ticairlandezu scrie:Ha,ha,ha,ha,ha.....ha,ha,ha,ha,ha,ha...ha,ha,ha,ha,![]()
![]()
![]()
![]()
..si sa-i mai ceri si unei asociatii de pescari din Sibiu ,sa ia atitudine![]()
:
Unde scrie asa ceva?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mai Tica , trage la mal si coboara de pe pluta ...sau cauta nitel pe goagal cuvantul "cianura" . Ia vezi ce legatura are cu mediul , in special cu ce ne doare pe noi . Lasa-ma cu texte gen "locuri de munca" , iti spun inainte .ticairlandezu scrie: ce dreaq are in comun ...Rosia Montana cu ..PESCUITUL!!!!..si sa-i mai ceri si unei asociatii de pescari din Sibiu ,sa ia atitudine![]()
:
aici ma bucur ca esti de acord cu mine. daca nici de atat nu sunt in stare , apoi chestii grele gen Rosia sunt deja OZN-uri . eu daca n-as fi in stare sa fac ceva , n-as mai incepe .Tavi scrie: asociatiile nu sunt in stare sa faca mare lucru.. in mare ai dreptate, daca ne uitam la starea apelor si a pestilor, nu sunt in stare.
elias scrie:ticairlandezu scrie:Ha,ha,ha,ha,ha.....ha,ha,ha,ha,ha,ha...ha,ha,ha,ha,![]()
![]()
![]()
![]()
..si sa-i mai ceri si unei asociatii de pescari din Sibiu ,sa ia atitudine![]()
:
Unde scrie asa ceva?Eu unul sincer n-am vazut.
poate ?ticairlandezu scrie:Io, de aici am inteles...dar cum zicea unul...poate io-s mai prost!!!Indian Larry scrie:Tavi , raul deja s-a produs si se extinde rapid . Pana se aduna trei prosti sa inceapa ceva , ar trebui ca aia mai vechi si care sunt deja in bransa , sa actioneze . Spuneam ceva mai sus ca exista si altii din afara care probabil se vor baga in hora .
Nu pot sa cred ca din atatea asociatii , niciuna dar absolut niciuna nu are nimic de zis . Macar un indemn catre pescari : fratilor , e groasa! haideti sa facem ceva. Ajutati-ne cu ceva!
In felul acesta sunt sigur ca se miscau lucrurile altfel .
Indiene,cum sa-ti explic mai bine...eu daca-i zic la unul..."ti-o dau sus"(si sti bine, la ce ma refer)...........tu, la ce crezi ca m-am referitIndian Larry scrie:poate ?ticairlandezu scrie:Io, de aici am inteles...dar cum zicea unul...poate io-s mai prost!!!Indian Larry scrie:Tavi , raul deja s-a produs si se extinde rapid . Pana se aduna trei prosti sa inceapa ceva , ar trebui ca aia mai vechi si care sunt deja in bransa , sa actioneze . Spuneam ceva mai sus ca exista si altii din afara care probabil se vor baga in hora .
Nu pot sa cred ca din atatea asociatii , niciuna dar absolut niciuna nu are nimic de zis . Macar un indemn catre pescari : fratilor , e groasa! haideti sa facem ceva. Ajutati-ne cu ceva!
In felul acesta sunt sigur ca se miscau lucrurile altfel .![]()
ia detaliaza-mi si mie de unde reiese asta .
Tavi scrie:Face cineva curat aici?
Modigliani scrie:Tica!
Pai ? Si ? Pune mana si ..... fa curat ! ...... Ce n-ai inteles ? ( ai inteles ceva ??? )Ticairlandezu scrie:Da !!!
1 - Oricat ti-ar spune cineva cum e corect , tu pui un singur "I" la "stii" . E problema ta . Dar pe viitor , te rog mult , abtine-te in a comenta despre rigorile Limbii Romane si din a blama ..... "agramatii" ( recte , ca sa te citez , "vampirii Limbii Romane" ) Pe bune , Tica , ..... nitel simt al penibilului nu strica nimanui .ticairlandezu scrie:...eu daca-i zic la unul..."ti-o dau sus"(si sti bine, la ce ma refer)...........tu, la ce crezi ca m-am referit![]()
![]()
![]()
![]()
Parerea mea : Nu poate face nimic . Nimic referitor in mod direct la Rosia Montana . Insa poate face acel .... ceva ( orice ! ceva remarcabil ! ) care sa se poata constitui in precedent . In acel precedent de ordin benefic .Tavi scrie:Indianule, ca sa nu ne mai pierdem vremea:
Poti sa-mi spui concret ce poate face o asociatie de pescari legat de Rosia Montana?.
Tica , ..... serios acum , ......ticairlandezu scrie:Zugravuleee, tu, in "de-tasarea" ta culturala...intelegi ca aici se vorbeste despre Rosia Montana vs. cluburi de pescari vs. opinie publica...TU,personal,ce ai comun cu asta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...ca am ramas putin "debusolat"
![]()
![]()