ok, de acord, vino cu alta modalitate de a sustine o idee, de a te opune sau a promova ceva.modigliani scrie:Bai fratilor , ..... terminati , nene , cu petitii on-line ! Cine dracu' le baga-n seama ??? Am mai spus si repet : Or sa se umple de "praf" pe rafturile NET-ului . Sunt egale cu fix ZERO ! Orice rezultate ( voturi ) ar avea aceste petitii , nu-s decat "maculatura" . Nu au suport temeinic sa poata fi bagate-n seama serios de catre cine trebuie .
Vreti voi sa semnati petitii ? Faceti-o ! Vedeti-va numele sau nick-ul pe pozitia a "enspea" si jubilati nitel . Dar in afara de voi ....... nu vede nimeni altcineva . Nu de alta , dar nu intereseaza pe nimeni . Cu atat mai mult , nu intereseaza deloc pe cine-ar trebui !
Iertati-mi franchetea , dar repet : petitii on line sunt fix ...... o d-aia !
Rosia Montana,cianurile si Basescu
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- modigliani
- veteran
Din pacate ..... nu am . Fac si eu , ca si voi , ca si toate cele pe care le reclamam , .... parte dintr-un "modus vivendi'' , dintr-un sistem social asa cum il vedeti in toate-n jurul nostru . Sunt deja doua zeci de ani de intarziere asupra gesturilor ce trebuia sa le savarsim . Acum e tardiv . Lucrurile s-au cristalizat , s-au "coagulat" in acest mod .Tavi scrie:
ok, de acord, vino cu alta modalitate de a sustine o idee, de a te opune sau a promova ceva.
N-ai de unde s-o apuci ca sa ai pe unde s-o parcurgi , ca sa ai unde ajunge . Stiu asta si-mi pare rau . Dar , referitor la petitii , le ceea ce vobeam putin mai sus , va rog mult , recunoasteti ca nu-s deloc o solutie . Sunt o iluzie din care ne hranim . Ne simtim bine sa ne vedem numele sub una dintre semnaturi . face sa ne simtim binbe , sa simtim ca dpdvd civic ne-am facut un soi de datorie .
Frumos ! ..... Dar .... ce ? Fratilor , .... pe cine aburim ? Ne mintim singuri ???
Nu luati postarea mea ca fiind cinica sau agresiva . Nu-i alocati o fonetica incisiva . Dimpotriva , daca m-ati auzi spunand ce scriu ati descoperi un ton amar .......
Asta e . ..... Concret : nu cred in petitii on line . Repet , nu le vede deloc cine-ar trebui . ..... Sunt .... degeaba .
-
- veteran
Tavi ,te rog sa-i scuzi "franchetea"Tavi scrie:ok, de acord, vino cu alta modalitate de a sustine o idee, de a te opune sau a promova ceva.modigliani scrie:Bai fratilor , ..... terminati , nene , cu petitii on-line ! Cine dracu' le baga-n seama ??? Am mai spus si repet : Or sa se umple de "praf" pe rafturile NET-ului . Sunt egale cu fix ZERO ! Orice rezultate ( voturi ) ar avea aceste petitii , nu-s decat "maculatura" . Nu au suport temeinic sa poata fi bagate-n seama serios de catre cine trebuie .
Vreti voi sa semnati petitii ? Faceti-o ! Vedeti-va numele sau nick-ul pe pozitia a "enspea" si jubilati nitel . Dar in afara de voi ....... nu vede nimeni altcineva . Nu de alta , dar nu intereseaza pe nimeni . Cu atat mai mult , nu intereseaza deloc pe cine-ar trebui !
Iertati-mi franchetea , dar repet : petitii on line sunt fix ...... o d-aia !

@ Zugravu...
Tica , ..... pot sa indraznesc sa te rog sa nu ma atingi ???
Cum sa nu ,Mihai,cu diplomatie si bun simt...astept atingerea

-
- veteran
Parerea mea : Nu poate face nimic . Nimic referitor in mod direct la Rosia Montana . Insa poate face acel .... ceva ( orice ! ceva remarcabil ! ) care sa se poata constitui in precedent . In acel precedent de ordin benefic .modigliani scrie:Tavi scrie:Indianule, ca sa nu ne mai pierdem vremea:
Poti sa-mi spui concret ce poate face o asociatie de pescari legat de Rosia Montana?.
Poate fi acea asociatie care pe plan politin , national , ca importanta , nu inseamna nimic , dar care a urnit ceva . Repet , orice ! Poate lansa o pilda , un indemn .

