Rosia Montana,cianurile si Basescu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Sep 2011, 12:05

Inteleg ca preferi sa nu ajunga in mediu,cianurile .Dar totusi preferi sa taci.De ce?

O.N.G.-urile din opozitie , au studiu de mediu?

Ce o costa pe o asociatie,sa-si exprime un punct de vedere,indiferent care ar fi el.??

@Micky,nu-i vina mea ca nu pricepi,mesajul de baza.Am scris cit de clar am putut... :lol: :lol: Mai mult de atit nu pot.

E simplu-la nivel de asociatii ,indiferenta fata de problemele reale de mediu.

Asta-i tot.Problemele de imagine se rezolva cu citiva entuziasti,citiva saci de pet-uri culese,si citeva poze pentru posteritate.Dupa care se pleaca.Entuziastii ramin sa incarce sacii intr-uncamion care uita sa apara.

Punctez nu este vreo aluzie sau apropo la asoiatia voastra.Asta ca sa pricepeti mesajul de baza.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Sep 2011, 12:45

semlecangheorghe scrie: Inteleg ca preferi sa nu ajunga in mediu,cianurile .Dar totusi preferi sa taci.De ce?

O.N.G.-urile din opozitie , au studiu de mediu?

Ce o costa pe o asociatie,sa-si exprime un punct de vedere,indiferent care ar fi el.??
1. Intrebarea nu este daca vrem sa ajunga cianurile in mediu.
Ci daca suntem sau nu de acord cu folosirea cianurilor in exploatarea aurului. La aceasta intrebare prefer sa tac decat sa vorbesc in necunostinta de cauza. Ti-am zis (de vreo doua ori) de ce.
2. Intreaba acele ONG-uri, nu pe mine!
3. Nu avem un punct de vedere, vezi pct. 1
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Sep 2011, 14:29

Poi referitor la O.N.G.-uri,ai zis ca fac treaba buna.Daca nu au facut un studiu de mediu,inseamna ca si ele fac ”gargara”.Totusi in opinia ta ”fac treaba buna”.

Deci ,daca nu ai bani-aveti idee cit costa un studiu de mediu,cine sa-l faca etc.,,nu vorbim.Cind primi pestii o sa pluteasca cu cracii in sus,atunci o sa se gaseasca bani si pentru asta..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Sep 2011, 14:57

Gigi, ma intreb daca tu nu intelegi limba romana sau iti bati joc.
Am zis sa intrebi acele ONG-uri daca au sau nu au studiu.
Le-ai intrebat? Stii daca au sau nu au?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Sep 2011, 15:59

Ai zis ca daca n-ai studiu de mediu preferi sa taci.Eu ti-am replicat ca O.N.G.-urile nu tac.Ele au un studiu de mediu?

Daca au,pretentia ca este foarte scump si nu este cine sa-l faca ,cade.Sugetia -intrebarea mea era,de ce asociatiile de pescari nu colaboraza cu aceste O.N.G.-uri,mai ales ca este posibil ca acestea sa aiba o baza a protestului lor.

Daca O.N.G.-urile,nu au un studiu de mediu,si totusi protesteaza,inseamna ca nu este ceva iesit din comun sa protesteze si asociatiile.Sau macar sa arate ca le intereseaza.

Acuma citeva minute am vorbit cu d-l Dorel Harsan,si l-am rugat sa faca o estimare a ce ar insemna o exploatare aurifera.Aradul are precedent,Crisul contaminat de minele de la Brad, pe vremea lui Ceausescu.

Cind venea „viitura”toti pestii erau afectati.Daca se intimpla cind este perioada de reproducere,cind pestii urca,acest lucru,adica migratia pt. reproducere, nu se va mai intimpla.Efectele sint lesne de prevazut si fara studiu de mediu.Presupun ca efectele vor fi mai mari decit pe Crisul Alb,avind in vedere amploarea exploatarii.

Trebuie studiu de mediu pentru asta??Sau cine sa-l faca??Sau daca este imposibil de facut un studiu de mediu ca e prea scump sau n-are cine,inseamna ca trebuie sa stam si sa privim cum unii vor aduce dezastrul??

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Sep 2011, 16:40

Iti mai spun (inca o data) :
Asociatia din care fac parte reprezinta interesele membrilor ei.
In lista noastra de interese nu este in acest moment Rosia Montana.
Over and out.
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Sep 2011, 16:51

Poi si io iti spun inca o data,cred ca a patra oara,ca nu la asociatia voastra ma refeream.Tu ai vrut sa discutam,mi-ai pus intrebari si eu am raspuns ....asta-i tot..Discutam doar ,nu dam cu parul.....

.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 16 Sep 2011, 19:32

off topic ??? :oops:

oare cind mergem ca prostii la vot si votam tot ca prostii avem studiu de mediu , avem studiu economic ,avem ceva ? NU . avem o stampila si o punem unde ni se pare mai bine . apoi ne pare rau ca ne-a parut bine .
....... ...... .....
unguri mai au putin si ne pun limba magheara ca limba oficiala
tigani au ajuns sa fie invidiati de romani si incet incet ne vor asimila . ne vom insusi ,,bunele obiceiuri si traditii " ....
austrieci ne-au luat petrolul altii ne iau gazele
canadieni ne vor lua aurul
Romanii vor lua in continuare teapa .

parca suntem in Miorita si asteptam sa murim . macar sa murim cu zimbetul pe buze si fara sa ne luam de git intre noi .

:lol: :lol: :lol:
PS zimbeste miine poate fi mai rau . poate cineva ne ia apa la propriu si atunci sa vedeti cum pescuim in lanul de trifoi .

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 16 Sep 2011, 20:16

ai uitat sa scri ca ROMANII ne iau pestele :wink: :wink: :cry: :cry: :cry: :cry: prin simpla legalizare a pescuitului industrial pe ape interne :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Sep 2011, 20:18

Cum poti sa zici asa ceva???Ai ...studiu de mediu??? :roll: :lol:

.

Scrie răspuns