Rosia Montana,cianurile si Basescu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 15 Sep 2011, 20:04

Vezi ca se difuseaza "Mihaela"...special pentru tine...noapte buna!!!

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Sep 2011, 20:08

ticairlandezu scrie:Vezi ca se difuseaza "Mihaela"...special pentru tine...noapte buna!!!
Asa Tica . Mersi . O postare in care-ti accepti limitele . Subliminal , fireste , dar ti le accepti . Eu inteleg . De fapt stiu de mult . ..... Atata poti . ( paradoxal , uimitor , ..... ai scris corect !!! WOOOOW ! )

p.s. Ai si tu un vobler ?

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 15 Sep 2011, 20:23

modigliani scrie:
ticairlandezu scrie:Vezi ca se difuseaza "Mihaela"...special pentru tine...noapte buna!!!
Asa Tica . Mersi . O postare in care-ti accepti limitele . Subliminal , fireste , dar ti le accepti . Eu inteleg . De fapt stiu de mult . ..... Atata poti . ( paradoxal , uimitor , ..... ai scris corect !!! WOOOOW ! )

p.s. Ai si tu un vobler ?
Mai Mihai, eu m-am obisnuit sa fiu in ultimul timp cu tine "subliminal"...si accept situatia...atata timp cat reusesc sa scot, cat mai bine in evidenta, "caracterul" tau :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Sep 2011, 20:29

În prezent, la Roşia Montană peste 80% din oameni nu au locuri de muncă. Cel mai complex proiect industrial din România va crea mii de locuri de muncă în următorii 20 de ani, în multe domenii de activitate.

În faza de construcţie a minei, la Roşia Montană vor lucra 2.300 de oameni. Apoi, pe perioada de funcţionare a minei, Proiectul Roşia Montană va crea peste 3.600 de locuri de muncă directe şi indirecte, conform economiştilor britanici de la Oxford Policy Management.

Investiţii precum cea de la Roşia Montană sunt un adevărat motor pentru piaţa muncii din România.

Tavi ,sper ca nu imi pretinzi sa inghit gogoasa asta.Acum 30 de ani Fabrica de Vagoane Arad avea peste 5000 de angajati..Stiti citi are acuma??Citeva sute ...cred.Restul??S-au sinucis cumva,pentru ca fabrica si-a restrins activitatea..???Nu ,s-au reorientat....spre altceva..Tot asa ,si cu economia din acea zona...

Apoi legat de activitatea ascociatiilor,uite ce le reprosez eu-

Asa cum unele s-au strins si au atacat in instanta ordine care nu le conveneau,deci cind ii atinge la buzunar se poate,tot asa, cind este vorba despre o actiune cu bataie lunga care v-a afecta mediul,si deci si pestii...macar sa ia pozitite intr-un fel...

De ce nu-mi fac eu asociatie??Pentru ca nu exista implicare a autoritatilor in a aplica legi existente deja,deci eu ca asociatie nu pot face nimic...atunci pentru ce sa-mi fac asociatie??In Arad,o asociatie de crapari a populat Muresul cu citeva sute de kile de crap,la fel a populat si A.j.v.p.s..Citeva zeci de kilometri mai sus,locurile naturale de depunere a pestilor dispar de la an la an...Compenseaza crapii aia un loc de depunere???Ai vazut vreodata cum arata asa ceva??Ai vazut vreodata cit peste intra sa depuna daca are unde??Popularile acelea artificiale sint niste surogate...eu pentru asa ceva nu-mi fac asociatie...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Sep 2011, 20:32

Amice , caracterul meu este cat se poate de evident , de transparent , pentru oricine . Pe forum e una , live e ..... altfel . Problema este ca in incercarea ta disperata de a "developa"caracterul meu iti expui incultura ! Daca nu-n alt fel , macar datorita faptului ca m-ai enervat , acum ma amuzi , si-ti vanez sistematic ineptiile din postari . Si , slava Domnului , ..... am succes "la greu" !