- modigliani
- veteran
Modigliani scrie: Tica , ..... pot sa indraznesc sa te rog sa nu ma atingi ???
Tica , .... ti-am spus ca te depaseste asta cu scrisu' . Demonstrezi acum ca si p-asta cu cititu' ..... la fel !ticairlandezu scrie: Cum sa nu ,Mihai,cu diplomatie si bun simt...astept atingerea
![]()

Eu inteleg , ai vrut sa fi spiritual . Mai bine te abtineai .
- semlecangheorghe
- veteran
Tavi scrie:aaa, deci daca tot ne-am constituit sa luam o pozitie...in sfarsit am inteles ce trebuie sa facem
noi luam pozitia drepti. E ok acum?
Tu ,Tavi, nu esti bun decit de luat la misto,si de a rupe din context doua propozitii,care luate separat se contrazic reciproc,sugerind astfel lipsa de ratiune a celui ce le-a scris.Evident ,explicatia fiecarei afirmatii,este trecuta subit cu vederea...important este sa le iei separat ,sa le pui cap in cap si sa scoti un alt mesa decit acela pe care am vrut eu sa-l scriu...Eu ori altul...
Trimis: Joi 09 15, 2011 8:38 pm Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
Gigi deci le reprosezi asociatiilor ca nu fac ceva, dar nici tu nu stii ce
Iar tu nu iti faci asociatie pentru ca:
Citat:
eu ca asociatie nu pot face nimic...atunci pentru ce sa-mi fac asociatie??
O sa vedem de la anul ,cu ce gogosi o sa mai vina asociatiile,pina atunci poa sa stea si int-un cot....o sa vedem de la anul cit de ”drepti” or sa stea....Atunci o sa pun si eu emoticonul cu

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Gigi, tu chiar te contrazici acolo, cu context cu tot. Poate ai vrut sa zici altceva dar asta ti-a iesit.
Ca sa nu mai ardem gazu degeaba cu discutia asta fara sens: strict din punctul meu de vedere, sau al asociatiei din care fac parte, daca vreti voi neaparat sa aduceti in discutie asociatiile de pescari
in cazul Rosia Montana:
nu avem bani sa facem studiu de mediu sau campanie la TV. Stransul banilor cu sms-uri e o fantezie, mitingurile sunt degeaba
Alte propuneri nu retin sa fi vazut...aia cu intratul cu forta in minister nu are rost sa o mai comentez
Oricum subiectul e complex si ne depaseste.
Evident nu as fi incantat ca acele cianuri sa ajunga in ape.
Dar nu am suficiente informatii, nu inteleg tehnologiile folosite de ei, nu ma pricep la exploatarea aurului, etc asa ca nu ma pronunt.
Sunt deja asociatii implicate in asta, nu pot decat sa sper ca vor face treaba buna.
Daca vreti sa faceti ceva util pe tema asta, mai bine le donati lor ceva bani...
http://www.rosiamontana.org/
mie imi face impresia ca fac treaba buna si se pricep
sau:
http://www.faracianura.ro/
teoretic asta ar trebui sa ajunga la deputati...poate se pune de ceva lege in sensul asta
Ca sa nu mai ardem gazu degeaba cu discutia asta fara sens: strict din punctul meu de vedere, sau al asociatiei din care fac parte, daca vreti voi neaparat sa aduceti in discutie asociatiile de pescari

