Rosia Montana,cianurile si Basescu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Sep 2011, 06:50

■9AM: Care este pozitia USL vizavi de proiectul Rosia Montana?

Victor Ponta: Pozitia noastra este foarte clara si am publicat-o inclusiv pe blogul meu. Trebuie aflat adevarul. Noi trebuie sa ne asiguram ca locuitorii de acolo, si romanii in general, beneficiaza de solutii corecte de dezvoltare durabila si conforma cu interesul national.

Sunt aceste conditii intrunite de proiectul RMGC? Nu stim unde s-ar duce aurul. Nu stim cat ar castiga statul. Nu stim cine speculeaza la bursa pe seama acestei afaceri. Nu stim cat e lobby si cat e coruptie la cei care sustin proiectul. Impactul de mediu, impactul la nivel de patrimoniu nu se discuta transparent, cu argumente prezentate de experti independenti. Noi nu vom sustine niciodata un proiect despre care nici noi, si nici popultia, nu cunoastem adevarul.

Presupun ca impactul de mediu,nu este unul prea pozitiv...Altfel de ce n-ar fi discutat transparent???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 17 Sep 2011, 07:15

Daca mi-ar pasa mi s-ar face scarba, Auzi la el... "adevarul".

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 17 Sep 2011, 07:36

Mda, asta e pozitia lor din opozitie, punem pariu ca daca ajung la putere si-o schimba si stau asa, cam ca mama iedului.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 17 Sep 2011, 07:41

Evident. Si pe astia din opozitie ii doare de mediu la fel ca pe cei de la putere. Adica la 11mteri in fata p....
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Sep 2011, 07:52

Nu-i vorba aici de cameleonismul politic ,nici de prestanta lui Ponta,ci de faptul ca impactul asupra mediului este intr-o zona gri.In acest timp pe sit-ul oficial Rosia Montana,clameaza sus si tare ca exploatarea cu cianuri are un impact minim asupra mediului,si ca se foloseste in S.U.A.,si alte state.Interesant este ca nu pot sa afirme ca impactul asupra mediului este nul.Nu stim ce se intelege prin ”minim”...ei pot intelege multe..A stat cineva sa fac un studiu asupra faunei acvatice din riurile care vor fi afectate,pentru ca ulterior sa aiba termen de comparatie??

Acest proiect este in fasa de 10 ani.10 ani in care toate guvernarile care l-au prins s-au ferit ca dracu de tamiie sa-i dea drumul...Niciuna nu a avut curajul sa-i dea unda verde..De ce??

.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 17 Sep 2011, 08:04

semlecangheorghe scrie: Micky,nu-i vina mea ca nu pricepi,mesajul de baza.Am scris cit de clar am putut... :lol: :lol: Mai mult de atit nu pot...
Gigi,
De straduit,... stiu ca te-ai fortat ! Totusi, nu-i vina mea ca nu reusesti sa ramai coerent ! Probabil ca ai dreptate: atata poti ! :lol:
Ai vrea sa spui ceva, dar folosesti masuri diferite cand e vorba de tine sau de altii, in asa fel incat tu sa te plasezi vesnic in pozitia celui care ar face, dar... nu face, si nu din vina lui, doar ca nu se merita, din cauza altora ! Si daca tot nu faci nimic, te simti indreptatit sa „reprosezi” altora, indiferent cui, ca nu fac ceea ce nu faci nici tu ! Evident la tine sunt cauze obiective sa nu faci nimic, pe cand ceilalti, nu au nici o justificare ! :lol:
semlecangheorghe scrie: Da , le reprosez ca daca tot s-au constiuit ca si asociatii ,sa ia o pozitie fata de proiectul Rosia Montana,gasesc anormala lipsa acestei reactii...
De ce nu-mi fac eu asociatie??Pentru ca nu exista implicare a autoritatilor in a aplica legi existente deja,deci eu ca asociatie nu pot face nimic...atunci pentru ce sa-mi fac asociatie??
...............Popularile acelea artificiale sint niste surogate...eu pentru asa ceva nu-mi fac asociatie...
Pe mine ma distreaza tot mai tare faptul ca orice asociatie, de cum se infiinteaza, imediat se alege cu o prima realizare: aceea de a fi vinovata in ochii celor ca tine, care, desi n-ai nici o tangenta, nici o justificare, nu cotizezi si nu te intreaba nimeni, le stabilesti imediat atributii si indatoriri morale ! Probabil justificat de singurul lucru pe care il produci cu succes: gargara pe forumuri !
Si ca sa-ti raspund si eu la intrebarile de mai sus:
Nu-ti fa asociatie pentru ca sa faci surogate de populari, ignora lipsa de implicare a autoritatilor, valabila si in cazul celorlalte asociatii, si fa-ti asociatie ca sa iei pozitie fata de proiectul Rosia Montana ! Ti-ai dat singur motivatia ! 8) Daca toate celelalte asociatii te dezamagesc, desi nu te intreaba nimeni ce parere ai despre ele, in felul asta vei avea ocazia sa-ti creezi modelul de asociatie care sa-ti confirme asteptarile ! Forma organizata de protest, este cea mai indicata in astfel de cazuri, si cum n-o faci, probabil ca proiectul Rosia Montana nu te preocupa indeajuns de tare ca sa misti un deget ! Motivele tale nu sunt motive ci pretexte, iar gargara pe forum si trasul de urechi al altora, stand pe canapea, sunt egale cu zero !
Iar cand mai vorbesti de asociatii la general,...particularizeaza ! Nu e greu, nu sunt multe situatii !
Vorbesti la general, facand aluzie la permise si cotizatii ! De ce la general ? de ce nu specifici clar:
AGVPS si FNPSR !!! Putine sau deloc sunt exemplele in afara de astea, care sa se fi luptat pentru permise si acaparare de membri ! In schimb sunt destule asociatii si cluburi cu care tu chiar n-ai o tangenta si nici nici o justificare sa le incluzi in generalul tau !
Deci, daca chiar nu-ti dai seama, ma faci sa cred ca ai dreptate: atata poti ! :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 17 Sep 2011, 12:57

