Nu mananc eu Tavi . Polonicul se foloseste la randament maxim incepand cu luna ianuarie.Tavi scrie: Indianule mananci cu polonicu.

Eu doar mi-am expus niste puncte de vedere, este dreptul meu.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Aha,deci tu ai dreptul sa-ti expui parerea si eu nu...am inteles...deci revin la intrebarea...tu jti unde se afla Rosia Montana, pe harta!!?....ai idee ce are in comun, pe o raza de aprox. 40km, Rosia Montana cu pescuitul... sau faci parte doar din "oprobiul public"Indian Larry scrie:Nu mananc eu Tavi . Polonicul se foloseste la randament maxim incepand cu luna ianuarie.Tavi scrie: Indianule mananci cu polonicu.![]()
Eu doar mi-am expus niste puncte de vedere, este dreptul meu.
Tica , ..... pot sa indraznesc sa te rog sa nu ma atingi ???ticairlandezu scrie: Zugravule...daca mor de gat cu tine...nu-mi pare rau!!!...ar fi primul forum pe care sunt "banat"...la tine "se mai bifeaza" unul![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.rapitori.ro/forum/about16015-0-asc-0.htmlIndian Larry scrie:
Din cate stiu, sunt petitii pe aceasta tema . Sunt organizatii care au boicotat intregul proiect dar sa mor daca am auzit sau vazut numele vreunei asociatii de pescari pe acolo.
Crede-ma ca si acum mi-as face o asociatie daca as stii ca mi se alatura si altii.....dar stiu cum isi mananca mainile, una altuia .