nu avem bani sa facem studiu de mediu sau campanie la TV. Stransul banilor cu sms-uri e o fantezie, mitingurile sunt degeaba
Alte propuneri nu retin sa fi vazut...aia cu intratul cu forta in minister nu are rost sa o mai comentez
Oricum subiectul e complex si ne depaseste.
Dar nu am suficiente informatii, nu inteleg tehnologiile folosite de ei, nu ma pricep la exploatarea aurului, etc asa ca nu ma pronunt.
Sunt deja asociatii implicate in asta, nu pot decat sa sper ca vor face treaba buna.
Daca vreti sa faceti ceva util pe tema asta, mai bine le donati lor ceva bani...
http://www.rosiamontana.org/
mie imi face impresia ca fac treaba buna si se pricep
sau:
http://www.faracianura.ro/
teoretic asta ar trebui sa ajunga la deputati...poate se pune de ceva lege in sensul asta
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
Poi mergind pe tiparul propus de tine hai sa vedem cine se contrazice_
Tavi scrie
Tavi scrie
Pai de ce n-ai fi incintat???Cumva....dauneaza??Nu poti afirma acest lucru pentru ca n-ai bani sa faci un studiu de mediu..
No,ce zici ,vezi cum ne putem juca cu citatele si cu cuvintele??
N-ai fi incintat ca sa ajunga cianurile in ape??Nici eu..Nici alte mii de romani,sau sute de mii...Cine sa le spuna asta???Eu??
Incerc ,prin topicul de fata,in ciuda ridiculizarii anumitor entitati care se simt ”atinse”.E bine ca se simt .Asta era si scopul.
Dar asa cum a-ti stiut initia o petitie,voi ,asociatiile,de ce nu vorbiti cu O.N.G.-urile alea care se pare ca fac ”treaba buna”,si astfel sint mai multi ,deci mesajul va fi mai puternic...Gresesc???
Asa daca toate asociatiile tac,si iar tac....undeva acolo sus cineva o sa traga concluzia ca partenerii sociali,nu se opun ,deci este in regula..
Totusi ,daca ar stii adevarul,multi s-ar opune.Si sint sigur ca adevaratii pescari care iubesc natura si mediul in general,ar fi in frunte..Dar cine sa-i auda???Ca aceia care-i reprezinta ,n-au bani de studiu de mediu
In anii care vor veni ,in caz ca incepe aceasta exploatare,urmarile in timp vor fi mai elocvente decit orice studiu de mediu.
P.S.SI INCA CEVA nu stiu de ce aduci indiscutie sms-utile,campaniile tv,precum si patrunderea cu forta in minister.Eu nu am sugerat asa ceva..
Tavi scrie
Deci nu puteti avea un punct de vedere pentru ca nu aveti suficienti bani ca sa faceti un studiu de mediu,deci nu va puteti baza (tu sau asociatia),pe ceva concret.Si totusi.........strict din punctul meu de vedere, sau al asociatiei din care fac parte, daca vreti voi neaparat sa aduceti in discutie asociatiile de pescari in cazul Rosia Montana:
nu avem bani sa facem studiu de mediu sau campanie la TV
Tavi scrie
Pai de ce n-ai fi incintat???Cumva....dauneaza??Nu poti afirma acest lucru pentru ca n-ai bani sa faci un studiu de mediu..
No,ce zici ,vezi cum ne putem juca cu citatele si cu cuvintele??
N-ai fi incintat ca sa ajunga cianurile in ape??Nici eu..Nici alte mii de romani,sau sute de mii...Cine sa le spuna asta???Eu??
Incerc ,prin topicul de fata,in ciuda ridiculizarii anumitor entitati care se simt ”atinse”.E bine ca se simt .Asta era si scopul.
Dar asa cum a-ti stiut initia o petitie,voi ,asociatiile,de ce nu vorbiti cu O.N.G.-urile alea care se pare ca fac ”treaba buna”,si astfel sint mai multi ,deci mesajul va fi mai puternic...Gresesc???
Asa daca toate asociatiile tac,si iar tac....undeva acolo sus cineva o sa traga concluzia ca partenerii sociali,nu se opun ,deci este in regula..
Totusi ,daca ar stii adevarul,multi s-ar opune.Si sint sigur ca adevaratii pescari care iubesc natura si mediul in general,ar fi in frunte..Dar cine sa-i auda???Ca aceia care-i reprezinta ,n-au bani de studiu de mediu
In anii care vor veni ,in caz ca incepe aceasta exploatare,urmarile in timp vor fi mai elocvente decit orice studiu de mediu.
P.S.SI INCA CEVA nu stiu de ce aduci indiscutie sms-utile,campaniile tv,precum si patrunderea cu forta in minister.Eu nu am sugerat asa ceva..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Fi bun te rog si mai da odata explicatiile alea la cele doua propozitii, cu context cu tot, ca atata-i de bun Tavi asta la rupt din context, si scos alte mesaje din aceleasi cuvinte, incat nu mai reusesc sa patrund mesajul de baza !semlecangheorghe scrie: Tu ,Tavi, nu esti bun decit de luat la misto,si de a rupe din context doua propozitii, care luate separat se contrazic reciproc,sugerind astfel lipsa de ratiune a celui ce le-a scris.Evident ,explicatia fiecarei afirmatii,este trecuta subit cu vederea...important este sa le iei separat ,sa le pui cap in cap si sa scoti un alt mesaj decit acela pe care am vrut eu sa-l scriu,...

