semlecangheorghe scrie: Micky,nu-i vina mea ca nu pricepi,mesajul de baza.Am scris cit de clar am putut...

Mai mult de atit nu pot...
Gigi,
De straduit,... stiu ca te-ai fortat ! Totusi, nu-i vina mea ca nu reusesti sa ramai coerent ! Probabil ca ai dreptate: atata poti !
Ai vrea sa spui ceva, dar folosesti masuri diferite cand e vorba de tine sau de altii, in asa fel incat tu sa te plasezi vesnic in pozitia celui care ar face, dar... nu face, si nu din vina lui, doar ca nu se merita, din cauza altora ! Si daca tot nu faci nimic, te simti indreptatit sa „reprosezi” altora, indiferent cui, ca nu fac ceea ce nu faci nici tu ! Evident la tine sunt cauze obiective sa nu faci nimic, pe cand ceilalti, nu au nici o justificare !
semlecangheorghe scrie: Da , le reprosez ca daca tot s-au constiuit ca si asociatii ,sa ia o pozitie fata de proiectul Rosia Montana,gasesc anormala lipsa acestei reactii...
De ce nu-mi fac eu asociatie??Pentru ca nu exista implicare a autoritatilor in a aplica legi existente deja,deci eu ca asociatie nu pot face nimic...atunci pentru ce sa-mi fac asociatie??
...............Popularile acelea artificiale sint niste surogate...eu pentru asa ceva nu-mi fac asociatie...
Pe mine ma distreaza tot mai tare faptul ca orice asociatie, de cum se infiinteaza, imediat se alege cu o prima realizare: aceea de a fi vinovata in ochii celor ca tine, care, desi n-ai nici o tangenta, nici o justificare, nu cotizezi si nu te intreaba nimeni, le stabilesti imediat atributii si indatoriri morale ! Probabil justificat de singurul lucru pe care il produci cu succes: gargara pe forumuri !
Si ca sa-ti raspund si eu la intrebarile de mai sus:
Nu-ti fa asociatie pentru ca sa faci surogate de populari, ignora lipsa de implicare a autoritatilor, valabila si in cazul celorlalte asociatii, si fa-ti asociatie ca sa iei pozitie fata de proiectul Rosia Montana ! Ti-ai dat singur motivatia !

Daca toate celelalte asociatii te dezamagesc, desi nu te intreaba nimeni ce parere ai despre ele, in felul asta vei avea ocazia sa-ti creezi modelul de asociatie care sa-ti confirme asteptarile ! Forma organizata de protest, este cea mai indicata in astfel de cazuri, si cum n-o faci, probabil ca proiectul Rosia Montana nu te preocupa indeajuns de tare ca sa misti un deget ! Motivele tale nu sunt motive ci pretexte, iar gargara pe forum si trasul de urechi al altora, stand pe canapea, sunt egale cu zero !
Iar cand mai vorbesti de asociatii la general,...particularizeaza ! Nu e greu, nu sunt multe situatii !
Vorbesti la general, facand aluzie la permise si cotizatii ! De ce la general ? de ce nu specifici clar:
AGVPS si FNPSR !!! Putine sau deloc sunt exemplele in afara de astea, care sa se fi luptat pentru permise si acaparare de membri ! In schimb sunt destule asociatii si cluburi cu care tu chiar n-ai o tangenta si nici nici o justificare sa le incluzi in generalul tau !
Deci, daca chiar nu-ti dai seama, ma faci sa cred ca ai dreptate: atata poti !