uite aici.semlecangheorghe scrie:.....Poate ai tu vreo propunere concreta..Ar fi de asteptat,ca ,macar o parte din ceea ce inseamna asociatii de pescuit ,ar trebuii sa ia atitudine.Io incerc sa scapar amnaru..da, vaz ca lemnele sint ude rau...
Rosia Montana,cianurile si Basescu
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Corect,dar am facut-o dupa ce tavi m-a luat la misto.De ce m-a luat Tavi la misto,fara ca eu sa fi zis ceva de asociatii ,cluburi sau mai stiu eu ce??Citeste prima pagina si prima postare a lui Tavi.Si zi-mi ca nu-i la misto..Adica imi califica el direct topicul ca ”unul din ala ,nu stiu cum”rine scrie:uite aici.semlecangheorghe scrie:.....Poate ai tu vreo propunere concreta..Ar fi de asteptat,ca ,macar o parte din ceea ce inseamna asociatii de pescuit ,ar trebuii sa ia atitudine.Io incerc sa scapar amnaru..da, vaz ca lemnele sint ude rau...
Poi de ce mai Tavi??Ti-am cerut eu parerea despre calitatea topicului meu??
Cred ca tu ar trebuii sa fii mutat la Arena,pentru ca in a doua ta postare ai fost grav off topic si ai facut remarci denigratoare la adresa topicului meu..
Si de ce la arena??Vrei sa nu vada lumea povestea pastravilor prinsi doar de unii??Si care initial trebuiau sa fie salai??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
ai dreptate Rine....
cam la fel e si cu micro hidrocentralele pe apele montane....
ca scapa si is pun in apilcare planurile, nu stiu daca reusim noi sa stopam.
Dar sa-i vanam dupa aia pt cea mai mica greseala...
cred ca asta ramne si e de datoria oricaruia dintre noi....
Dar sa-i vanam dupa aia pt cea mai mica greseala...

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
- semlecangheorghe
- veteran
Si mai Tavi, la arena nu-mi mai place ca mincam zilele trecute si am citit un raspuns al tau ,unde ”te beseai”.Foloseai cuvinte care mie imi evocau mirosuri nu tocmai potrivite pentru cind maninci un sandwich..Si mi-am zis,”mda,iote o discutie foarte spirituala,cu totul altceva decit cuvintele ”murdare„ale lui Modigliani..intr-adevar ,forumul s-a ridicat.
Da nu te enerva,discutam doar,nu dam cu parul..
Da nu te enerva,discutam doar,nu dam cu parul..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
ipocritu scrie:si a zis si de cluburi plus ca a facut aluzie la popularile facute de club musca 13
Zau arata-mi unde,am facut eu aluzie la popularile voastre??
Si te rog,ai bunul simt si prezinta-te,cine esti ,ca sa stiu cu cine stau de vorba,mie asa mi se pare normal...
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
MuskMd scrie:ai dreptate Rine....
Dar sa-i vanam dupa aia pt cea mai mica greseala...cred ca asta ramne si e de datoria oricaruia dintre noi....
Datoria fiecaruia dintre noi???Drace,vezi ca acuza mintenas,fratiorii tai muscari ca faci ”garagara„..auzi acolo brae,”datoria fiecaruia dintre noi„,si io care crdeam ca numai ca ”asociatie„gestul devine nobil.Altfel e ...„garagara„
.
.
- semlecangheorghe
- veteran