Daca incerc sa refac contextul de baza, mie mi se pare ca tot o gargara citesc !

intre timp, propun ban lu' Tavi pentru info fals, facut cu materialu' clientilor !

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
Gigi, ultimele explicatii:
1. pot afirma fara sa am nevoie de studiu de mediu ca nu vreau ca cianurile sa ajunga in apa
2. pentru a ma opune, sau a avea o opinie cta de cat asupra tehnologiei de exploatare a aurului cu cianuri am nevoie de:
a) un studiu de mediu care sa-mi spuna: care e probabilitatea ca acele cianuri sa ajunga in apa si ce alt impact asupra mediului va fi chiar fara ca acele cianuri sa scape de sub control.
b) o prezentare generala a proiectului din care sa rezulte beneficiile acestuia, ca sunt si alea, nu poti sa le ignori
Dupa ce am aceste informatii, si pot cantari atat cat ma duce capul raportul cost/beneficiu, puncte tari si puncte slabe, as putea sa ma pronunt. Pana atunci prefer sa tac.
Daca tu stii deja lucrurile astea si ai o opinie, foarte bine, eu nu am.
Noi nu ti-am promis nimic, nu ti-am bagat mana in buzunar, nu ne-am propus sa reprezentam interesele tuturor pescarilor, deci nici ale tale etc.
Te rog frumos sa nu mai faci referiri la asociatii la modul general. Daca ai ceva cu o asociatie sau mai multe te rog frumos sa te adresezi punctual, ca sa nu mai existe confuzii.
4. Iti inteleg si impartasesc ingrijorarea fata de mediu dar nu vei obtine niciun rezultat scriind aici si luand de urechi asociatiile de pescari. Alergi pe langa pista.
1. pot afirma fara sa am nevoie de studiu de mediu ca nu vreau ca cianurile sa ajunga in apa
2. pentru a ma opune, sau a avea o opinie cta de cat asupra tehnologiei de exploatare a aurului cu cianuri am nevoie de:
a) un studiu de mediu care sa-mi spuna: care e probabilitatea ca acele cianuri sa ajunga in apa si ce alt impact asupra mediului va fi chiar fara ca acele cianuri sa scape de sub control.
b) o prezentare generala a proiectului din care sa rezulte beneficiile acestuia, ca sunt si alea, nu poti sa le ignori
Dupa ce am aceste informatii, si pot cantari atat cat ma duce capul raportul cost/beneficiu, puncte tari si puncte slabe, as putea sa ma pronunt. Pana atunci prefer sa tac.
Daca tu stii deja lucrurile astea si ai o opinie, foarte bine, eu nu am.
3. Asociatia noastra reprezinta exclusiv interesele membrilor. Deocamdata Rosia Montana nu este pe lista intereselor noastre. Si asta e fix problema noastra. Iti recomand calduros sa tragi de urechi doar asociatia la care ai cotizat daca simti ca nu-ti sustine interesele, nu toate asociatiile de pescari.Dar cine sa-i auda???Ca aceia care-i reprezinta ,n-au bani de studiu de mediu
Noi nu ti-am promis nimic, nu ti-am bagat mana in buzunar, nu ne-am propus sa reprezentam interesele tuturor pescarilor, deci nici ale tale etc.
Te rog frumos sa nu mai faci referiri la asociatii la modul general. Daca ai ceva cu o asociatie sau mai multe te rog frumos sa te adresezi punctual, ca sa nu mai existe confuzii.
4. Iti inteleg si impartasesc ingrijorarea fata de mediu dar nu vei obtine niciun rezultat scriind aici si luand de urechi asociatiile de pescari. Alergi pe langa pista.
Musca 13
Musca 13