Rosia Montana,cianurile si Basescu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Sep 2011, 21:15

Tavi scrie: Indianule mananci cu polonicu.
Nu mananc eu Tavi . Polonicul se foloseste la randament maxim incepand cu luna ianuarie. :wink:
Eu doar mi-am expus niste puncte de vedere, este dreptul meu.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 15 Sep 2011, 21:31

Indian Larry scrie:
Tavi scrie: Indianule mananci cu polonicu.
Nu mananc eu Tavi . Polonicul se foloseste la randament maxim incepand cu luna ianuarie. :wink:
Eu doar mi-am expus niste puncte de vedere, este dreptul meu.
Aha,deci tu ai dreptul sa-ti expui parerea si eu nu...am inteles...deci revin la intrebarea...tu jti unde se afla Rosia Montana, pe harta!!?....ai idee ce are in comun, pe o raza de aprox. 40km, Rosia Montana cu pescuitul... sau faci parte doar din "oprobiul public" :?: ....si ai o opinie proprie,de om de rand!!!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Sep 2011, 21:40

[quote="Indian Larry"
[/quote]

O asociatie poate fi motorul unei eventuale "campanii" tv ..[/quote]

@ indiene...ce naiba mah? campanie tv :x
la cine? vezi campania tv "salvati delta " a lui amaratul ala de la catavencu.
a fost si guvernatorul deltei :D
3 luni :oops:

si ala se credea Che Quevara :x

si ? a ramas "campania"
suntem niste amarati cu tot ce inseamna asta.

slugi pe pamantul natal. sa muncesc pentru altii ca sa asigur SUPRAVIETUIREA familiei . citeste; locuri de munca

mai credeti in legende si eroi?

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Sep 2011, 21:48

ticairlandezu scrie: Zugravule...daca mor de gat cu tine...nu-mi pare rau!!!...ar fi primul forum pe care sunt "banat"...la tine "se mai bifeaza" unul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tica , ..... pot sa indraznesc sa te rog sa nu ma atingi ???

Referitor la banari de prin alte parti , ... amice , ... le-am cautat ! La ce te referi ? La Pescuitul ? ..... Ce sa caut eu acolo , frate ? Cativa amici cu care oricum ma am bine si ne sunam sa ne povestim una-alta sau sa ne invitam la un pescuit ?
P-acolo am dat , asa cum am recunoscut franc , doar sa bulversez un subiect anume . DPMDV este cel mai imbecil de vizionat / navigat forum de pescuit din cate se gasesc pe "piata" . ( Gerula , sarman acerebral , sper sa vezi si tu asta ! )

Dar , Tica , dincolo de insignifiantele tale eforturi de-a te urca pe situatie , ...... ne dai voie sa dezbatem tema impusa de topic ? Sau , .... repet , .... ti-ai propus sa atingi apogeul penibilului ? Eu .... te ajut , te sustin , te imping cu placere catre acel punct .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Sep 2011, 21:51

rine scrie:
si ? a ramas "campania"
suntem niste amarati cu tot ce inseamna asta.
Cu prima ocazie in care ne-om intalni la bac la Alifie in drum spre Alionte , ...... omule , ...... PROMIT SOLEMN ca nu te dai jos de pe bac in stare de trezie ! Si am gija de tine pana pe malu' Aliontelui ! :D :D :D

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Sep 2011, 21:52

:lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Sep 2011, 21:59

Indian Larry scrie:

Din cate stiu, sunt petitii pe aceasta tema . Sunt organizatii care au boicotat intregul proiect dar sa mor daca am auzit sau vazut numele vreunei asociatii de pescari pe acolo.
Crede-ma ca si acum mi-as face o asociatie daca as stii ca mi se alatura si altii.....dar stiu cum isi mananca mainile, una altuia .
http://www.rapitori.ro/forum/about16015-0-asc-0.html

Numara te rog cate asociatii de pescari au sustinut acea petitie.
Fa-ti asociatie, indiferent ce idei nastrusnice ai, pana la urma iti vine si una aplicabila. Noi vom fi alaturi de tine.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Sep 2011, 22:15

Acolo este vorba despre o PETITIE , care intr-adevar a fost semnata de niste cluburi . Acele cluburi puteau fi persoane fizice . Daca citesti pagina 2 , http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... c&start=10 vei vedea ca si eu am semnat petitia . Deci ce au facut cluburile alea ? :roll:
Ia urmareste cazurile in care reprezentantii unor organizatii au patruns cu forta in ministerul mediului :idea: Stii cati erau ? Trei lulele , trei surcele. Chiar ei au spus ca nu primesc sprijin din partea nimanui . Pentru treaba aia au luat amenzi grozave.
Imagineaza-ti daca cel putin jumatate din cluburile alea , impreuna cu alte organizatii , boicotau macar minsterul.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Sep 2011, 22:24

Bai fratilor , ..... terminati , nene , cu petitii on-line ! Cine dracu' le baga-n seama ??? Am mai spus si repet : Or sa se umple de "praf" pe rafturile NET-ului . Sunt egale cu fix ZERO ! Orice rezultate ( voturi ) ar avea aceste petitii , nu-s decat "maculatura" . Nu au suport temeinic sa poata fi bagate-n seama serios de catre cine trebuie .

Vreti voi sa semnati petitii ? Faceti-o ! Vedeti-va numele sau nick-ul pe pozitia a "enspea" si jubilati nitel . Dar in afara de voi ....... nu vede nimeni altcineva . Nu de alta , dar nu intereseaza pe nimeni . Cu atat mai mult , nu intereseaza deloc pe cine-ar trebui !

Iertati-mi franchetea , dar repet : petitii on line sunt fix ...... o d-aia !

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Sep 2011, 22:33

Cluburile care au semnat petitia si-au exercitat civilizat dreptul de a avea o o opinie argumentata adica au actionat ca reprezentanti ai societatii civile.
Da, puteau fi persoane fizice, dar adineauri argumentai ca:
" nu e totuna ca o idee sa fie sustinuta de asociatia x,y si z sau de Gheorghe , Vasile , Mitica si Ion. "
Acum e totuna?

Aia care au patruns cu forta in minister, in afara de faptul ca au actionat ca niste vandali si au luat amenda pentru asta, au obtinut ceva? Au vreo sansa sa-i ia cineva in serios pe viitor? Asta e ideea ta despre ce poate face o asociatie ?
Sau ce anume intelegi prin a boicota ministerul?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns