sa fim mandrii ca suntem romani?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
AdrianS,ti-as raspunde pe un ton mai ferm ptr.afirmatia ta cum ca strabunicii mei si bunicii au fost paduchiosi si bolnavi de pelagra(poate de asta o fi primit bunica-meu 4 medalii pe front,3 virtutea militara si una nu mai stiu cum,din pacate l-am ingropat in '94 cu ele si nu le-am retinut exact,mai stii?)dar ma conving pe zi ce trece ca n-are rost,te-ai ingropat in biblioteca si alte lucruri nu mai stii.O singura problema,te rog,sa-mi raspunzi la acea intrebare pe care ti-am mai pus-o,care crezi ca ar fi fost nivelul actual de trai in Romania daca n-ar fi existat razboiul si tot ceea ce a urmat?Cu statisticile pe care le ai din perioada respectiva,cu analiza tuturor expertilor pe care ii vrei tu(scuze,pot sa te tutuiesc?),tinand cont de toti parametrii pe care-i doresti,poti afirma ca mai eram(dupa cum sustii ca am fost atunci)pe ultimul loc in Europa?Interesant,esti cam singurul care afirma acest lucru ... 

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!
Observ ca dau la perete, m-am cam saturat, sunteti incorigibili.Cucu Ionel scrie:AdrianS,ti-as raspunde pe un ton mai ferm ptr.afirmatia ta cum ca strabunicii mei si bunicii au fost paduchiosi si bolnavi de pelagra(poate de asta o fi primit bunica-meu 4 medalii pe front,3 virtutea militara si una nu mai stiu cum,din pacate l-am ingropat in '94 cu ele si nu le-am retinut exact,mai stii?)dar ma conving pe zi ce trece ca n-are rost,te-ai ingropat in biblioteca si alte lucruri nu mai stii.O singura problema,te rog,sa-mi raspunzi la acea intrebare pe care ti-am mai pus-o,care crezi ca ar fi fost nivelul actual de trai in Romania daca n-ar fi existat razboiul si tot ceea ce a urmat?Cu statisticile pe care le ai din perioada respectiva,cu analiza tuturor expertilor pe care ii vrei tu(scuze,pot sa te tutuiesc?),tinand cont de toti parametrii pe care-i doresti,poti afirma ca mai eram(dupa cum sustii ca am fost atunci)pe ultimul loc in Europa?Interesant,esti cam singurul care afirma acest lucru ...
1.Am spus mai sus ca nu ma intereseaza sa speculez o astfel de situatie, este o tampenie! Prin razboi a trecut intreaga Europa...
2.In articolul citat de mine se redau cifre exacte, nu rahaturi emise de unul sau de altul, de pareri personale, ca asa stiu io de la tata... ce tampenii... m-am saturat, repet...
adrianAdrianS scrie:Observ ca dau la perete
nu-ti fa probleme ! si tu esti.... BETON !!!
si la propriu si la figurat....

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
-
- utilizator constant
fara mishto! io cred ca tu esti albanez ...AdrianS scrie: 2.In articolul citat de mine se redau cifre exacte...
intrebare: Albania e stat, continent sau bodega? comparativ cu albania pa ce loc suntem noi acum intre cele 16 ... 17 ...18 ... 20... si cate tzari are bre continentul asta pa care ne usuram noi in fiecare dimineata?AdrianS scrie:...In anul 1938 Romania avea un venit national pe locuitor de 76 dolari, situandu-se pe locul 18 intre 20 de tari europene
... ceeace ne plasa pe locul 17 din 18 tari ale continentului.
5700 de tractoare adica 2436 ha. pe un tractor (locul 14 din 16 tari),
...Romania ocupa locul 19 (58 kwh.pe loc., fata de media pe 22 tari de 441 kwh./loc).
La consumurile de textile si bumbac pe locuitor, disputam cu Spania ultimul loc intre 23 tari.
.... situa tara pe locul 3 dintre 22 tari,
2. din putul gandirii tale, de om citit si plin de procente, poti arunca o raza de lumina asupra procesului de colectare a datelor statistice la nivelul anilor 30 astfel ca ele sa poata fi prelucrate si apoi publicate intr-o enciclopedie in anul de gratie 1940? care sunt bre indicatorii economici urmariti pa vremea aia? cine-i urmarea si cu ce marca de cal ... caii e si ei 4X4????
Carping Club