Tica , daca nu ne opresc moderatorii , fi suficient de intelept si nu te afunda iremediabil in penibil . Nu-i ca prin alte parti . Aici te vad 10000 de oameni si putini din ei sunt "mamaligari" . Eu am "calcat pe bec" fata de ei de cateva ori . Acum , daca ma ajuta D-zeu , ma straduiesc sa-mi reabilitez imaginea . Daca , prin tot ceea ce fac in sensul asta , presupune sa te "ingrop" , ..... baiete , afla ca-s dispus s-o fac in cel mai cinic si rafinat mod cu putiinta . Intr-un mod in care tu , oricat iti doresti sa combati la acelasi nivel , imi pare rau sa-ti spun public asta , esti limitat din nastere .

Ia matura aia si strange malaiu' ala . Ai dat pe jos .

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Sep 2011, 20:38

Gigi deci le reprosezi asociatiilor ca nu fac ceva, dar nici tu nu stii ce
Iar tu nu iti faci asociatie pentru ca:
eu ca asociatie nu pot face nimic...atunci pentru ce sa-mi fac asociatie??
:D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Sep 2011, 20:46

Tavi scrie:Gigi deci le reprosezi asociatiilor ca nu fac ceva, dar nici tu nu stii ce
Iar tu nu iti faci asociatie pentru ca:
eu ca asociatie nu pot face nimic...atunci pentru ce sa-mi fac asociatie??
:D

Da ,le reprosez ca daca tot s-au constiuit ca si asociatii ,sa ia o pozitie fata de proiectul Rosia Montana,gasesc anormala lipsa acestei reactii..Sint multe asociatii acolo in zona..

Sa imi arati citi braconieri au ajuns cu dosar penal,fara N.U.P.,si atunci o sa intelegi ce ”poate ”face o asociatie.

De gargara sint satul...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 15 Sep 2011, 20:55

Fiecare cu treaba lui....ha ha
Zugravule...daca mor de gat cu tine...nu-mi pare rau!!!...ar fi primul forum pe care sunt "banat"...la tine "se mai bifeaza" unul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Sep 2011, 21:01

aaa, deci daca tot ne-am constituit sa luam o pozitie...in sfarsit am inteles ce trebuie sa facem
noi luam pozitia drepti. E ok acum? :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Sep 2011, 21:09

Tavi scrie:Indianule, ca sa nu ne mai pierdem vremea:
Poti sa-mi spui concret ce poate face o asociatie de pescari legat de Rosia Montana?
Dar pentru a opri microhidrocentralele?
Legat de Rosia Montana . O asociatie poate fi motorul unei eventuale "campanii" tv . Una din Iasi , una din Bacau , trei din Galati si uite asa se constituie o mare asociatie impotrica japcarilor . Bineinteles , toate astea impreuna cu alte organizatii care militeaza impotriva proiectului . Daca as fi asociatie , as face asta . Chit ca nu rezolv nimic dar m-as impaca cu ideea ca am incercat sa fac ceva . Sau...cine stie ce mai iese .
Daca unu tace , celalalt se face ca-i trage la aia din stanga , altul e in concediu....sigur nu vor iesi pui .

Despre Capra si Topolog.
Cum am mai zis , alea sunt proiecte nationale , chiar daca "patronatul" este strain . Poate ai vazut si tu la tv cum au obtinut "saracii" autorizatie , ce greu le-a fost... :( Dupa ce au fost masluite toate actele , abia atunci au avut curajul sa deschida gura . Sa nu zici ca pe astia nu-i poate opri nimeni .
Din cate stiu, sunt petitii pe aceasta tema . Sunt organizatii care au boicotat intregul proiect dar sa mor daca am auzit sau vazut numele vreunei asociatii de pescari pe acolo.
Crede-ma ca si acum mi-as face o asociatie daca as stii ca mi se alatura si altii.....dar stiu cum isi mananca mainile, una altuia .

Scrie răspuns