Rosia Montana,cianurile si Basescu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 15 Sep 2011, 18:41

ticairlandezu scrie:Ha,ha,ha,ha,ha.....ha,ha,ha,ha,ha,ha...ha,ha,ha,ha, :lol: :lol: :lol: :lol:
..si sa-i mai ceri si unei asociatii de pescari din Sibiu ,sa ia atitudine :roll: :roll: :

Unde scrie asa ceva? :? Eu unul sincer n-am vazut.
:?

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Sep 2011, 18:43

ticairlandezu scrie: ce dreaq are in comun ...Rosia Montana cu ..PESCUITUL!!!!..si sa-i mai ceri si unei asociatii de pescari din Sibiu ,sa ia atitudine :roll: :roll: :
Mai Tica , trage la mal si coboara de pe pluta ...sau cauta nitel pe goagal cuvantul "cianura" . Ia vezi ce legatura are cu mediul , in special cu ce ne doare pe noi . Lasa-ma cu texte gen "locuri de munca" , iti spun inainte .
De cerut , n-am cerut nimic nimanui din Sibiu...dar tu considera asta in continuare. Apropo , ai ceva bun de zis in topicul asta?

@Tavi : frica asta de marile corporatii ne-au bagat jumatate in groapa . Daca aia sunt atat de puternici si jmecheri , crezi ca pana acum nu intrau in pamant dupa aur ? Ai idee de cand se caznesc sa sape ?
Acum sunt in plin entuziasm , cu ajutorul "publicitatii" si al prostirii populatiei din zona . Astia de sus sunt doar niste marionete care danseaza de frica. Ce vor aia sa faca acolo este pur si simplu DISTRUGEREA naturii! Cum crezi ca vor obtine toate aprobarile pentru exploatare ? :shock: Din cauza renuntarii noastre , a prostimii din tara. Sau ii mai pot spune , indiferenta , cred ca e mai potrivit .

Despre Capra si Topolog ? Acolo deja s-a distrus tot(Capra) . Ce dracu' sa mai faca cineva , ceva ? :shock: Trebuia inainte sa se inceapa lucrarile ...
Tavi scrie: asociatiile nu sunt in stare sa faca mare lucru.. in mare ai dreptate, daca ne uitam la starea apelor si a pestilor, nu sunt in stare.
aici ma bucur ca esti de acord cu mine. daca nici de atat nu sunt in stare , apoi chestii grele gen Rosia sunt deja OZN-uri . eu daca n-as fi in stare sa fac ceva , n-as mai incepe .
ma rog , cu mici exceptii pe ici pe colo....dar total nesimnificativ cu ce se intampla per total .

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 15 Sep 2011, 18:54

elias scrie:
ticairlandezu scrie:Ha,ha,ha,ha,ha.....ha,ha,ha,ha,ha,ha...ha,ha,ha,ha, :lol: :lol: :lol: :lol:
..si sa-i mai ceri si unei asociatii de pescari din Sibiu ,sa ia atitudine :roll: :roll: :

Unde scrie asa ceva? :? Eu unul sincer n-am vazut.
:?

Tavi , raul deja s-a produs si se extinde rapid . Pana se aduna trei prosti sa inceapa ceva , ar trebui ca aia mai vechi si care sunt deja in bransa , sa actioneze . Spuneam ceva mai sus ca exista si altii din afara care probabil se vor baga in hora .
Nu pot sa cred ca din atatea asociatii , niciuna dar absolut niciuna nu are nimic de zis . Macar un indemn catre pescari : fratilor , e groasa! haideti sa facem ceva. Ajutati-ne cu ceva!
In felul acesta sunt sigur ca se miscau lucrurile altfel .

Io, de aici am inteles...dar cum zicea unul...poate io-s mai prost!!!

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Sep 2011, 18:57

ticairlandezu scrie:
Indian Larry scrie:Tavi , raul deja s-a produs si se extinde rapid . Pana se aduna trei prosti sa inceapa ceva , ar trebui ca aia mai vechi si care sunt deja in bransa , sa actioneze . Spuneam ceva mai sus ca exista si altii din afara care probabil se vor baga in hora .
Nu pot sa cred ca din atatea asociatii , niciuna dar absolut niciuna nu are nimic de zis . Macar un indemn catre pescari : fratilor , e groasa! haideti sa facem ceva. Ajutati-ne cu ceva!
poate ? :)
ia detaliaza-mi si mie de unde reiese asta .