miky scrie:Ai vrea sa spui ceva, dar folosesti masuri diferite cand e vorba de tine sau de altii, in asa fel incat tu sa te plasezi vesnic in pozitia celui care ar face, dar... nu face, si nu din vina lui, doar ca nu se merita, din cauza altora ! Si daca tot nu faci nimic, te simti indreptatit sa �reprosezi� altora, indiferent cui, ca nu fac ceea ce nu faci nici tu ! Evident la tine sunt cauze obiective sa nu faci nimic, pe cand ceilalti, nu au nici o justificare ! :lol:
Miky... , spune drept... tu chiar vrei s-al faci ipocrit si nu stii cum ?

Gigi... , noi iti intelegem durerea..., supararea... si acolo sintem toti alaturi de tine..

din pacate singurul lucru pozitiv realizat de tine e ca ai declansat un dialog

dar in rest nu-i frumos sa arati pe altii cu degetul atita timp cit tu insuti spui ceva dar de facut.. faci altceva...
asta te face sa apari in ultima instanta... ipocrit

acu nah... schimbati nick-ul si gata :lol: but ... sory ! this nick is not available :lol:

nu tre sa te superi... ca nu o zic cu rautate, asta e natura umana... si la un nivel sau altul TOTI SINTEM IPOCRITI !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Sep 2011, 13:18

:lol: :lol: Mah ,poate aveti treaba,cu mistourile pe teme de casting versus fly,si eu va retin..

dar in rest nu-i frumos sa arati pe altii cu degetul atita timp cit tu insuti spui ceva dar de facut.. faci altceva...
Zau?? :roll: Lumineaza-ma...

Micky ,daca nu ziceam nimic de asociatii,sint convins ca nu ma acuzai de ”garagara„ pe forumuri,Intimplator aveti si voi o asociatie.Am zis eu ceva rau de voi???Nu cred..atunci ce va atacati???

Si pe mine ma distreaza la culme ”gargara„asociatiilor in fiecare an ,inainte sa se dea permisele,pardon ,”taloanele”,si ,daca ai ceva contra ”gargarei”pe forumuri ,ai ocazia sa iti manifesti aceasta aversiune ,dar n-o faci..ca deh corb la corb nu-si scoate ochii..

Si inca ceva,brae,voi asa lucrati,in ”echipa”?? :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Sep 2011, 13:20

Micky a scris
Daca toate celelalte asociatii te dezamagesc, desi nu te intreaba nimeni ce parere ai despre ele, in felul asta vei avea ocazia sa-ti creezi modelul de asociatie care sa-ti confirme asteptarile

Nici eu nu te-am intrebat pe tine personal care-i parerea ta despre Rosia Montana.

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Sep 2011, 13:25

Micky a scris
In schimb sunt destule asociatii si cluburi cu care tu chiar n-ai o tangenta si nici nici o justificare sa le incluzi in generalul tau !

Poate n-ai citit tot topicul,si am mai repetat asta in vreo doua locuri
Semlecan Gheorghe a scris
De aceea ,cred ca sociatiile ar trebuii sa faca ceva in privinta asta,si nu doar ele...Eu nu m-am referit la asociatia vostra,ci mai mult la acelea care,la inceput de an se dau cu fundu de pamint,ca ce asociatii tari si merituoase sint ele ,si asta sa nu mai vorbim de entitatile care flutura pe la nasul tuturor momeala bugetarii pescuitului sportiv...Acuma ele,unde naiba sint???Asta -i intrebarea mea..

.

Scrie răspuns