate sunt cu ochi pe ciolan. Atunci ce naiba sa mai facem? Daca stam cuminti in casa, nu e bine. Daca iesim sa ne cerem drepturile, iar nu-i bine..
Oricum o dam, niciodata nu o sa fim pe aceeasi lungime de unda. Parerile sunt impartite, ca deh...oameni suntem, nu roboti.

Aia care o duc cat de cat bine acum, stau si se distreaza la tv cum scandeaza aia in strada. :wink: .
Da parca ti-am spus ca nu-i vina politicienilor si etc. , ci doar a noastra , da tu nu si nu :lol:

Te-ai uitat la bucatile alea de film in ordine cum le-am pus ?

Exact despre aia ii vorba :wink:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 19 Ian 2012, 01:05

SF scrie:Probabil situatia o sa se amelioreze in momentu in care omu de rand nu o sa mai dea vina pe toti din jur pentru ce se intampla .
Cand insa , greu de spus !

Chiar daca pleaca Basescu , cine vine ? Tot unu la fel Poti schimba 30 de regimuri si sisteme , daca la roman nu-i vine mintea la cap o sa fie la fel !

eu sincer nu vad rezolvarea. :roll: ce anume ar trebui sa mai facem sau ce insemna sa ne vina mintea la cap?zii si tu un exemplu cum ar trebui facut.
sunt constient ca si ala care va veni dupa basescu, va fura. dar......poate fura mai putin.
ar trebui umblat si la legea referitoare la voturi. ca altfel...vine tot un dobitoc si in patru ani vinde si aerul din Romania.
in agaricii astia gen ponta sau crin, eu nu cred. sau hai sa zic, votam si unul din asta dar sa avem siguranta ca il putem schimba rapid! pentru asta trebuie gaz.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 19 Ian 2012, 09:28

parerea mea este ca toata clasa politica e corupta.este foarte probabil ca sa vina cineva sa o schimbe asa in scurt timp.noi avem oricum nevoie de o reanimare in momentul asta.cred ca ideea ca cineva sa decida totul nu este o idee rea.dar nu o dictatura ci un rege ar fi mai indicat.dar si la capitolu asta stam cam prost.deci noi(ca si popor) din multe puncte de vedere suntem cam arsi.o solutie ar fi emigrarea dar asta nu se poate aplica la un procent foarte mare de populatie.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Ian 2012, 12:19

Ce regi vrei nene ?

Stai sa vezi cum zboara regii in urmatorii ani prin Europa , tu chiar crezi ce spui :shock:

Ce face dupa ce da ortu popii , ungem pe urmas , care ii minor sau vrei drogat , sau putin tralala , is o gramada de cazuri din astea !
Vrei sa platesti ca varu regelui si nepotu acestuia sa o duca in huzur si sa nu faca nimic , doar pentru ca-s neamuri !
Tu nu observi ce se intampla cu regalitatea prin Europa :?: , is marionete peste tot si o afacere pentru politicienii la putere .

Vezi si prin istorie , cu regii astia , ori s-au unsa singuri cu de la sine putere ,cu sau fara vrerea poporului , ori i-au uns aliatii mai tari in ceva tarisoara ca sa o poata mulge , de foarte multe ori venea vreun sef de oastea, taia capu la regele cutare si se punea el , daca il tinea punea pe fiusu , pe care il omora altu si ajungea el !

Gerula ce mai vrea regi , da stim cat de normal ii ala :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Ian 2012, 13:44

n-are rost....ce regi?Mai bine un partid nationalist in situatii de criza,desi unii sar acum de c.u.r in sus.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 19 Ian 2012, 13:57

SF nu toti regii din istorie au facut numai porcarii.dar asa este nici asta nu e o solutie.dictatura in nici un caz.cine zice ca o dcitatura e bine inseamna ca a fost un coclit pe vremea lu ceasca care nici macar liceul nu il avea facut si care traia si el din ce ii arunca partidul sau fura de stingea ca avea de unde.numai oamenii aia s-ar bucura de intoarcerea unui dobitoc ca si ceausescu.

de fapt daca tot am deschis subiesctul, ii consider pe comunisti vinovati de ce se intampla acum in sistemul sanitar.cine crezi ca a introdus sistemmul asta idiot de salarizare pt medici.pe ideea sa le dea cat mai putin si respectiv ca si la un muncitor normal, in felul asta sa ii poata corupa sa ii oblige sa recurca la acele mici atentii.io nu am apucat sa traiesc pe vremurile alea dar am o impresie ca tu stii cum functiona cu cartusul de Kent sau cu cafeaua.

in germania salariatii sunt platiti in functie de categoria sociala.un salariu minim este impus de stat.fiecare in functie de specialitate si de gradul de pregatire este obligat sa primeasca un anumit salariu indiferent ca lucreaza sau nu la privat sau la stat,indiferent daca lucreaza in fostul RDG sau in vest,indiferent daca lucreaza intr-un oras de 10000 de locuitori sau intr-o metropola
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

Scrie răspuns