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 15 Sep 2011, 19:04

Indian Larry scrie:
ticairlandezu scrie:
Indian Larry scrie:Tavi , raul deja s-a produs si se extinde rapid . Pana se aduna trei prosti sa inceapa ceva , ar trebui ca aia mai vechi si care sunt deja in bransa , sa actioneze . Spuneam ceva mai sus ca exista si altii din afara care probabil se vor baga in hora .
poate ? :)
ia detaliaza-mi si mie de unde reiese asta .
Indiene,cum sa-ti explic mai bine...eu daca-i zic la unul..."ti-o dau sus"(si sti bine, la ce ma refer)...........tu, la ce crezi ca m-am referit :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Sep 2011, 19:42

Tavi scrie:Face cineva curat aici? :x
Modigliani scrie:Tica!
Ticairlandezu scrie:Da !!!
Pai ? Si ? Pune mana si ..... fa curat ! ...... Ce n-ai inteles ? ( ai inteles ceva ??? )

..............................................................
ticairlandezu scrie:...eu daca-i zic la unul..."ti-o dau sus"(si sti bine, la ce ma refer)...........tu, la ce crezi ca m-am referit :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
1 - Oricat ti-ar spune cineva cum e corect , tu pui un singur "I" la "stii" . E problema ta . Dar pe viitor , te rog mult , abtine-te in a comenta despre rigorile Limbii Romane si din a blama ..... "agramatii" ( recte , ca sa te citez , "vampirii Limbii Romane" ) Pe bune , Tica , ..... nitel simt al penibilului nu strica nimanui .

2 - de inteles se intelege ca prestezi de la joasa inaltime . Oricum aste este deja evident .

3 - nu inteleg ce te distreaza atat de mult asta . Mie mi-ar fi rusine ...... In sfarsit , fiecare cu nevoile lui .

4 - matura e la locul ei . Cand termini s-o pui de unde-ai luat-o .

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Sep 2011, 19:51

Indianule, ca sa nu ne mai pierdem vremea:
Poti sa-mi spui concret ce poate face o asociatie de pescari legat de Rosia Montana?
Dar pentru a opri microhidrocentralele?
Daca-mi vi tot cu povesti ca asociatiile (nu stim care...asa la modul general) ar trebui sa faca ceva (nu stim ce), dar sunt vinovate ca nu fac .. simt ca-mi pierd vremea...in continuare.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 15 Sep 2011, 19:55

Zugravuleee, tu, in "de-tasarea" ta culturala...intelegi ca aici se vorbeste despre Rosia Montana vs. cluburi de pescari vs. opinie publica...TU,personal,ce ai comun cu asta :? :? :? :? :? :? ...ca am ramas putin "debusolat" :oops: :oops: :oops:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Sep 2011, 19:57

Tavi scrie:Indianule, ca sa nu ne mai pierdem vremea:
Poti sa-mi spui concret ce poate face o asociatie de pescari legat de Rosia Montana?.
Parerea mea : Nu poate face nimic . Nimic referitor in mod direct la Rosia Montana . Insa poate face acel .... ceva ( orice ! ceva remarcabil ! ) care sa se poata constitui in precedent . In acel precedent de ordin benefic .

Poate fi acea asociatie care pe plan politin , national , ca importanta , nu inseamna nimic , dar care a urnit ceva . Repet , orice ! Poate lansa o pilda , un indemn .

.........

Bineanteles ca nici eu nu cred in asta . Spun doar ce-ar putea face o asociatie ( nu neaparat de pescuit ) . Nu inseamna deloc asta ca poporul va fi peste masura de impresionat si ca se va misca ceva inspre bine . :wink:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Sep 2011, 19:58

ticairlandezu scrie:Zugravuleee, tu, in "de-tasarea" ta culturala...intelegi ca aici se vorbeste despre Rosia Montana vs. cluburi de pescari vs. opinie publica...TU,personal,ce ai comun cu asta :? :? :? :? :? :? ...ca am ramas putin "debusolat" :oops: :oops: :oops:
Tica , ..... serios acum , ...... :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

p.s. Si pune matura la locul ei . Maine ai sa plangi ca nu stii unde e . Pentru ca semnele de intrebare aferente corectitudinii expunerii frazei ce ti-am citat-o ...... le-ai pierdut ! :wink:

Scrie răspuns