Puiu.BZ scrie:AdrianS stie! Durerea cea mai dureroasa e ca multi dintr cei de pe aici si de prin toate directiile sunt paraleli cu backgroundul natiunii. Vorbeam bunaoara de noi ca natiune, ca gloata de muritori, nu de noi ca tara. Nu despre noi ca Romanie! Mai mult decat atat...un coleg de site spunea ca apartine acestei tari si nu lui kktu' ala de Tariceanu care se ia dupa toti infractorii recte Paturiciu ca nu mi-e lene s-o spun...da' cine mortzii lor face legea in tzara asta a nimanui? Nu clica lu' motocicleanu razgandeanu? Pentru cine? Pentru tine, un biet pescar care habar n-ai unde gresesti si unde nu.....mai pupai din poola pescuit la rapitor! Cam asta e treaba mai baieti....treziti-va la realitate! Ganditi! Hell dragule...cugeta nitzel ca doar esti ardelean...sau cel putin pretinzi ca esti. Suntem in kkt pentru ca suntem superficiali! Se vede!Pentru ei e alta treaba....sau hai sa ne gandim cum s-a terminat cu lautaru' ala troglodit de Orban. Ce faceai tu, biet roman amarat, daca erai in locul lui? Ce pateai? O beleai in cel mai original mod, iti spune eu...acum erai in arest, mancai mustar pe paine, ti se pregatea un proces de toata splendorica
Poblema se pune diferit pt altii, eu personal ma cam doare sufletu sa vad k alti "DEMNITARII" scapa asa usor, mereu se paseaza gogoasa la public,
Sncer vorbind acum, am ajuns la concluzai: daca nu ma dus capu sa ajung in parlament

imi vad eu de pescuit asa ushor cum stiu eu, imi tratiesc viatza si asa scurta, nu vad cum un BAIAT de 23 de ani poate schimba gandirea taranilor de la conducerea tarii,
Acum trebuie sa apara "tampitu" ala sa zica:" Haideti sa ne adunam si sa facem un memoriu sa il semnam o mare de oameni si sa mergem la bucuresti sa dam cu el in cap la prosti"
Numai k acum prosti nu au timp (defapt nu vor avea timp niciodata) de noi, ei se bat care pe un caltabos, care pe actiunile petrom, Tariceanu face cucu mare cu Basescu, si alti il critica pe basescu k dece se iai de Tariceanu.
Deci trageti voi concluzia: Credeti k ne baga in seama pe noi niste pescari de rapitori????
Cel mai mandru ma simt de revolutia din '89 atunci Romanii din toata tzara, a pus piciorul in prag si a facut ordine asa cum le plac, daca alti au profitat de situatie, asta este alta problema
Va salut cu respect, si tot sunt mandru k sunt roman